Skip to content
Mainokset

Uppsalan poliisi teki alkuviikon aikana isoja ratsioita ja otti kiinni kymmeniä henkilöitä

edde0917-1cd4-4b7d-b39d-52581f5df5bd.jpg

14.2.2018

Uppsalan poliisi piti maanantain ja tiistain aikana suuria ratsioita ja kotietsintöjä Gottsundan ja Valsättran ongelmalähiöissä. Viitisenkymmentä henkilöä otettiin kiinni; 24 pidätettiin ja 23 kiinniotettuna. Huumeita, aseita ja kaikkea pientä saatiin takavarikkoon.

Poliisin nimeämä operaatio, operaatio Lynx kuvataan onnistuneeksi. Tiedoteessa aluepoliisipäällikkö Jale Poljarevius kertoo, että poliisi teki pientä hämmennystä tunnettujen rikollisten ja varastetun tavaran piilopaikkoihin. Tarkemmin tapahtumien taustoja ja kulkua ei kerrotta.

Kaikenkaikkiaan siis 24 pidätettiin, 23 otettiin kiinni, yksi käsikranaatti löydettin, kaksi asetta, räjähdysainetta, kassillinen huumausaineita. Varastetun tavaran osalta tehdään tutkintaa.

Mainokset

7 Comments »

 1. Ei se ole niin vaikeaa kun vähän vaan viittii yrittää.. ja oikeuslaitoskin petraa vähän tuomioiden kohdalla ja ratsialla on joku merkitys..

  Tykkää

 2. Noniin… Alkaako Ruotsin poliisillakin olla aikaa muuhunkin kuin Nordic Frontin kyttäämiseen ja rauhallisten mielenosoittajien kimppuun käymiseen? Tämä on tisaalta hyvä alku mutta aivan liian myöhään. Tämä olisi pitänyt aloittaa jo -90 luvulla, silloin kun loisia tuli yhteiskuntaan rekkalasteittain.

  Tykkää

  • Ei aihetta innostua. Tämä posliinipäällikkö Jale Poljarevius on henkilö jonka taustoja kannattaa selvitellä hieman tarkemminkin -mikä mies ja kenen asioilla liikkeellä? Löfvenin kanssa on ainakin ollut herralla jonkinlaisia näkemyseroja kun nopeasti vilkaisin…

   Tykkää

 3. Lillukanvarsi vain ja isot otsikot. Poliisin hännän nosto tilanteessa jossa peli on lopullisesti menetetty. Ruotsin voi enää pelastaa kunnon sota jossa ei ole matulilla ja ns. rikollisilla uusruotsalaisilla mitään oikeuksia. Pahimmat seinää vasten ja läpi, loput ulos ja rajat kiinni.No taitaa olla utopiaa mutta näin homma toimisi.

  Tykkää

  • Ruåtsin poliisi on monirotuinen sekasotku joka ei pysty tilanteen vaatimaa puhdistusta suorittamaan vaikka lupa myönnettäisiinkin. Pieni näytös pitää aina joskus järjestää kansalaisten hämäämiseksi. Suomen posliinit tekivät juuri saman esityksen puhoksen basaarissa -ja jälleen kerran uunotettu kansa hurraa helvetin kalliista nollatuloksesta…

   Tykkää

 4. Nyt voikin taas loppuvuoden käyttää operaatio Camelidaessa, jossa ilakoidaan toiseudesta, palvotaan etnisyyttä ja mietitään äimänkäkenä, mistä joukkoraiskaukset voisivat johtua.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: