Afgaani meni kouluun, juotti pikkutytön umpikänniin ja raiskasi

0
Kuvakaappaus 2018-02-17 13-04-58.png
17.2.2018

Örebron käräjäoikeudessa alkoi eilen käsittely 20-vuotiaana esiintyvää afgaania Akbri Gholam Sediq:iä vastaan, jota syytetään alle 15-vuotiaan koulutytön raiskauksesta Hallsbergissä.

Tapahtumat alkoivat viime vuoden joulukuun 18. päivänä hallsbergiläisessä koulussa, jonne afgaani jostain syystä oli mennyt. Mies tapasi alle 15-vuotiaan tytön ja tarjosi tytölle alkoholia. Mies oli mm. juottanut wiskiä ja olutta tytölle. Tapahtuman jälkeen tytölle tehdyn veren alkoholitestin jälkeen tytön promillemääräksi saatiin 1,9 ‰, joka tarkoittaa käytännössä täysin tiedotonta tilaa tuon ikäisellä.

Kun tyttö oli nopeasti mennyt tolkuttomaan humalaan oli afgaani raahannut tytön läheisen ostoskeskuksen vessaan ja raiskannut tämän siellä. Mies kiisti teon, mutta tytöstä löytyneen sperman DNA:n perusteella näyttö on kiistaton.

Teko sinällään oli hyvin härski, tekijä käytti hyväkseen nuorta tyttöä, jolla ei ollut kokemusta alkoholista ja juotti tämän ympärikänniin. Kaiken kruunaa se, että afgaanilla on ”vaarallinen seksuaalisessa kontaktissa leviävä sairaus”. Mistä sairaudesta on kysymys, se ei tule asiakirjoista selville.

Syyttäjä vaatii 24.4.1997 syntyneelle Akbri Gholam Sediq:ille vankeutta ja karkoitusta Ruotsista.

 

Advertisements
, , ,

19 thoughts on “Afgaani meni kouluun, juotti pikkutytön umpikänniin ja raiskasi

 1. Tuollainen alkoholimyrkytys lapsella saattaa viedä hengen. Kukaties tarttui myös HIV tai resistentti sukupuolitauti jota tyttö saa kantaa lopun ikäänsä koska ei löydy antibioottia joka parantaa.

 2. meni kouluun, juotti pikkutytön umpikänniin ja raiskasi.Veni Vidi Vici

  1. Todellinen win-win situation. Afgaani sai seksiä ja täkäläinen kulttuuri rikastui tuntuvasti. Muista ja muusta viis (5).

 3. ”Onneksi” hölmölään ei tule tuollaisia ilkimyksiä . Meillä korkean koulutuksen(ylen uutisointi) ja hyvän motivaation(pakolaisten motiivien epäily rasismia,Orpo 2015) omaavia ,”henkensä edestä paenneita” ”pakolaisia” viedään tutustumaan pieniin lapsiin, kuten Oulun alueella. Ja kaikilla on kivaa…

 4. Samanlainen juttu kuten äskettäin Suomessa jossa lapsi raiskasi aikuisen muslimin. Milloin nämä ällöttävät lasten tekemät saastaiset rikokset muslimimiehiä kohtaan saadaan kuriin???

  1. WOW. Swedistan ei koskaan lakkaa yllättämästä.

   Silloinkin kun jo luulet että nyt tuli varmasti monikultturellit pohjat niin mitäs vittua – hurristanistanista löytyy aina vielä pykälän hullumpi fanaattinen islamofiili.

   Sairaita aikoja elämme totisesti.

 5. Olikohan sillä ”neekerisankkeri”? Sitä tavattiin Suomessakin ensimmäisiä kertoja -80/-90 lukujen taitteessa kun somaleita alettiin tuomaan maahan.

  1. Koska rasismi poistetaan sukupuolitautien nimistä? Linnut on jo hoidettu. Olisi jo kiirus, ettei sankkeri loukkaannu.

 6. Mitä lukutaidoton ja kielitaidoton afgaani tekee ylipäänsägv koulussa, kun ei opi mitään? Ai niin, raiskata se osaa vanhastaan ja mieluimmin lapsia. Vain hullut päästävät näitä ”tutustumaan” raiskausmahdollisuuksiin kouluissa.

 7. Kyllä pohjoismaitten pitäisi harkita VAKAVASTI kuolemanrangaistuksen ottamista käytäntöön näiden tapausten takia. Edes kallista palauttamista ei tarvitsi tehdä kun otetaan vain nirri kylmästi pois näiltä elukoilta. Ja jopa työllistäisi jonkun kätevän pyövelin, mitäs siihen vartiainen sanot, eikö olisi hieno idea.

 8. Jotenkin vaikuttaa että afgaanit ovat kaikkein pervoimpia ja sairaimpia noista porukoista. Kai lukumääräänsä nähden huomattavasti aktiivisempia kuin muut.

 9. Afgaani se meni kouluun, hiiala hiiala hei! Afgaanipa lapsen raiskasi, hiiaa hiia jou! Uutta asiaa ”suvakeille” ja helposti unohtui jo. Seuraava lapsenraiskaaja on jälleen samanmoinen üllari. Kukaan miltei ei osaa laskea 1+1, muslimi+lapsi. Oikeastaan muslimi ei koe raiskaavansa, muslimi haluaa, lapsi ei, muslimi päättää puolestaan. Noin se on aina mennyt.

 10. Uskoisin että tämän kaltainen toiminta nähdään kokoomuksessa, viherstallareissa, kommareissa, islamo-demareissa, ruotsalaisessa kielipuolueessa, smurffeissa ja kristukselisissa ihanan värisevänä lämpimänä rikkaana ja nokkela kulttuurellina lemmenosoituksena.

  Siitä sitten seuraavissa vaaleissa valitsemaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.