Tammikuussa itsemurhan Konnunsuolla tehnyt nuorukainen oli marokkolainen

0
IMG_20180213_214226-696x696.jpg
Osama Jebari, joka teki itsemurhan Konnunsuolla, koska ei halunnut palata kotiin Marokkoon.
15.2.2018

Englanninkielinen News now Finland kertoo mielenkiintoisessa artikkelissaan Joutsenon säilöönottokeskuksen asukkaista. Muutama viikko sitten itsemurhan tehnyt nuorukainen paljastuu marokkolaiseksi.

Marokkolainen Osama Jebari teki siis itsemurhan tammikuun lopulla. Juttu sai medioissa valtavat mittasuhteet. Varsinkin turvapaikka-aktivistit vaativat tapahtuman jälkeen, että ihmisiä ei saa karkoittaa Suomesta ja karkoittaminen sotii kaikkia ihmisoikeuksia vastaan. Nyt kun selvisi, että nuorukainen oli marokkolainen, selvisi myös se, että hänellä ei ollut mitään syytä turvapaikalle Suomesta.

Artikkelin mukaan Jebarilla oli mielenterveysongelmia. Turvapaikka-aktivistien mielestä säilö pahentaa vain ongelmia. Outi Popp kertoo:

– Kun valitamme maahanmuuttovirastolle tai säilöönottokeskukselle, että säilöönotetut eivät saa kunnolista terveydenhuoltoa, he vain sanovat, että kaikki on kunnossa, sanoo Outi Popp, joka edustaa Stop Deportation-ryhmittymää.

Nyt kuitenkin sopii kysyä, että kenen vastuulla palautettavan mielenterveysongelmat ovat? Suomen vain palautettavan kotimaan terveydenhuoltoviranomaisten. Toisaalta voidaan kysyä oliko Jabarilla ylipäätään mielenterveysongelmia? Jabari oli artikkelin mukaan kertonut, että kuolee mieluummin Suomessa kuin lähtee Marokkoon kotiin. Eikö hän näin ollen tehnyt oma-aloitteisen valinnan? Hän itse valitsi kuolemansa kotiinpaluun sijasta eikä itsehirtolla näin ollen ollut mitään tekemistä mielenterveysongelmien kanssa ja varsinkaan suomalaisen säilöönottokeskuksen terveydenhuollon kanssa.

On ymmärrettävää, että palautettavilla on vaikeaa, koska he ovat tottuneet Suomessa ilmaiseen ylläpitoon. He ovat tottuneet mukavaan elämään kun taas kotipuolessa edessä on rupinen yhteiskunta, joka ei anna mitään.

Jutussa mainitaan muutama muukin palautettava, jotka odottavat koneen tankkausta Konnunsuolla. Muuan somali, Kahie Abdi Khalif, joka on asunut kauan Suomessa ja nyt monen linnatuomion jälkeen odottaa kotiinpaluuta, kertoo, että on vaikeaa. Mielenterveys horjuu kotiinpaluun edessä.

– En tunne kieltä enkä kulttuuria Somaliassa. Kun menen sinne he sanovat, että olen kuffari, vääräuskoinen ja tappavat minut. Koko perheeni on täällä ja olen suomalainen.

Kongolainen Salomo Mbondo taas raiskasi muutama vuosi sitten nuoren tytön (linkki uutiseen), sai kolme vuotta vankilaa ja odottaa nyt kotiinlähtöä. Mbondolla on myös vaikeaa:

– En ole koskaan sulkenut silmiä täällä säilössä, olen todella masentunut. Vaino, jota tulen kohtaamaan Kongossa, masentaa etukäteen. Elän pelossa.

Myös tunisialaisella Faouzi Mersnillä on ongelmia kotiinpaluun edessä. Mies asui useita vuosia Suomessa ja teki muutaman lapsenkin suomalaisen naikkosen kanssa, mutta rakkauspakkaus muuttui vankilaan ja karkoitukseen. Tunikki muistetaan viime syksyltä kun poliisi jahtasi miestä ympäri Lohjaa ja varoitti päiväkotiakin, että miehellä saattaa olla itsesyttymisen vaara. (linkki uutiseen)

Nyt tunikki odottaa koneen tankkausta ja on vaikeaa.

Artikkelin mukaan Jebarin hirttäytymisestä ei ole aiheutunut merkittäviä muutoksia säilöönottokeskuksen rutiineissa ja henkilökunna toimissa. Tarkastuksia on lisätty jonkin verran ja lääkeukkoja vahditaan hiukan tarkemmin.

Aika kauan Stop Deportation-ryhmä sai pidettyä salassa sen, että itsemurhan tehnyt mies oli marokkolainen eikä näin ollen minkäänlaista turvapaikan tarvetta ja oleskelulupaa Suomessa ollut.

