Afgaanimielenosoituksen vastamielenosoitukset – täältä kaikki livet

17.2.2018

Helsingissä Narinkkatorilla on alkamassa superlauantai, jossa mieltään osoittelevat afgaanit ja turvapaikka-aktivistit. He haluavat afgaaneille loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon. Vastapooli pitää sitten omaa mielenosoitusta päinvastaisella agendalla: laittomat pois maasta ja afgaaneille ei mitään turvapaikkoja. 

Mielenkiintoista on, että turvapaikka-aktivistit ovat julkisesti kieltäneet tapahtuman kuvaamisen livenä. Jää nähtäväksi mitä torilla tapahtuu. Panu vietiin ainakin heti alkutuimaan putkaan.

Myös joitakin turvapaikka-aktivisteja häiriköi vastamielenosoittajia. Ainakin yksi mies poistettiin poliisin toimesta.

Liveä tulee ainakin seuraavilta kanavilta:

Olli Heikkilä

 

MV-media

 

Panun Suomi sadas, itsenäisyys takas

 

Mari Kosonen

 

Kääpiö 77

 

Pertti Nykänen

 

Seppo Trahagen

 

Miss V on paikalla Lahdessa kuvaamassa afgaanimielenosoitusta

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Afgaanimielenosoituksen vastamielenosoitukset – täältä kaikki livet

 1. Mutta heistähän saadaan fantastisia päiväkotitätejä! Kliffaa menoa Kindergartenissa now and forever!

 2. Menkää tukemaan kansallismielisiä te jotka olette Helsingissä. NYT HETI!

  1. Kiitos isänmaallisille, jotka jaksatte taistella nykyistä hulluutta vastaan. Vielä koittaa päivä, kun kaiken suvaitsevaiset vihervasurit tullaan tuomitsemaan isänmaamme pettämisestä.

 3. Tulevat tuomiot maanpetturuudesta ovatkin ehkä se suurin syy kieltää päivänselvät totuudet matutuksesta. Vaikka kuinka olisi viehervasemmistolainen suvakki niin ei kai niistä kaikki voi olla niin kilipäitä, että aidosti uskovat asiaansa ja matujen kurpitsavankkuritarinoihin. Taustalta voi löytyä aitoa pelkoa syytetyksi tulemisesta siinä vaiheessa kun paska alkaa todella lentää tuulettimeen.
  Vihervassarit ovat ikäänkuin puun ja kuoren välissä. Jos ja kun me kansallismieliset hoidetaan tämä taistelu, kuten tulemme väistämättä hoitamaan niin he joutuvat luikkimaan maasta karkuun tai ottamaan vastaan maanpetostuomion.
  Jos taas heidän agenda voittaa ja kaikki rajat avataan apposen avoimeksi niin he ovat niitä ensimmäisiä jotka joutuvat uuden matuhallinnon vainon ja väkivallan alaiseksi.
  Ei ole suvakeilla kovin ruusuinen tulevaisuus, nykyinen status quo lienee heille se paras ratkaisu. Ilman, että he ryhtyvät väkivaltaisiksi ja siihenhän he eivät aidosti pysty niin selviävät tulevaisuudessa pyttytuomiolla mutta jos kalifaatti toteutuu niin suuri parturi nappaa niiltä nupin.

 4. Pikkasen on liikaa saanut venäjä jalkaansa ovenväliin tässä kansallismielisyydessä. Muuten OK.

   1. Juuri niin. Ei kannata mennä ojasta allikkoon.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.