Sotapakolaiset protestoivat Tukholmassa, koska eivät pääse asumaan oikeaan taloon

0
3066841-x768.jpg
12.2.2018

Tukholmassa Stora Sköndalissa asuvat sotapakolaiset ovat protestissa. Heidän mielestään asumus ei täytä laatuvaatimuksia. Huoneet ovat pieniä ja 20 miestä joutuu käyttämään kahta vessaa.

Muuan somali Abdulkarim nillittää Tukholman paikallislehti Mitti:lle:

– Kuinka tässä voi muka opiskella ruotsia ja integroitua ja antaa jotain takaisin Ruotsille, kun ei voi hyvin siellä, missä asuu. En voi edes nukkua yöllä.

Kuinka tässä voi muka opiskella ruotsia ja integroitua ja antaa jotain takaisin Ruotsille, kun ei voi hyvin siellä, missä asuu. En voi edes nukkua yöllä.

Lause oli niin hauska, että kopionpa aivan alkuperäisen lausahduksen, se nimittäin on ruotsiksi jos mahdollista vieläkin hauskempi:

Hur kan jag studera svenska, bli integrerad och ge något tillbaka till Sverige när jag inte mår bra där jag bor – när jag inte ens kan sova på nätterna.

Kiinteistössä asuu 70 sotaa paennutta miestä. He kaikki ovat saaneet oleskeluluvan ja kuntapaikan Tukhomasta, mutta koska Tukholmassa ei ole asuntoja, joutuvat he asumaan toistaiseksi tilapäisessä asumuksessa. Se on muutettu toimistohuoneista asumuskäyttöön

Lainaus jutusta:

– Ilo siitä, että pääsi muuttamaan vastaanottokeskuksesta omaan ”asuntoon” vaihtui nopeasti pettymykseksi.

Yksi valittaa, että huone on kuin hautausmaa, toinen saa psyykkisiä kohtauksia kun huone on niin pieni. Asumuspaikan päällikkö Bojan Markovic kertoo, että ei voi muuttua asunnoksi:

– Tukholmassa on todella paha asuntopula. Jos henkilö ei ole tyytyväinen tähän asumukseen on jokaisella vapaus hankkia itse itselleen parempi asunto vapailta markkinoilta.

Niin ikään sotapakolaiset valittavat, kuinka 20 miestä joutuu jakamaan yhden kerroksen kaksi vessaa. Vai niin, toimistohotellissa, jossa Pt-media pitää toimitusta, on yhdessä kerroksessa kaksi vessaa ja sen jakaa suurinpiirtein sama määrä ihmisiä.

Advertisements
, , , , ,

16 thoughts on “Sotapakolaiset protestoivat Tukholmassa, koska eivät pääse asumaan oikeaan taloon

 1. On kai se hankalaa pojille, kun niitä Muhammedin määrämiä kakkantamis- ja pissimisrituaaleja on niin paljon. Kaikki ne pyyhkimisliikkeiden lukumäärät (ja vielä kivillä) sekä pippelin määrälukuiset hemputukset vie aikaa ja vielä pitää olla oikein käännetty rintamasuunta tarpeita toimittaessa ja vessaan kulkiessa. On siinä kultamunilla sietämistä, kun skandinaavinen puuro aiheuttaa jonottajille syöksypaskannuksen tarpeen eikä sitten lopulta millään ehdi.

 2. Noin hyvällä kielitaidolla luulisi pärjäävän. Ei kai tuo voi olla mikään ulkoa opeteltu lause, miksi olisi?

  Toivottavasti lukuisilla naispakolaisilla edes on kunnon käymälät. Tuseeraavat tunnin peilin edessä aina.

  Jos talot on luvattu, on talot saatava. Eikö Ruotsissa voi pakkolunastaa joutoväen asumuksia?

