Poliisi otti kiinni kerjäläisen – mieheltä löytyi 6 miljoonaa kruunua käteistä

0
neo_tiggare_03_webres
13.2.2018

Uppsalan poliisi otti maanantaina kiinni Uppsalan matkakeskuksesta mielenkiintoisen kerjäläisen. Poliisi nimittäin löysi henkilötarkastuksen yhteydessä mieheltä 6 miljoonaa kruunua eli noin 632 000 euroa.

Paikallispoliisipäällikkö Jale Poljarevius kertoo UNT:lle, että miehelle tehtiin henkilötarkistus. Siinä yhteydessä miehen taskuista alkoi tippua setelinippuja. Mies otettiin kiinni ja asemalla suoritetuissa laskuissa summaksi saatiin 6 miljoonaa kruunua. Seteleitä oli taskujen lisäksi miehen mukana olleessa kassissa.

Poliisi takavarikoi rahat ja mies pidätettiin epäiltynä törkeästä rahanpesusta. Poliisilla ei ole aavistustakaan mistä rahat tulevat. Poljareviuksen mukaan tapahtuma on todella merkillinen:

– Kummallisinta on se, että mies kerjäsi matkakeskuksessa rahaa bussilippuun. Miksi joku tekee sellaista kun hallussa on useita miljoonia.

Advertisements
, ,

16 thoughts on “Poliisi otti kiinni kerjäläisen – mieheltä löytyi 6 miljoonaa kruunua käteistä

 1. Ja idiootit antavat noille rahaa.. ainoastaan valkoinen ihminen kokee jotenkin tarpeelliseksi ”auttaa” kärsiviä kerjäläisiä. He eivät ihmettele miksi romaniaista asti tullaan kerjäämään tänne pohjolaan, miksi ei vain käydä töissä romaniassa? Heikkous on vallannut länsimaat ja se johtaa tuhoomme.

  1. Auttamishalua röyhkeästi hyväksikäyttäen tehdään kymmenien miljoonien bisnestä pelkästään suomessa -kukkona tunkiolla häärää punainen (terro)risti jonka edelleen jatkuva toiminta osoittaa miten hyväuskoisia hölmöjä riittää vedätettäväksi. Siitä mihin se johtaa olen kanssasi täysin samaa mieltä.

 2. On se kumma ettei näistä päästä eroon muuta kuin kirveellä sanoo:

  Eivät ole pelkästään röyhkeitä roistoja vaan monella viiraa myös pääkopassa. Tämäkin keksittiin siksi kun käyttäytyi aggressiivisesti. Huono taktiikka rompulla.

 3. Alan uskomaan, että ne 1 500 000€:n korut olivatkin aitoja… Yrittivät vaihtaa halvempaan koruun, rahaan ja lopulta olueen. Säästeliästä väkeä ovat.

 4. Eivät nämä niin poikkeuksellisia ole. Göteborgissakin oli kaikkien tuntema ”pullo-kalle” joka asui roskiksissa, ja keräsi pulloja. Ruokansa se keräsi kauppojen jätelavoilta ja kierteli pitkin kyliä. Kirjastossa kävi tietokoneella aina päivittäin. Ja kun se sitten kuoli, niin paljastui että sillä oli miljoonia sijoitettuna kultaan, timantteihin ja ties vaikka mihin. Käteistä rahaakin löytyi yhden muovikassin verran ja pankkitililläkään ei ollut paljoa tilaa.

  Kun ihminen haluaa elää yhteiskunnan ulkopuolella ja tekee sen esim. pulloja keräämällä, niin kyllä se onnistuu. Se vaatii vain pitkän uran ja vähän onnea. Mutta eivät nämä tapaukset ole tavattomia. Pankkivirkailijat voivat kertoa montakin tarinaa ryysyläisistä joilla on tileillään satojatuhansia euroja.

  1. Näitä ”pullo-kallen” tapaisia henkilöitä löytyy muutamia suomestakin. Ei siis mitään puliukkoja vaan rahamaailmassa menestyneitä, entisiä työnarkomaaneja joille on tullut kuppi täyteen kertaheitolla ja päänsisäinen tietokone buuttaantunut uusiin asetuksiin. Nollaus on niin täydellinen että entisessä elämässä hankittu omaisuus menettää täysin merkityksensä eikä sen käyttäminen tule kysymykseenkään meni tilanne miten hankalaksi tahansa.

   Vapaita sieluja.

  2. Pullokallehan kyllä vei mukanaan myös tuon puoleiseen seitsemänkymmentä yhdeksän miljoonaa viisisataa kaksikymmentä kolme tuhatta kuusisataa neljäkymmentä yksi kruunua ja kahdeksankymmentä äyriä.
   Tämän tarkempaa tietoa ei ole saatavilla eikä ketään ole pidätetty asiassa.

 5. Ei voitane sanoa lopullisesti rikastuneeksi, joten sosiaalihuolto kuulolle

 6. > Poliisilla ei ole
  > aavistustakaan mistä rahat tulevat

  Nyt Euroopassa, Amerikassa jo kauan aikaa: Käteisen rahan hallussapito on rikos.

  Tässäkään tapauksessa poliisilla ei liene ollut mitään syytä epäillä rikollista toimintaa kuin rahan hallussapito.

  Näillä uutisilla totutetaan suuret massat ajatukseen, että rahan hallussapito on rikollista. Että olet syyllinen, ellet pysty todistamaan syyttömyyttäsi.

  1. Luultavasti kyse oli kuitenkin vain yksi lenkki alv-petoksen rahankeruuvaiheesta ja rahat eivät siis olleet miehen omia. Poliisi nyt vain ei kertonut tätä ääneen.

   Jokainen ymmärtää, että kerjäläisellä ei voi olla omia rahoja tuollaisia summia ja raha ei tule mistään ”rehellisestä” lähteestä.

 7. Täältä nuo loiset hävisivät kun ihmiset ymmärsivät etteivät tarvitse kuin mono naamaan. Olivat todella iso riesa markettien edessä vinkuleluileen. Helsinki kerää nyt sitä auttavaisuuden hedelmää mitä noiden hyysääminen on tuonut, huumekauppaa, asuntomurtoja, raiskauksia ym. rikollisuutta.Tästä saavat syyttää vasemmistoa. sossuja ja vihreitä.

  1. Syytän myös somaleita, muita muslimeita, muita haittaneekereitä, mukamasten muslimeita sekä suvakkivajakkifemakkohyyssäreitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.