Sverigedemokraattit vaaleihin turvapaikanhakijoiden nollatoleranssilla

0
Kuvakaappaus 2018-02-15 17-51-51
15.2.2018

Sverigedemokraatit lanseerasivat syksyn eduskuntavaalien vaaliohjelman, jossa mm. turvapaikkapolitiikkaan halutaan selviä tiukennuksia. SD haluaa käytännössä lopettaa turvapaikkamaahanmuuton kokonaan.

Vaaliohjelmassa sanotaan mm, että turvapaikkalakia tulee muuttaa siten, että turvapaikanhakijoita otetaan vastaan jatkossa ainoastaan naapurimaista ja turvapaikkavastaanotto on lopetettava kokonaan niin kauan kuin naapurimaissa on turvalliset olot. Niin ikään perheenyhdistämisautomaattia on kiristettävä siten, että systeemiä ei voi käyttää hyväksi kuten nyt.

Ohjelmassa kerrotaan myös, että poliisille on annettava valtuudet etsiä ja ottaa laittomia maassaolijoita tehokkaammin kiinni ja karkoittaa laittomat nopealla aikataululla. Tätä varten säilöönottoja pitää lisätä voimakkaasti ja kaikenlainen laittomastai maassaoleskelevien maastapoistaminen on priorisoitava.

Lisäksi ohjelmassa puhutaan, että oleskelulupa pitää perua heti kun tähän asti jo maassa olevien kotimaissa tilanne rauhoittuu siten, että he voivat palata kotiin.

Ohjelma luettavissa täältä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Sverigedemokraattit vaaleihin turvapaikanhakijoiden nollatoleranssilla

 1. Toi on ihan sama kuin mentäisiin ensi syksynä sukeltamaan Estonian hylylle, etsimään eloonjääneitä.

  1. Vuoden paras vertauskuva! On aivan sama mitä mikäkin puolue lupaa tai on lupaamatta kun ne todelliset päätökset tehdään täysin eri pöydissä. Näiden nykyisten ”kansan”edustajien tehtäväksi jää lamaslauman pitäminen syvällä demokratian illuusiossa. Nyt on -niin ruåtsissa kuin suomessakin- menossa suunnitelman vaihe missä pehmitetään kansa hyväksymään poliisivaltioon siirtyminen. Luo ongelma – aiheuta pelkoa – tarjoa ratkaisu.

   -Tämä on lopputulos riippumatta SD:n vaalituloksesta.

 2. ”Lisäksi ohjelmassa puhutaan, että oleskelulupa pitää perua heti kun tähän asti jo maassa olevien kotimaissa tilanne rauhoittuu siten, että he voivat palata kotiin.”

  Tämän pitäisi olla jotenkin absoluuttisen selvää. Onhan se helvetin absurdia, että ”pakolaiset” lomailevat kotimaissaan veronmaksajien piikkiin!

  1. Sehän on tietenki suorastaan hävytöntä .Täällä tundrassa elävien pienten kansojen elätettänäksi tullaan ja kun loppuelämän elatus saadaan täältä valehtelemalla’,lähetään veronmaksajien kustantamana kotimaahan lomailemaan.

   Mutta tämä kaikki on meidän valitsemiemme poliittisten johtajien esittämän ”humanistisuuden ” nimissä tapahtuvaa teatteria.

   Henkilökohtaisesti minun äänestyskäyttäytymiseni muuttuu,kepu ja sosdemit ei enää minun äänelläni jatka tätä teatteria.

 3. Somaliassa on laki ulkomailla asuville lähettää 20% tuloista kotimaahan (koske myäs sossumasseja) sanoo:

  Semmoista se on kun on yhteisökulttuuri eihän sitä voi olla lähtemättä koti ikävää korjaamaan.

 4. ”SD haluaa käytännössä lopettaa turvapaikkamaahanmuuton kokonaan.”

  Tuo on ainoa mahdollisuus nykyisessä maailmassa, jossa liikkuminen on helppoa ja tieto kulkee netissä.

  Turvapaikanhakijalle tulisi antaa säilytys Australian tyyliin joltain etäiseltä saarelta. Sieltä käsin sitten voisi vapaasti hakea siirtolaiseksi. Tällainen karsisi helpon elämän etsijöitä. Aidosti vaarassa olevat tyytyisivät varmaankin tällaiseenkin turvaan.

  Nykykäytäntö, jossa turvapaikan saa siitä maasta, jonne jättää hakemuksen ensin passinsa ”hukattuaan” ja laittomasti maahan tultuaan,
  johtaa loputtomaan määrään onneaan kokeilevia. Nykykäytäntö suosii röyhkeyttä ja valehtelua. Epärehellisyydestä palkitaan, iän valehtelu nuoremmaksi palkitaan, lähtömaan valehtelu toiseksi kuin mitä se on, palkitaan.

  Politiikka, joka suosii epärehellisyyttä valehtelua ei voi johtaa hyvään tulokseen.

 5. Yleensä naapurit vastaa kysymyksiin ruotsi ei vastaile se on homo sanoo:

  Mitä tekisivät sen eteen ettei ruotsista lappaisi suomeen maahanmuuttajia joka päivä vaikka ruotsi on turvallinen maa eikä siellä ole sotaa?

 6. Esivanhempani sen jo tiesivät ruotsalaiset on homoja.

 7. Suurin osa kansasta ei vielä tajua tilanteen vakavuutta, siksi ei SD uskalla olla tiukempi sanoo:

  Luin ohjelmajulistuksen. Se olisi ollut todella hyvä vaikka vuonna 2000 mutta aivan liian lepsu ja ylimalkainen vuonna 2018. On hankalaa kun pitää olla tiukka muttei saa olla liian tiukka ettei vaikuta razisti-nazisti-fazistilta. Ei ole toki puolueen vika että kansa on tyhmä eikä tajua missä mennään ja mitä pitäisi tehdä.

 8. Mahdoton tehtävä ihan kerta kaikkiaan mahdoton ja Ruotsin voisi pelastaa ainostaan kolmas maailmansota.Tuo politiikan retoriikka tuskin enää pure edes järkevämpiin äänestäjiin, koska noin vertauksena lähes loppuun palanutta taloa ei voi korjata asumiskelpoiseksi vaan on rakenettava täysin uusi.

  1. Kolmas maailmansota siinä tilanteessa, että joku muu kuin ruotsalaiset kävisivät taistoon matuja vastaan. Aika munatonta suvakkiporukkaa nuo näyttävät nykyään olevan. Ei kyllä ole hirveästi varaa täältä huudella, matut tämänkin maan ottavat suomalaisten poliitikkojen avustuksella.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.