Poliisi ampui yöllä uusruotsalaista jalkaan Rinkebyn torilla

0
image.jpeg
16.2.2018

Poliisi sai viime yönä hälytyksen Rinkebyhyn, jossa uusruotsalainen oli äitynyt ölähtelemään lähiön torilla. Klo 23.45 aikaan saatiin hälytys, jonka tietojen mukaan Rinkebyn torilla riehui mies puukon kanssa.

Poliisin saapuessa paikalle yritettiin miestä ensin käskyttää maahan, mutta tämä päätti hyökätä poliiseja kohti. Varoitukslaukauksen jälkeen poliisi katsoi parhaaksi ampua miestä jalkaan ja tilanne oli sillä kertaa ohi.

Mies kuskattiin sairaalaan hoitoon ja poliisin tekninen ryhnä eristi torin ja aloitti tutkinnan. Miestä epäillään törkeän pahoinpitelyn yrityksestä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Poliisi ampui yöllä uusruotsalaista jalkaan Rinkebyn torilla

  1. Poliisi olisi voinut vain juosta karkuun niinkuin aina ennenkin. Poliisin tehtävä ei ole eskaloida tilanteita. Ainoa konkreettinen väkivalta mitä tässäkin tapahtui oli poliisin toteuttamaa.

    Mut oikeasti, lisää lyijyä ilmaan! Vihdoinkin joku cuck-poliisi keksi sen ainoan toimivan reseptin kehitysmaalaisten käytöshäiriöihin.

  2. Poliisille potkut. Yleensä näiden keppostelijoiden alkuperämaassa ei olla totuttu tuollaiseen toimintaan ja poliisin olisi pitänyt olla tästä selvillä. Nyt poliisi on rasistisella toiminnallaan selvästi vähätellyt puukkokeppostelijan kulttuuria ja hänet tulee välittömästi irtisanoa poliisivoimista. Tilalle poliiseja, jotka paremmin ymmärtävät keppostelijoita ja löytävät keinot antaa tilanteen jatkua Turkulaisiin mittoihin.

  3. Eikö polpo voisi jo pikkuhiljaa ulkoistaa tuon ammuskelun niille paapomilleen voimavaroille kun ne ovat muutenkin niin paljon parempia kaikessa?Todistettavasti ammuskelussakin koska headshot napsahtaa vaikka täydessä pizzeriassakin.

  4. Olisi vain losauttanut kymmenen kutia suoraan ylävartaloon. Siihen siellä Ruotsissa kumminkin ollaan menossa, nimittäin Amerikan malliin. Ampukaa ensin ja kysykää vasta sitten. Se on se oppi millä nämä sekopäiset uusruotsalaiset rikollisjengit tulevaisuudessa pidetään kurissa.

  5. Ei tästä kyllä voi antaa kiitettävää arvosanaa poliisille, vaikka miten yrittäisi katsoa sinikeltaisten lasien läpi. Kun päähän tähtää ja jalkaan osuu, niin arvosanaksi korkeintaan tyydyttävä miinus. Miinus tulee ensimmäisestä laukauksesta joka menee ohi, mutta yritetään selitellä varotuslaukauksella.

  6. Vaaditaan paljon ennenkuin poliisi ampuu koska se tietää hirveää pärssiä asianomaiselle eli ase heti pois ja pois työstä, tutkimus käynnistyy välittömästi onko virhettä tehty jne. Kyllä moni varmaan posauttelisi mielellään enemmänkin mutta välttää sitä koska tietää ruljanssin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.