Advertisements
, , , , ,

18 thoughts on “Tammikuussa itsemurhan Konnunsuolla tehnyt nuorukainen oli marokkolainen

 1. Jos en vallan väärin muista,turun kurkunleikkaajakin oli marokkolainen.Siis ei mitään syytä olla suomessa pikkutyttöjen kanssa samalla luokalla 23v islamistiteroristin.
  Kukaan ei sitte ole vastuussa siitä, kun tuomosia tyyppejä hilluu maassa ja viellä kouluissa.

 2. Tuosta voisi tehdä marokonkielellä varustetun verkkosivusto otsikolla ’älä usko ihmissalakuljettajia – päädyt mieron tielle’. Löytyyköhän jäbästä kuvia hirrestä? Ne tehostaisivat narraatiota kummasti.

  Palauttaminen on täysin pakon sanelemaa, koska kaikki vastaanotetut ovat seuraaville lähtösignaali. Ja sitä ei voi päästää tapahtumaan.

  1. Kysyit erittäin oleellisen kysymyksen. Onko mitään todisteita raadosta vai tapahtuiko ns.”välistäveto” mistä otettiin täysi PR-hyöty irti?

   -Kaikki on mahdollista kun on kyse miehitysjoukkojen siirtelystä. Mihinkään muuhun kuin omin silmin nähtyyn ei voi luottaa -erityisesti silloin kun Outi Popp on mukana kuvioissa. Vaarallinen noita -näyttää ja käyttäytyy sekavammin mutta todellisuudessa on.

 3. Hyvä.Joku toinenkin turha marokkolaispaska voisi tappaa itsensä ihan vaikkapa vaan osamaksuna Turun torin marokkolaisen joukkomurhaajan takia.

 4. Ikuista ruikutusta ja uhriutumista, saas nähdä kenestä näistä yle tai hesari ottaa seuraavan kopin. Somalia veikkaan, irakilais- ja afgakiintiö taitaa olla täynnä pariksi viikoksi. Pohjois-afrikkalaisista ei yleensä inahdetakaan koska heidän anomuksensa ovat selkeästi aiheettomia ja pitäisi käsitellä jollei jo rajalla niin migrissä parissa päivässä. Siis jos halua olisi.

  Minua on jotenkin aina kiehtonut tuo muslimimiesten mihinkään perustumaton käsitys omasta tärkeydestään. Koko kymmen- tai satamiljoonainen kansa seuraa henkeään pidätellen milloin juuri MINÄ tulen takaisin maahan, poliisi ja armeija soluttautuneet Suomen viranomaisten tiedostoihin ja saanut lennon ja aikataulun. Ja sitten siellä seison kentällä, MINÄ, vankilassa syyttömänä istunut suomalaisen rasismin uhri. Urheasti avaan paitani ja annan luotien tulla! Olen sankari, marttyyri! Ikävä totuushan se, että tämä sankari luikkii vähin äänin passijonoon eikä kukaan kiinnitä häneen pätkääkään huomiota. Niin noloa. Mutta eipä hätää, pari nuorempaa systeriä myyntiin ja kohti uusia haasteita! Paska Suomi otti tosin vankilassa ne sormenjäljet eikä paluuta sinne ole, mutta onhan niitä reilujakin maita reilulle ja kunnioitetulle miehelle.

  Myös näiden turvapaikanhakijamiesten typeryys on tyrmistyttävää. Homoushan on aina in, joten jokin aika sitten kaksi siperiassa asuvaa homoa anoi turvaa. Kuvittelin mielessäni nuo kaksi ressukkaa keskellä Siperian lakeuksia huutamassa epätoivoisesti olemme homoja, vainotkaa meitä. Tässäkään tapauksessa kukaan tuskin korvaansa lotkautti. Loogista on myös, että maissa joissa homoseksuaalisuudesta rangaistaan jopa kuolemalla, turvapaikanhakija on seissyt coolisti keskellä toria ja kailottanut mieltymyksestään. Tai Mohis kertoo paikallisradion ohjelmassa että nyt jätkät kuulkaas olen skipannut islamin ja ruvennut kristityksi ja paljon kivempaa on. Ja tottakai tämä murhattu tai ”murhattu” Ali heti koneesta laskeuduttuaan antoi medialle syvähaastattelun siitä miltä tuntuu olla Bagdadin ainoa korruptoimaton poliisi.

  Mutta vielä tyrmistyttävämpää on suomalaisen median ja poliitikkojen typeryys. Tähän saattaisi sopia päivän mietelause: Politicians are like diapers. They both need changing regularly, and for the same reason.

  1. Olipa kaunis kirjoitus. Oivalsit, miten maailma oikeasti toimii. Irakissa pyörii Turvispalauttajat 24/7 -ohjelma, jossa seurataan jokaisen palautetun elämää ja pakotetaan päivittäin shiia-/sunnimilitian eteen anomaan seuraavaa elinpäivää. Arpa heitetään ja tyhjän arvan saanut teloitetaan. On se todellinen shitholecountry, kun tuommoista tekevät. Samaa harrastetaan kaikkialla, paitsi Suomessa, siksi Ruotsista tulvii lapsia eläteiksi.

   Jepari ihan kuvien perusteella olisi mennyt aidosta persveijarista. Vaikka pinkki ei olekaan hintti, ällöttää tuommoinen sydänluuri. Kukaan hetero ota selfieitä yläosattomissa, ellei liity ammattiin jotenkin? Pipikin kätösessä, varmaan känsä tullut, pitäähän semmoinen vähintään joukkosidontapaikalla helliä kuntoon. Marokossa ei varmaan ole ainakaan julkisia homodiscoja, joten miksei hankkinut neljättä negaansa sillä perusteella.

 5. ”– Kun valitamme maahanmuuttovirastolle tai säilöönottokeskukselle, että säilöönotetut eivät saa kunnolista terveydenhuoltoa, he vain sanovat, että kaikki on kunnossa, sanoo Outi Popp, joka edustaa Stop Deportation-ryhmittymää.”

  Outi Popp voisi ryhmineen perustaa järjestön, jonka jäsenet keräisivät jäseniltään rahaa turvapaikanhakijoiden terveydenhuoltoon ja elättämiseen jossain loistohotellissa Marokossa tai muussa vastaavassa maassa. Siis kun marokkolainen tulee Suomeen hakemaan turvapaikkaa, niin seuraavalla lennolla takaisin elämään herroiksi Marokkoon. Turvapaikanhakijoiden ystävät siis itse rahoittaisivat hakijoiden elämän antamalla osan palkastaan, ottamalla toisen työpaikan sekä myymällä elimiään ja omaisuuttaan.

  Edellä esittämääni Outi Popp tuskin hyväksyy. Laskun hyväntekeväisyydestä tulee hänen ajatusmaailmassaan mennä muiden piikkiin.

  Aina, kun jostain maasta tulee turvapaikan hakijoita, Suomen ja mieluiten koko EU:n tulisi lähettää nootti kyseiseen maahan ja uhkavaatimus, että jos hakijatulva ei lopu, niin kaikki suhteet, tavara- ja matkustajaliikenne, tietoliikenne ja kauppa katkeavat, kunnes olosuhteet maassa ovat parantuneet.

 6. Itämailla ja Afrikassako discoissa pauhaa levyautomaateissa ” TAIDAN SIIRTÄÄ PAPERINI TURKUUN ! ” .

 7. Turun marokkolainen kurkunleikkaaja oli vetänyt puukolla uhriltaan pään melkein irti, kaulavaltimo oli poikki ja veri pumppusi maahan. Auttamaan mennyt ruotsalainen istuu edelleenkin rullatuolissa ja kertoo tässä tilanteesta. Kokeilkaa jos näkyy Suomessa:

  http://www.tv4.se/efter-tio/klipp/hassan-zubier-f%C3%B6rs%C3%B6kte-r%C3%A4dda-kvinna-som-knivh%C3%B6ggs-i-%C3%A5bo-blev-sj%C3%A4lv-skadad-f%C3%B6r-livet-3956852

 8. Miten vitussa Marokkolaisesta tulee SUOMALAINEN vuodessa-kahdessa, sitä en käsitä. No säästyi kalliit palautuskustannukset. Muille diskoläpsyttelijöille ohjeeksi, laiton oleskelu Suomessa ei tee teistä sen enempää Suomalaisia kuin että minä muuttuisin neekeriksi.Teidän kannataisi harkkita vähän äkkiä vaellusta vaikka Saksaan tai Ranskaan koska Suomessa tulette hulluiksi ja tätä hulluutta ei kestä kuin aito Suomalainen. Aurinkoakaan ei paista enää kuin ennen, on vain synkyyttä, pimeää ja paskamaista suhtautumista koska oma kansa alkaa ollaa todella vittuntuneita teidän hyysäämiseen. Ne saduta mitä migrin ja SPR:n VOK valaat teille kertoo eivät todellkaan ole totta ja teillä ei ole mitään tulevaisuutta Suomessa.

  1. Marokkolaisesta tai kenestäkään ulkomaalaisesta EI TULE KOSKAAN suomalaista. Eikä niiden jälkeläisistäkään.

   1. Olet oikeassa. Ei koskaan.esim. Marokkolainen on marokkolainen vaikka lapsenlapsenlapset syntyisivät Suomessa

 9. Olen jo aikoja sitten viilannut ylä- sekä alaleuan tekohampaita kivuliaamman , paremman , pitävämmän purennan aikaansaamiseksi !!! ???

 10. Varmaan aika jänniä rikoksia tehtaillut Marokossa jos kuolema oli järkevämpi vaihtoehto. Emme saa koskaan tietä, jumantsuppeli sentään ku harmittaa!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.