Tommi O. Pälve: Muslimien kokemat vainot johtuvat typeryydestä

0

islam-means-peace5-650x418

16.2.2018

Myanmarilla asuvat muslimit ovat raiskanneet buddhalaisia, murhanneet buddhalaisia, räjäyttäneet buddhalaisten pyhiä temppelitä, sekä tehneet hyökkäyksiä buddhalaisten kyliin ja poliisiasemille.

Tämä on johtanut siihen, että buddhalaiset ovat pistäneet armeijan muslimien kimppuun ja nyt muslimeja vainotaan. Mitä nämä muslimit oikein kuvittelivat riehumisellaan saavuttavansa?

Kuten otsikossa seisoo: Muslimien kokemat vainot johtuvat typeryydestä.

– Nimittäin muslimien omasta typeryydestä.

Kiinassa muslimit ovat keskittyneet yhdelle alueelle, jota kutsuvat itä-Turkestaniksi, ja he vaativat tälle alueelle itsenäisyyttä. Nyt muslimeja on sitten kiikutettu leireille oppimaan, kuinka ihanaa kommunismi on. Kiinan johto laittaa etnisiä kiinalaisiakin vankilaan, jos heidän poliittinen toiminta koetaan uhkaavana. En siis kannata mitään leirejä, tietenkään, mutta täytyy myös voida kysyä, että mitä muuta lopputulemaa nuo muslimit oikein odottivat? Olettivatko he voivansa noin vain rakentaa oman valtion Kiinan sisälle? On päivänselvää, että Kiinan johto reagoi tuollaisiin suunnitelmiin ikävällä tavalla.

Kiina ei ole ainoa valtio, jossa muslimeilla on separatistisia tavoitteita. Samaa settiä on ilmennyt Thaimaassa, jossa thaimaalaiset ja muslimien yhteenottoissa on kuollut jo satoja ihmisiä. Kuten linkin artikkelissa tulee ilmi: Kaikki Thaimaassa asuvat muslimit eivät halua rakentaa Thaimaan sisälle omaa valtiotansa, mutta ikävä kyllä se separatistiporukka aiheuttaa hallaa myös maltillisille muslimeille.

Lähes kaikissa maailman konflikteissa toisena osapuolena on muslimit. Joskus myös käy niin, että valtaa hamuavat islamistit saavat tahtonsa perille. Esimerkiksi Malesia, jossa 60% väestöstä on muslimeja, on jo alkanut islamistoitua. Siellä esimerkiksi homous on kielletty ja homot kokevat sen vuoksi vainoa.

Eikä muslimien konfliktit aina edes tarvitse ns. vääräuskoisia. Esimerkiksi Irakin shiialainen pääministeri Nuri al-Maliki kohteli sunnimuslimeja täysin mielivaltaisesti esimerkiksi lukitsemalla sunneja vankiloihin ilman perusteita, sekä määräämällä armeijan sunnimielenosoittajien kimppuun. Pääministeriä vihaavista ja pelkäävistä sunneista terroristijärjestö ISIS pystyi helposti värväämään itselleen sotilaita. Vaikka sunnilainen ISIS uhitteli myös lännelle, oli heidän ensisijainen kohteensa shiiamuslimit.

Tämmöinen syntyperänsä vuoksi itsensä alentaminen kollektiivin jäseneksi kielii typeryydestä. On tutkittu, että konservatiivisuus ja uskonnollisuus korreloi alemman älykkyysosamäärän kanssa.Tätä voidaan vielä ruokkia kulttuurilla, jossa uskonnollinen pohdiskelu on kielletty ja kaikki kyseenalaistaminen on pahasta. Vaatii todella paljon älykkyyttä onnistua kyseenalaistamaan uskomukset, jos on syntynyt tuollaisessa yhteiskunnassa. Ehdoton kunnioitukseni lähtee muun muassa Mona Walterin ja Ayaa Hirsi Alin suuntaan.

