Muhammed eri johdannaisineen yleisin raiskaajan nimi Helsingin käräjäoikeuden päätöksissä

0

Helsingin käräjäoikuedessa saatiin viime vuonna päätökseen 38 raiskaustapausta, joista ulkomaalaisten edustus on selkeä:

DV65AAIXkAA71uD

Klikkaa kuva isommaksi.

38:sta tapauksesta 25 eli reilusti yli puolet nimistä on ulkomaalaistaustaisia. Muhammed eri johdannaisine on yleisin raiskaaja Helsingissä.

Teot ovat tapahtuneet viime vuoden loppukesästä taaksepäin aina vuoteen 2011 asti. Listalla on siis tapaukset, jotka on käsitelty Helsingin käräjäoikeudessa vuonna 2017. Kun listaa tarkastelee ei jää pienintäkään epäilystä kuka on raiskaaja ja mikä on hänen taustansa.

Asiasta voi lukea lisää Hommaforumin keskustelusta.

Juttu kannattaa jakaa omalle kansnaedustajalle ja kunnallisvaaliehdokkaalle.

Advertisements
, , ,

17 thoughts on “Muhammed eri johdannaisineen yleisin raiskaajan nimi Helsingin käräjäoikeuden päätöksissä

 1. Rainer saattaa olla ihan suomalainen. Eli 13 vs 25 tai 14 vs 24.
  Prosentteina vain noin 34 – 37 % kaikista on suomalaisnimisiä.

 2. Miksei uhrien nimiä tilastoida ja raportoida samalla millimetrin tarkkuudella?

 3. Ulkomaalaistausta on voinut selvitä listan laatijalle tuomiolauselmasta. Pelkkä ruotsinkielinen sukunimi tuskin on riittänyt Rainerin nimen lihavointiin. Trendin nähdäkseen pitäisi tarkastella tekoajankohtaa, mutta jo vuoden 2016 Helsingin listauksessa oli 14 suomalaisnimeä ja 23 taustaista. Pelkästään muslimi/afrikkalaistaustaiset ovat ohittaneet Helsingin raiskausten määrässä suomalaiset jo muutama vuosi sitten.

 4. Voisiko tästä vetää sen johtopäätöksen että ei-valkoinen johtaa raiskaustilastoja?

 5. 30 kertainen ilmoituskynnys suomalaisen tekemällä raiskauksella, ei sen kummempaa. Voi kasvaa monituhatkertaiseksi muutamassa vuosikymmenessä.

 6. Kasvava trendi, mutta lisäähän näitä pitää Suomeen saada sanoi kokoomuksen mykkänen. Ja orpo nyökyttelee hyväksyvästi vieressä ja heittää virnistellen ettei 10 000/vuosi riitä, koska näkee näissä jätekasoissa valtavan mahdollisuuden. bisnes is bisnes ja muu paska jää yhteiskunnan niskaan.

 7. Ei pidä leimata niitä, jotka eivät raiskaa.
  Heitä on yhä valtaosa. Näin on vaikka kaupungilla nähtävät katseet ja huutelu ärsyttävät myös meitä, jotka emme ole kohteena.

  Onneksi teot ovat harvinaisia.

  Ns moraalinen eliitti ei usko kansaa vaan pelkää lynkajaisia ja pistää pään pensaaseen.

  Itse uskon, että valtaosa tajuaa:
  – suurin osa ei tee rikoksia
  – osalla ei ole halu sopeutua
  – naisen asema näiden kulttuurissa on ongelma
  – suhtautuminen meihin ja oikeusjärjestykseemme on ongelma

  Mutta miksi noin moni on listalla, siitä ryhmän pitäisi keskustella. Imaamien reaktio? Allahin tuomio? Ovatko somalit saaneet omansa kuriin vihdoin? Äidit antaneet kyytiä pojilleen?

  Sulamidit ja muut islampoliitikot opettakoon omiaan – näyttäkööt meille esimerkkiä eikä opetusta (toki opetusta mekin tarvinme).

  Muuten olen sitä mieltä, että huivit ym islamkauhtanat ovat kannanotto naisten alistamisen ja ympärileikkauksen puolesta. Missä vastustus?

 8. Helsinki kyllä kestää näitä raiskauksia, onhan kyse monikutuurisuuden tuomasta lievästä lieveilmiöstä vain ja suomen maineesta maailmalla suvaitsevaisuuden malli valtiona. Toivottavasti moni suvakki saa tätä rikastusta yllinkyllin ja taudit päälle.Kyllä se siitä.

 9. RASISMIA! Kaikki tietää että maailmassa on MILJARDEJA muslimeita ja Suomalaisia naurettavan säälittävä määrä, ja kuitenkin tuossa listassa on montamontamonta Suomalaista!!! Eli Suomalainen raiskaa tilastollisesti yli satatuhattamiljoonaa prosenttia muslimeita enemmän!!!!!!!!!!!! Syy on siinä että Suomalainen mies ei ole seksikäs kuten kaikki muslimimiehet!!!!

   1. Sirpa-Tuulan sarkasmin ja poliittisen korrektiuden viraston pyhistä kirjoituksista varmaankin.

 10. Jos naisen arvo kotimaassa tarkoittaa jääkaapin asemaa, tuskin tulokas tänne tullessaankaan pitää naista tasa-arvoisena. Ehkä nuo kaikki kulttuurit vaan eivät ole yhtä tasa-arvoisia, saati sitten yhtä arvostettavia? Kyllä se naisten asema on suuri ongelma, eritoten tiettyjen nimeltämainitsemattomien kulttuurien kohdalla. Pitäisikö ottaa oppia jostakin, esim. länsimaista?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.