Afgaanimielenosoitusten pääpaino oli siinä, että afgaaneja ei saa palauttaa vaikka he tulisivatkin rauhallisista maista

0
27749772_405642459894471_5581292600364975899_n
17.2.2018

Muuan laittomasti maassa oleskeleva afgaani Loftollah Ekhlasi kertoo Facebookissa, että kaikki afgaanien palautukset on lopetettava.

Riippumatta tuleeko tulija Iranista tai Pakistanista, ei afgaaneja hänen mielestään saa lähettää kotiin. Miksi? Koska afgaaneilla ei ole Afganistanissa perhe- eikä muita siteitä eikä Afganistan pysty integroimaan heitä yhteiskuntaan. Se on sinun tehtävä, suomalainen veronmaksaja.

Näissä merkeissä ovat sujuneet päivän mielenosoitukset.

 

Kuvakaappaus 2018-02-17 17-35-12

Advertisements
, , ,

11 thoughts on “Afgaanimielenosoitusten pääpaino oli siinä, että afgaaneja ei saa palauttaa vaikka he tulisivatkin rauhallisista maista

 1. Tahatonta komiikkaa tämä alussa oleva ”meillä on vastuu”. Keillä meillä? Ja vastuu mistä? Jos afgaani puhuu vastuusta, hän ei takuulla tarkoita sillä itseään tai maanmiehiään. Vastuunkannolla ei respektiä veljiltä heru.

  Aika hämmästyttävää, kun tämä välkkypää ihan tuosta vaan kertoo, että näitä veljiä on tullut Iranista ja Pakistanista (tod.näk. suurin osa) ja kuitenkin jokainen on raapustanut anomukseensa perusteeksi sen, että on asunut nollavuotiaasta Kabulissa ja nyt siellä on niin kamalaa että pakko oli lähteä. Koppi tästä, migri!

  Afgaani valittamassa että Afganistan ei osaa integroida afgaaneja, hm. Ei muuten pysty tähän Suomikaan (eikä Iran eikä Pakistan, näköjään), ainakaan tarpeeksi kunnioittavasti. Jos lauseen kääntää muotoon ”Suomi ei pysty integroimaan suomalaisia” niin se selkiyttää tuon valituksen idioottimaisuuden.

  Kaikissa keksinnöissä on hyvät ja huonot puolensa. Jos kännyköitä ei olisi keksitty, olisimme paljolta säästyneet. Savimajoissa ja taistelukentillä tuskin lankapuhelimia oli, ja oltais edes pysytty malleissa joissa ei naveja olisi. Kansainvaellus olisi pysynyt kohtuullisempana, ainakin jonkun aikaa. Seuraavaa aaltoa odotellessa…

  1. Niinhän se on,vastuu näitten ”oikeauskoisten islamistien” elättämisestä on suomalaisilla ja muilla eurooppalaisilla ”vääräuskoisilla” ***

   Näin se on koska nämä kehitysmaalaiset islamistit niin sanovat.Ja kun niitä on satoja miljooni,niin eihän ne voi olla väärässä.

   Koskaan näillä ei tule mieleen se,että miksi heidän pitää sanomiensa mukaan paeta toisia ”oikeauskoisia ” islamilaisia vääräuskoisten kuten suomalaisten maahan elätettäviksi.

 2. Tämä pelle-show oli siis afghaaniPAKOLAISTEN tueksi. Mutta kun Suomessa ei oleskele YHTÄÄN afghaaniPAKOLAISTA.. Suomessa on tuhansia afghaaniTUKIHUIJAREITA, ja he luonnollisesti VAATIVAT että saavat jatkaa tukihuijauksiaan loppuelämänsä. Ja samaan aikaan työkkärit massajakelevat karensseja työttömille ja KELA karhuaa Suomalaisilta opiskelijoilta tukia takaisin. Vaatiiko KELA irakilaisilta/afghaaneilta tukia takaisin? Sillä Suomessa loisii tällä hetkellä reilusti yli satatuhatta ulkomaista tukihuijaria jotka ovat huijanneet jo vuosikausia. Kannattaisi siirtää resursseja jokaisen muualta tulleen perinpohjaiseen tarkistukseen, väärinkäytöt maksavat MEILLE järkyttäviä summia joka vuosi. ja te mielenosoittaja-afghaanit olette ensimmäisiä jotka täältä potkitaan helvettiin.

 3. Jehlazi pedofiiliprofeeta paskasi mene takaisin ja rakenta oma maata ,Saatanan loisiva Saasta .

 4. Joka jamppa takaisin, jolla ei ole oikeutta turvapaikkaan. Meillä ei ole mitään vastuuta afgaaneista, jotka pakenevat huonoa sosiaaliturvaa. Siirtolaispumppu seis.

  Laittakoot omat maansa kuntoon. Islam on tosin esteenä, ja se pitäisi sopeuttaa nykyaikaan taikka sitten kärvistely jatkuu maailman tappiin.

  Kertauksena: islamin 100% reformi, jonka jälkeen Muhammed asetetaan hänelle kuuluvaan (todelliseen) arvoon.
  Ja sitten se maa voidaan laittaa kuntoon, eikä tarvitse pelätä, että parin vuoden päästä kaikki on taas yhtä suurta rauniokasaa.

 5. Meillä on vastuu suomalaisten hyvinvoinnista. Kymmeniä miljardeja euroja on kaadettu afgaaneihin, irakilaisiin, marokkolaisiin ja ties mihin hyvänsä. Suomi ei pysty maksamaan edes valtionvelan korkoja. Yksi ainoa päätös, läpsyttelevät takaisin pois Suomesta. Suomeen ei olisi alunperin pitänyt ottaa ainuttakaan vuonna 2015, silloin swedistania oli vielä turvallinen maa ja on edelleen matuille turvallinen. Ruotsakaisille vaarallinen.

 6. Mikseivät tunge Grönlantiin? Herkkuperse jäätyy, kala on pahaa ja taikaseinästä tulee pelkkää jäätä? sanoo:

  ”Heillä ei ole perhe- eikä muita siteitä Afganistanissa” ja vielä vähemmän Suomessa! Onko tosiaan joku niin pöljä että luulee voivansa perustella miksi afgaanien (ym.) pitää saada tulla Suomeen? Naurettavaa. Olettakaamme että uusseelantilaiset alkavat tapella keskenään: onko heidänkin saatava tulla Suomeen?

  1. Eihän ne mene Viroonkaan,koska siellä on heikonpuoleinen sosturva*** Kyllä reitti Suomeen löytyy vaikka helvetin kautta loppiän vaivattoman elämän perässä.

 7. Suomalaisilla ei ole MITÄÄN vastuuta Afgaanien hyvinvoinnista. Menkäähän läpsyttelijät kotiinne vaan. Tai menkää mölyämään Jenkkien lähetystön eteen. Poliisi voisi heti kättelyssä kieltää nämä joutavat riekkumiset ja jos sana ei tehoa, pamppua ja kumiluoteja niin että tuntuu.Passitus palautuskeskukseen lukkojen taakse odottamaan kotiinpaluuta vedellä ja leivällä. Eiköhän performanssit lopu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.