Skip to content
Mainokset

Rasmuksessa huokaistiin helpotuksesta kun kouluampuja ei ollut ruskea muslimi – ampujaa verrataan nyt perussuomalaisiin

Kuvakaappaus 2018-02-15 17-01-06
15.2.2018

Rasisminvastusteluryhmässä Rasmuksessa otetaan Yhdysvaltojen kouluampumisesta irti kaikki rasismivastaineen taisteluun. Jäseniä koskettaa vain se, että ampuja ei ollut ruskea muslimi. Kaikki  muu on sivuseikkaa.

Kun ryhmässä selvisi, että kyseessä ei ole todellakaan ruskea ampuja tai allahua ei huudettu, huokaistiin ryhmässä kollektiivinen joukkohelpotus, jonka jälkeen ampujaa alettiin vertaamaan mm. persuihin. Ampujalla, Breivikillä ja Auvisella on  rasisminvastustelijoiden mukaan paljon yhteistä perussuomalaisten kanssa, jotka jakavat samoja aatteita.

Pidätyksestä kerrotaan, että tekijä otettiin kiinni hellävaraisesti toisin kuin jos tekijä olisi ollut ruskea muslimi. Silloin helliä otteita ei olisi säästelty.

Nimet sensuroitu, sillä mielenterveyspotilaiden tietojen julkaiseminen ei sovi moraaliin.

Mainokset

10 Comments »

 1. RHC itse on terroristiryhmä joka on vihollistaistelijoita suojellessaan ja paapoessaan on aiheuttanut vääräuskoisten kuolemia.

  Tykkää

  • Tuukka mainitsi lähetyksessä myös että valkoisiksi laskettiin mukaan latinot ja arabit, mikä kasvattaa entisestään eroa Yhdysvaltojen eurooppalaistaustaisten ja mustien välillä.

   Tykkää

  • Espanjassa asuessaan sälli on valkoinen. P-Ameriikkaan muuttaessaan sama häiskä vaihtaa rotua tullen latinoksi? Tuleeko minusta latino, jos hankin Espanjan kansalaisuuden ja muutan Filippiineille?

   Onhan islamkin toisaalta rotu. Sanon taikasanat ja ryhdyn vieläpä pakolaiseksi, niin olen immuuni mm työlle sen jälkeen.

   Tykkää

 2. Isku oli false-flag. Varjohallituksen järjestämä millä yritetään saada huomio pois Trumpin julkaisemasta FBI-muistiosta ja muista viimepäivinä tapahtuneista paljastuksista. Nyt propagandamedia jo huutaa että tekijä oli ”valkoisen ylivallan kannattaja”

  -Jenkeissä on nyt tosi kyseessä kun totuudet alkaa tulla esiin -kannattaa ehdottomasti seurata vaihtoehtomediasta mitä tapahtuu. Se mitä jenkeissä lähiviikkoina tapahtuu on ratkaisevan tärkeää myös euroopan kansallismielisille.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: