Lauantaina järjestetään useita mielenosoituslakkoja afgaanien loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta

0
Kuvakaappaus 2018-02-16 11-38-51
16.2.2018

Huomenna lauantaina järjestetään Suomessa ja Ruotsissa useita mielenosoituksia, joissa vaaditaan afgaaneille loppuelämän kestävää ilmaista ylläpitoa veronmaksajien kustannuksella.

Suomessa mielenosoituslakkoja pidetään ainakin Helsingissä Narinkkatorilla klo 14-16.00 sekä Jyväskykässä, Kuopiossa, Lahdessa ja Porvoossa. Toivottavasti tilaisuuksista saadaan hyviä livekuvia, jotta afgaanien vaatimukset saavat enemmänkin julkisuutta.

Jos olet menossa paikanpäälle ja aiot lähettää livekuvaa, laita linkki tähän alle keskusteluketjuun niin lisään se jutun yhteyteen.

Afgaaneilla ei ole mitään turvapaikan tarvetta. 95 % heistä tulee Iranista, joka on ei-sotaakäyvä maa. Useimmat Eurooppaan tulleet afgaanit ovat syntyneet ja kasvaneet Iranissa eikä moni ole ikinä edes käynyt Afganistanissa. Kun taas se pienen pieni osa, joka tulee oikeasti Afganistanista, hakee turvapaikkaa lähes aina vedoten mm. rikoksen uhriksi joutumista. Sekään ei ole turvapaikan peruste vaan paikallispoliisin asia, jonka on tutkittava rikos.

On järjetöntä antaa Iranista tulleille afgaaneille tai Afganistanissa vähäpätöisten rikosten uhriksi joutuneille miehille loppuelämän kestävä ilmainen ylläpito. Tulijat ovat lisäksi yleensä raavaita nuoria miehiä. Jos ja kun he saavat oleskeluluvan, hakevat he perässä loput sukulaisista.

Kieltäydy maksamasta afgaanien ylläpitoa. Et ole vastuussa heistä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Lauantaina järjestetään useita mielenosoituslakkoja afgaanien loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta

 1. Saas nähdä kauanko ulkomaalaiset jaksaa värjötellä pakkasessa ja meriviimassa. Tokihan ressukoille tuodaan lämmintä päälle.

 2. Joskus pidin Idioluutio-elokuvaa mainiona. Nyt sitä samaa näkee ympärillä . Mistähän käsikirjoittaja (((Cohen))) on saanut elokuvan innoituksen??. Kumpi oli ensin, muna vai kana ?

 3. Oijoi, onnistuukohan livekuvaus kun tapahtuman facebook sivuilla on:

  ”Tapahtuma on rasismista vapaa ja toivotamme tervetulleiksi kaikki riippumatta uskonnosta tai poliittisesta taustasta.
  Kaikki kuvan tallentaminen ja live-broadcasting on kiellettyä ilman tapahtumanjärjestäjän lupaa.”

  🙂
  En taida tähän laittaa mitä meikälaisen uskonto ja poliittinen tausta (tai ylipäätään yhteisön käytöstavat) sanoo kuinka kohdella kusipää huijareita. Tiedän olevani ’persona non grata’ tuossa porukassa, samoin kuin he suomessa.

  1. Lain mukaan julkiset tapahtumat ovat kaikkien kuvattavissa, tahtoipa järjestäjä tai ei. Toivottavasti mahdollisimman moni menee ja kuvaa minkä ehtii ja jakavat materiaalinsa julkiseen levitykseen.
   Mistä näiden järjestäjien rahoitus tulee?

  2. Juu, ei todellakaan pysty järjestäjä kieltämään kuvaamista Narinkkatorilla. Tai missään muussa julkisessa tilassa. Ei taida olla lakikirja kaikkein tutuin kirja, mitä nyt ei tietysti varisverkostolta ja muilta elämäntapatyönvieroksujilta odotakaan.

  3. Yleisellä paikalla saa kuvata ILMAN lupaa. Valokuvaajana tiedän. Yleisen paikan erottaa stadin keskustasta vaikka Hyde Parkissa, yleinen paikka, pidettävä Stonesien konsertti. Kaikille vidoet mukaan, niin nähdään, mitä oikeastaan tapahtuu.

 4. Jos menisi paikan päälle osoittamaan mieltään kylteillä, joissa pienet lapset näkevät nälkää sodan keskellä ja katselisi tajuaako kukaan vittuilun… Tai sitten voisi olla kuvia pulleista ruokakapinallisista tai heidän some-postauksiaan eri puolilta Eurooppaa uima-altaiden viereltä ja turistikohteista.

  No joo, mielenkiintoista nähdä paljonko jaksavat afgaanit vielä Hyviä Ihmisiä kiinnostaa, kun #unelma alkaa olemaan jo ’so last season’ ja Hesarissakin oli jo kirjoitus, jossa todettiin, että ihmisten rahtaaminen/päästäminen Eurooppaan ei ole kovin tehokasta auttamista eikä niin oikeastaan pitäisi tehdä. Kirjoittaja oli joku aihepiirin EU-virkamies!

 5. Itsekkäästi funtsin, onko minkämoisia orgioita noilla hyvillä ihmisillä. Johonkin niitä afgaaneja tarvitaan. Kai sitä yhden illan leikkii suvakkimiesh…

 6. En minäkään halua Afganistaniin, ja tehdä aikamatkaa menneisyyteen.

 7. Turun yliopiston opiskelijat saavat opintopisteitä näihin mielenosoituksiin osallistumalla. Ei niin älytöntä uutista olekaan tänä päivänä, etteikö seuraavana päivänä löytyisi jotakin vielä ”parempaa”. Nyt jo koiraatkin poikii!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.