Afgaani piti mehukestit – poliisi vei päivänsankarin, joka tuomittiin raiskauksesta

0

Kuvakaappaus 2018-02-14 09-23-48

14.2.2018

Muuan Västervikin kuntaan saapunut ns. yksintullut afgaani päätti pitää viime syksynä syntymäpäiväkekkerit. Lasten mehuhetki kuitenkin päättyi ikävästi. Poliisi vei päivänsankarin putkaan epäiltynä raiskauksesta, jonka Kalmarin käräjäoikeus vahvisti.

Mohammed Hosseini kertoo olevansa syntynyt 16.11.1998 eli täytteli tekopäivää edeltävänä päivänä 19 vuotta. Kaksi afgaaninuorukaista kutsui uhrin ja tämän ystävättären Hosseinin mehukesteille. Tyttö ei luultavasti osannut varoa, sillä hänen ystävättärensä tunsi aiemmin toisen afgaaneista, jonka kanssa oli seurustellut. Uhri kertoo, että kun hän tuli juhlapaikalle, hänellä kävi mielessä pieni epäilys, sillä paikalla oli vain kaksi afgaania. Mutta lopulta hyväuskoisuus voitti ja hän kertoo ajatelleensa, että juhlista voisi tulla kivat.

Ei kuitenkaan tullut.

Bileet alkoivat sillä, että täysi-ikäiset afgaanit tarjosivat väkevää viinaa alaikäisille tytöille. Kaikki tulivat humalaan. Jossain vaiheessa iltaa Hosseini otti tyttöä niskata kiinni ja veti tämän pimeään makuuhuoneeseen. Hosseini kaatoi tytön sängylle, istui tämän päälle pitäen tytön käsi lukitusotteessa. Sitten alkoi raiskaaminen.

 

Tyttö kertoo, että ei ensin tajunnut mistä oli kyse, mutta lopulta ymmärsi, että afgaani aikoo raiskata hänet. Tyttö yritti taistella vastaan ja huutaa ei, mutta afgaani oli voimakkaampi. Yhteen tytön kieltoon afgaani oli vastannut:

– Nyt on juhlat!

Tyttö itki ja huusi, että lopettaa.

Kun Hosseini oli aikansa äheltänyt päätti hän työntää kikkelinsä tytön suuhun. Tyttö ei luonnollisesti halunnut sitä, mutta Hosseini työnsi munansa tytön suuhun väkisin. Tyttö puri nyt miestä kikkelistä. Hosseini suuttui. Afgaanin pahimmat panohalut karisivat munanpuremisen jälkeen ja hän puki vaatteet päällensä lähtien huoneesta.

Afgaani kiisti ensin tapahtuneen, mutta myönsi myöhemmin teon ikäänkuin tyttö olisi itse puoliväkisin ottanut afgaanin.

Kalmarin käräjäoikeus tuomitsi Mohammed Hosseinin vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen sekä karkoitukseen. Oikeus päätti, että mies pysyy vangittuna.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Afgaani piti mehukestit – poliisi vei päivänsankarin, joka tuomittiin raiskauksesta

 1. Alaikäiset menevät vetämään afgaanisynttäreille tiukkaa viinaa… Missähän vanhemmat olivat vai oliko homma ihan ok? Eivätkö nämä ihmiset ymmärrä, että Afganistanissa pienten poikien tanssitus-raiskaaminen on yleisesti hyväksytty perinne? Ni gillar olika men kan ni utelämna barn?

 2. Näitä alkaa olla huolestuttavan paljon. Täytyy varustaa ainakin oman suvun nuoret naiset tietopaketilla näistä sattumuksista, jotta ymmärtävät aina varoa tietyistä maista tulleita miehiä.

  Buddhalaisilla meni myös hermot joukkoraiskauksen takia – kuinkas muutenkaan:

  ”Armeija löysi halukkaita vapaaehtoisia Inn Dinin buddhalaisten ”turvaryhmästä”, kertoivat sen yhdeksän jäsentä sekä kyläläiset. Tämä epävirallinen miliisi muodostettiin vuonna 2012, kun Rakhinen buddhalaisten ja rohingya-muslimien välillä oli puhjennut väkivaltaisuuksia, joita lietsoivat raportit kolmen muslimimiehen tekemästä buddhalaisnaisen raiskauksesta ja murhasta. Myanmarin media kertoi tuolloin, että kolmikko oli tuomittu piirioikeudessa kuolemaan.”

