Oikeudenkäynti Tukholma terroristia vastaan alkoi aamulla

0
c-akilov-0-jpg
13.2.2018

Tukholman terroristin Rakhmat Akilovin oikeudenkäynti alkoi aamulla. Istunto pidetään Tukholman käräjäoikeudessa Kungsholmenilla turvallisuussalilla. SVT:n uutisten mukaan kuulijat ja oikeuden istuntoon osallistuvat erotetaan panssarilasilla.

Turvatoimet ovat suurenpuoleiset. Kaikki asianomistajat, joita on 155 henkilöä, ja muut saliin menijät tutkitaan henkilötarkastuksella ja tavarat röngenkuvataan. Myös poliiseja kerrotaan olevan paljojn paikalla. Rådhusetin ympäristössä on myös ulkona paljon partioita.

Oikeudessa tullaan varmasti käymään sekunttipelillä koko tapahtuma ja sen valmistelu. Pääosissa ovat Rakhmat Akilov ja syyttäjä Hans Ihrman. Akilovilla on kaksi avustajaa. Oikeudenkäynti jatkuu toukokuun 9. päivään, jonka jälkeen oikeus istuu harkitsemaan tapahtumien kulkua. Päätös tullee aikaisintaa joskus kesällä. Sen jälkeen asiaa kalutaan toistamiseen hovioikeudessa, ja jos jotain ilmenee voidaan se .mahdollisesti ottaa korkeimman oikeudenkin käsittelyyn,

.Näin ollen lopullista tuomiota voidaan odottaa aikaisintaa vuoden puolentoista päästä, jolloin hovioikeuden päätös astuu voimaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Oikeudenkäynti Tukholma terroristia vastaan alkoi aamulla

  1. Tässä yksi sadoista tuhansista maan tuhoajista, jäi onneksi kuitenkin kiinni, lähinnä vahingossa. Tämän Akilovitsin ja kaikkien muitten maan tuholaisten takia kuoli papparainen 77v autossaan parkkipaikallaan koska kukaan ei mennyt häntä jelppaamaan kun hänen autonsa juuttui kiinni lumeen. Kukaan ei uskaltanut, kukaan ei halunnut mennä tarkistamaan mistä oli kysymys, kukaan ei halunnut sekaantua. Sellaisen Ruotsin ovat Akilov ja muut keharikumppanit meille luoneet:

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/aldring-dog-i-snoovadret-ingen-hjalpte-till-nar-han-kort-fast

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.