 

Mitä tästä sitten tulisi oppia?

No ainakin itse kokisin inhimillisempänä tapana hoitaa humanitaarista apua siten, että pakolaisleireille laitettaisiin paljon resursseja ja sotien runtelemia maita tuettaisiin monilla eri tavoilla, jotta ihmiset pääsisivät takaisin rakentamaan yhteiskuntaansa entiseen kukoistukseensa ja sen yli.

Tämä siis vaihtoehtona sille, että otetaan länsimaihin suuret määrät muslimeja, ja mahdollisesti tulevaisuudessa sitten ihmetellään, kun ne muslimit pyrkivät väkertämään omia valtioitaan meidän valtioidemme sisälle. Nimittäin tuossa pisteessä ei ole enää kovin paljoa inhimillisiä vaihtoehtoja jäljellä.

Ranskassa kun terroristeja mentiin pidättämään muslimien alueelta, paikalliset kävivät vastarintaan poliiseja vastaan.

Sharia-laki Tanskassa -dokumentissa imaami puhuu vierailleen Euroopan valloittamisesta aivan arkipäiväisenä asiana. – Itsestäänselvänä tulevaisuutena.

Ruotsissa politiikot ovat väläytelleet mahdollisuutta jalkauttaa armeija ongelmalähiöihin.

Ei minusta kuulosta kovinkaan siltä, että Aasiassa tapahtuneet konflikit olisi meillä länsimaissakaan kovin kauakana. Nämä tällaiset asiat kuitenkin kypsyvät hitaasti.

Natural Born Killers -elokuvassa intiaani kertoo tarinan miehestä, joka pelastaa sairastuneen käärmeen ja huolehtii tästä. Heti kun käärme paranee, se puree intiaania myrkkyhampaillaan. Kuoleman kourissa mies kysyy käärmeeltä, ”miksi teit sen? Minähän autoin sinua.”
Käärme vastaa, ”syytä itseäsi. Sinähän tiesit, että minä olen käärme.”

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Tommi O. Pälve: Muslimien kokemat vainot johtuvat typeryydestä

 1. Se on päättäjien mielestä kuitenkin sitä ”hienompaa typeryyttä” vielä toistaiseksi mutta ans kattoo milloin ääni kellossa muuttuu…

 2. …hallaa myös maltillisille muslimeille.

  muslimi on muslimi ja on siksi tienannut kohtalon tulla hävitetyksi planeetalta. Samoin haittaneekerit oli mitä lahkoa tajaan, planeeta puhtaaksi em. saastoista keinolla millä hyvänsä.

  1. ”…hallaa myös maltillisille muslimeille….”

   Mä olen aika varma, että ne ”maltilliset” kyllä hyppää
   ”ei-maltillisten” kelkkaan kun aika on sopiva. Joko
   vallan- tai mukavuudenhalustaan tai sitten silkasta
   pelosta.

   Missä muslimimaassa on viimeksi muodostunut
   iso ”maltillisten” kansanliike islamismia vastaan?
   Epyktissäkin muslimipellekunnan pysäytti armeija
   Al-Sisin johdolla…

   Ja miten ihmeessä muuten olisi (median mukaan)
   30 000:n ISIS-pellen joukko pystynyt valloittamaan
   miljoonien ihmisten asuinalueet Irakissa ja Syyriassa?

   1. Unohtui: planeettaa ei tarvitse ”puhdistaa”
    kunhan jokainen pysyy omassa maassaan
    eikä normaaleihin maihin päästetä muodostumaan
    kalifaatteja tai mitään muitakaan GOGO-alueita.

    1. 2. maailmansodan jälkeen todennäköisesti parhaansa mukaan valtiot perustettiin oikeudenmukaisesti voittajien näkemysten mukaan.. Lähi-idässä, kuten on nähty,
     viivat olivat liian suoria. Suomi häviäjistä kai ainoita maita japanin ohella, jotka saivat pitää omalle kansalleen kuuluvat alueet. Karjala tosin menetettiin, mutta ruskeiston mielestä maassamuuttajat voidaan rinnastaa nykyisin maahan tunkeviin ruskeisiin.