  1. Kyllä se pakkolunastuksen aika tulee, jos nimittäin kommunistit (sosdem) ja viherstallarit (miljöö) tekoporvarit (mod) ja muut mulkerot ovat seuraavien vaalienkin jälkeen vallassa kiinni.

   Ruotsilla on nyt tulevissa vaaleissa yksi ainoa ja viimeinen mahdollisuus yrittää pelastua.

   Ruotsidemokraattien täytyy saada yksinkertainen enemmistö. Muuten tulee lopullinen tuho.

   Sori tästä.

   1. Juuri näin on asia.Punavihreä hallitus seuraavien vallien jälkeen on sitte yhtäkun ”täystuho” Ruotsille.

 3. Näille ”pakolaisille” suosittelen sissitelttaa, jos asuntolassa ei voi nukkua. Sissiteltassa pystyi nukkumaan. Myös talvella.

 4. Toiset joutuvat katsomaan anastasiaa potkupallon sijasta ja toiset pakotetaan tanssimaan ripaskaa.

 5. Vittuako uikutatte menkäähän kotimaahanne takisin valittamaan.Jos on hädänalainen nuo valitusvirret ovat turhia. Tämän tietää jokainen JÄRKEVÄ ihminen ja suvakeilla onneksi ei ole kuin valitussoikeus.Ovatko sekoittaneet Suomen sipilän lupaukset omista taloista jotenkin Ruotsiin.

 6. Voisivat nämä rakettikirurgit integroitua normaalin miehen rooliin, eli kantaa vastuunsa omasta elämästään ja omasta maastaan. Niin mies makaa kuin petaa.

 7. Yöllä kävin imemässä kaikki veret loppuun isännästä – joka tuli sitten ihan valkoiseksi!
  Nam!
  (sen lompakko näyttääkin jo sinistä, eikä ole siis rahulia rakentaa meille luteille uutta linnaa, voi nyyyyyh).
  Emäntää puraisin herkullisesta pakaraisesta, sitten jatkoin takaisin nukkumaan omaan kotiini, tuttuun seinänrakoon. Viihdyn täällä, ja koska olen lude (= loinen, verenimijä), arvostan asuinpaikkaani: herkut levitetään silmieni eteen ihan joka päivä!! Suojassa sateelta, omassa kolossa!

  Parasta on kuitenkin, kun joku toimittaja tulee tekemään minusta ja kavereistani juttua! Saadaan iiiitkeä, saadaan uhriutua – ja saadaan sitä makeaa huomiota!
  (…aika hyvin luteelta, eikös? Vai aikuiselta mieheltä…)

 8. Ja mitähän hyvää nuokin pöljat aikovat saada aikaan Ruotsissa? Noista kymmenestä jätkästä ei edes puolet opi jonkinlaista ruotsia ja kymmenen vuoden kuluttua heistä on korkeintaan puolet töissä ja puolet lorvii. Huomioikaa että työksi lasketaan myös se kun kerran viikossa käy tunnin tekemässä jotakin täysin merkityksetöntä jossakin, vain näön vuoksi jotta saadaan paremmannäköiset tilastot.

 9. Kun katsoo kuvan henkilöitä niin äly suorastaan loistaa naamalta. Tai sitten ei…

 10. Jos osaisivat käyttää niitä vessoja eikä tiputtaisi ilmapommeja pitkin reunuksia, niin se kahden vessan yhteiskäyttö olisi mukavampaa.
  Toimittajalle ei tule mieleen kysyä mimmosia luksusolosuhteita heillä oli siellä ”aavikolla sodan keskellä”??

  1. Kotimaassaan afkaani joutu pyyhkimään hiekalla perseensä.Mutta ans olla, kun pääsee muiden vessoihim pyllisteleen,niin johan läytyy arvosteltavaa.

 11. Tosi iso ongelma, loinen verenimija matu ei pysty aloita lisääntymistä .Rasisti ,fasisti,natsi ,vääräuskoinen ei anta asunto .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.