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005565536.html

  Tuolla ei kukaan taida olla huutamassa rasismia. Tuollaiseksi tuo monikulttuuri menee, kun etniset ryhmät ovat niin kaukana toisistaan ajatusmaailmaltaan kuin vain voi olla.

 3. Jälleen kerran näkisin että suurin osasyy on nuorella joka sosialisoi millään tavalla näiden kanssa. Jos hän ei olisi sosialisoinu, eikä olisi juonut viinaa, tätäkään ei olisi tapahtunut. Usein käy mielessä että eiväthän ruotsalaiset vanhemmat voi olla niin naiveja etteivät olisi tyttäriään varoitelleet. No, ehkä pissiksillä on niin suuri puberteetti menossa että tekevät juuri sen minkä vanhemmat kieltävät. Ja usein lopputulos on tarinan kaltainen. Ehkä jatkossa tyttö osaa varoa enemmän.

  Toisaalta, suvaitsevaisuudesta joutuu aina maksamaan.

  1. Syyllisiä olivat afgaanit ja tytön vanhemmat laiminlöivät tehtävänsä. Älytöntä väittää alaikäisen uhrin saaneen mitä ansaitsi. Ja kyllä, ruotsalaisissa vanhemmissa löytyy paljon naiiveja monikultturisteja kun katsoo vaikka vasemmiston kannatusta. Varsinkin ne jotka sai vielä itse elää yksikulttuurisessa lintukodossa.

  2. Juuri näin. Tuntemattoman tekemä raiskaus jossain kadulla tai nämä yhdessä juhlimiset missä tyttö tai nainen on selvinpäin ja täysin vapaasta tahdostaan HAKEUTUNUT seuraan missä todennäköisyys raiskaukselle nousee 20 kertaiseksi ovat kaksi täysin erilaisen tarkastelun vaativaa tekoa.

   Ilmeisesti luontainen hälytysjärjestelmä on saatu melko tehokkaasti sammutettua koska näiden tapausten määrä on näin valtava.

  3. Aika harvalla alaikäisellä on vielä aivot kasvaneet. Jos koko iän on auktoriteettien toimesta kehoitettu avaamaan sydämensä, niin mistä sitä teiniperkele ymmärtää, että sydän avataan lähinnä itseltä kirjaimellisesti ja yleisemmin pyritään avaamaan ihan muita paikkoja.

 4. Nuoret tytöt kyllä oppii alapään kautta mitä tapahtuu kun hengailee matujen kanssa. Toivottavasti tyttö ei ollut säästänyt neitsyyttään sille oikealle valitulle. Vitun afgaani perkele kun ryösti sen ja nyt itekettää.

 5. Saatana noita lapsia jotka vaan jatkavat noita aikuisten miesten raiskaamisia! Nyt on peiliin katsomisen paikka!

 6. Tämä on sellaista jännitystä arkeen mitä me kokoomuksessa olemme peräänkuuluttaneet, sitä värinää muistattehan ja raiskaavathan mursutkin ja merileijonat myös joten ei se vihreidenkään näkökulmasta ole luonnotonta.

  Kyllä on rasistista nostaa meteli tästä. Raiskailu johtui luultavimmin kalpeanaamojen rasistisista katseista.

  Monikulttuuri on rikkaus, se on kokoomuksen lukittu kanta.

 7. Koululaitoskin syyllinen, opettavat teineille että pitää olla avoin noille watun ulkomaalaisille. Toisaalta, onko teinien pakko aina mennä tuollaisten matkaan, varmasti muitakin kavereita, varsinkin kotimaisia, olisi tarjolla.

 8. Pahin huolihsn on se että myös tyttöjen keskuudessa tästä tulee normaali, eli miehelle kuin miehelle piyää antaa jos sitä vaatii.
  Se taas johtaa masennukseen ja välttelyyn ja bam, kohta on kaavut kaikilla naisilla

 9. En kyllä oikein ymmärrä, miten voi pakottaa suihinottoon, kuten usein on saanut lukea. Puris siitä pipelistä niin kovaa kuin jaksaa, kuten tämä tyttönen oli tehnyt, niin panetus loppuisi siihen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.