     Maailmaan olisi etnisyyden perusteella pitänyt perustaa useampia pieniä valtioita. Euroopassa Jugoslavia malliesimerkki. 2. Maailmansodan jälkeen voittajavaltiot piirsivät valtioiden rajat.

     Outoa on myös se, että natsit tappoivat Euroopassa asuvista väitetysti juutalaisista 6 miljoonaa, saman verran, kuin Euroopassa arvioitiin 30-luvulla juutalaisia olevan.
     Lisäksi Neuvostoliitossa 2-3 miljoonaa. Sodan jälkeen juutalaisia muutti perusttuun israelin valtioon 3,5 miljoonaa muutamassa vuodessa juutalaista, kaikki ”vapautetusta” Euroopasta, loput muuttivat jenkkilään, n 1,5 miljoonaa. Millä ihmeellä natsit paljon lyhyemmässä ajassa poltti 6 miljoonaa? Kun Isreliin n. puolet pääsi kymmenessä vuodessa?

     Neuvostoliitosta ei ketään päästetty pois. Pieni osa , n 800 000 jäi Eurooppaan. Kenellekkään historijoitsijalle ei ole lienee tullut mieleen, että Stalin niitä juutalaisia tappoi,jo kauan ennen sotaa. Tai että Stalin ei päästänyt Länsimaiden aseveljiään näkemään väitettyjä tuhoamisleirejä.
     Luvut ei oikein täsmää.

     En ole tippaakaan juutalaisvastainen. Päinvastoin, Israel on sotilasmahtina todistetusti puskuri islamisaatiota vastaan.

     Taisi tämä kirjoitelma mennä vähän ohi aiheesta, mutta näpyttelin kuitenkin.
     Juutalaisten hallitsemalle alustalle en voisi tätä kirjoittaa…

   2. Ja tästä samasta tulee mieleen orjakauppa – ei saatana yhden valkoisen miehen laiva pysty voittamaan suuria heimoja Afrikassa ja rahtaamaan tuhansia neekereitä orjiksi elleivät mustat veljet parhaasta tarjouksesta myisi omia veljiään ja siskojaan orjiksi. Ihmiskaupan juuret ovat Afrikassa – ja voivat hyvin tänäkin päivänä, tosin se toimii eurooppalaisten veronmaksajien katalysaattoreilla, eikä enää orjakaleerein.

    1. Neekeri on ollut tyhmä ja luottavainen tai kaikki ei ole mitä historiankirjoissa on kerrottu, tämähän on tosiasia.Orjakaupan alulle panijoita ovat muslimit, jopa Eurooppaliset joutuivat orajakauppiaiden uhreiksi.Tästä on hyvin vähän tietoa tai se halutaan pitää pois suuren yleisön tiedosta. Höpötetään valkoisen miehen taakasta kun se pitäisi olla muslimien taakka. Islamin alkuaikoina se oli rauhallinen uskonto ja pystyivät elämään jopa muiden uskontojen kanssa sulassa sovussa mutta kaikki muuttui ajan myötä. Siitä tuli valloitususkonto raakuuksineen.Isis on islamin sitä puhtainta valloitususkontoa ja länsimaat ovat sinisilmäisiä tämän uhkan edessä. Maltillisia muslimeita ei ole olemassa vaan kaiken takana on ideana alistaminen ja oman kultturin tuominen ja vanhan tuhoaminen.

    2. Laivat kävivät satamassa, sieltä ostettiin ja myytiin mitä oli ostetavissa ja myytävissä. Kaikki orjat olivat (muslimi)Neekereiden orjuuttamia naapuriheimoja, joita myivät rihkamaHinnalla orjakauppiaalta toiselle. Tähän päivään mennessä ainut joka tämän on lopettanut, on valkopottunokka.

     Ylläolevalle suosittelen vaikka tarzanin lukemista. Muutama sata hassua teejuojaa meni koko maanosan läpi muutaman hassun tussarin kanssa ja kartat vedettiin uusiksi?

 3. Kävin Burmassa 2012-2013 vuodenvaihteessa. Matka pysähtyi Thandween. Pohjoisemmaksi ei ollut menemistä. Aseelliset joukot tarkistivat kaikkien kulkijoiden paperit. Turistit saivat mennä takseissaan kunhan ensin takaluukku tutkittiin. Paikalliset kertoivat Rohingya islamistien haluavan oman alueen Burman sisälle ( Rakhine ) jossa heillä olisi omat sharia lakinsa ja muutenkin kotoisa kivitysmeininki jne. Bangladeshistä oli viimeisinä kahtena vuosikymmenenä ujuttautunut laittomasti maahan suuria määriä muslimeita joita ei ollut kirjoissa ei kansissa. Saivat jostain aseita ja alkoivat voimansa tunnossa rettelöimään. Sielläpäin kun jengillä pinna palaa perseilyyn niin ihmisoikeuksia ei ehditä lukemaan. Kuinkas suu laitettaisiin kun uussuomalaiset julistaisivat Vuosaaren olevan itsehallintoalue muutoin paitsi sossurahojen jakopäivänä ? Jos Malmö tulisi toimeen ilman Ruotsin valtion rahoitusta niin kauanko veikkaisitte menevän kunnes se irtautuisi velvotteista Ruotsin valtiota kohtaan ? Näin se islam etenee, etelä thaimaasta kuuluu vain huonoja uutisia. Sama kehitys menossa ja rettelöä ollut jo pitkään. Asioista vain vallitsee uutispimitys tai jos kerrotaan niin unohdetaan keitä mekastajat ovat. Kenen etua ajaa tämä muslimien hyysäys ja yhteiskuntia hajottavan toiminnan salaaminen ja tukeminen ? Aivan.

  1. Olisi mielenkiintoista lukea valtamedian tutkivaa journalismia Burman tilanteesta. Siis siitä, miten tilanne on päässyt eskaloitumaan. Taitaa olla kuitenkin turha toivo; muslimeja ei esitetä missään tapauksessa huonossa valossa.

   Ainoa asia josta valtamedia uutisoi on se, että rohingyamuslimit ovat uhreja ja pahat buddhalaiset vainoavat heitä. Varmaan myös esitettän toive, että rohingyat tuotaisiin Suomeen.

 4. Tässä nyt unohdetaan se fakta että muslimi ei ole koskaan syyllinen mihinkään eikä koskaan vastuussa omista teoistaan eikä sanoistaan. Kun muslimi valehtelee, varastaa, raiskaa ja tappaa se on uhrin vika. Ilman mitään jossitteluja. Muslimi on AINA viaton uhri. Aina. Kun tyhmät ei-muslimit tämän oppivat niin maailman kaikki ongelmat alkavat selventyä.

 5. Lepakkomies on faktansa tarkkuuttanut. Median ei tarvitse kertoa kuin muslimien uikutuksia, ei mene kuitenkaan siihen suuntaan kyyneliä. Ei vaan kiinnosta.. enää. Ei kaikki muslimit, mutta tuskin yksikään kapinoi omiaan kohtaan, vaikka kokisi millaista vainoa ääriveijareiden takia, syyttömiä kun ovat. Vain muslimi (”terve”) voi tehdä julmuutta viattomalle ja samaan aikaan tuntea suurta oikeutusta teolleen. Vääräuskoinen todennäköisesti iskettäisiin pakkohoitoon, jos horisisi muslimitarinoita julkisesti.

  Muslimia vertaisin vaikka tuntemattomaan äijään, jonka raahaisin baarista kämpilleni ryyppäämään, mitä vaan voi tapahtua. Pää saattaa lähteä, taikka henki.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.