Oulussa vierailutetaan taas afgaani- ja irakilaismiehiä pikkulasten päiväkodeissa

0
17.2.2018

Facebookista löytyy ESIKOTO-hanke-nimisen organisaation Facebook-sivu. ESIKOTO nimensä mukaan esikotouttaa kolmansista maista Suomeen tulleita miehiä. Hanke on kytköksissä Oulun Diakonissalaitokseen, ts. toimii sen alaisuudessa. Pääpaikkana on Pohjois-Pohjanmaa ja toimintaa on Oulussa, Kempeleessä, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Kuusamossa.

Facebook.

Vuolleoulu.fi-sivuilla kerrotaan, että ESIKOTO-hankkeessa pyritään aktivoimaan turvapaikanhakijoita ja tuotetaan mielekästä toimintaa vastaanottokeskuksissa makaaville miehille.

Minkälaistako ohjelmaa tämä ESIKOTO on sitten harjoittanut?

No ainakin päiväkoteihin on viety irakilaisia ja afgaaneja tutustumaan suomalaisiin pikkulapsiin. Allaolevassa päivityksessä 9. helmikuuta kerrotaan, kuinka afgaanit ja irakiaanot ovat olleet Oulussa Linnanmaalla leikittämässä lapsia. Päivitykseen on aikuisen tekemänä kerrottu ikäänkuin lasten suusta: ”Parasta oli, kun te tulitte meijän kans leikkimään, saatiin uusia kavereita!”

Kuvakaappaus 2018-02-17 09-15-19
Facebookissa ollut päivitys, jonka Esikoto poisti lauantaina, luultavasti suuren vihaisen palautteen takia.

POHJOIS-POHJANMAALAINEN ISÄ JA ÄITI – TIEDÄTKÖ MITÄ LAPSESI PÄIVÄKODISSA PUUHASTELLAAN?

Lisäksi muslimimiehiä vierailutetaan vanhainkodeissa ja heidän kanssa puuhastellaan monenlaista pullanpaistoa.

27867454_741336312731802_7017919474514336901_n

On todella kummallista, että erilaiset hyväntekeväisyysjärjestöt haluavat tutustuttaa suomalaisiin lapsiin tuntemattomia miehiä, joiden taustoista ei tiedetä yhtään mitään. Osa miehistä tulee konfliktimaista eikä heitä ylipäätään saisi pitää vapaana kaduilla. Osalla taas ei ole mitään turvapaikan tarvetta Suomessa ja he tulevat saamaan kielteisen päätöksen. Nyt heitä viedään päiväkoteihin.

Näiden miesten paikka on omissa kotimaissaan paijaamassa hädänalaisia lapsia eikä suomalaisissa päiväkodeissa.

Kannattaa jakaa tätä juttua mm. oululaisille kunnallispolitiikoille ja vaatia heiltä toimia, jotta turvapaikka-aktivistien toimet lopetataan.

LISÄYS: Esikoto poisti ylläolevan päivityksen Facebook-sivuiltaan lauantai-illan aikana.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

71 thoughts on “Oulussa vierailutetaan taas afgaani- ja irakilaismiehiä pikkulasten päiväkodeissa

 1. Siellä silmät kiimasta kiiluen on tavattu pikkulapsia. Eihän tämä minulle kuulu mutta vanhemmat, tehkäähän jotain. Mikä helvetin vimma on viedä näitä karvaranteita PIKKULASTEN luokse, aivan kuin härnätäisiin että jotain tapahtuu. Viekää noita vaikka tutustumaan työelämään, valimoihin ym. raskaisiin ammattialoihin. Myös sitä painottaen että jos saavat jäädä Suomeen, on edessä koko elämän pituinen työrupeama ei koko elämän pituinen loisiminen yhteikunnan varoilla.

  43
  1. Tätä olen ihmetellyt minäkin. Miksi näitä aikuisia miehiä aina kotoutetaan perinteisiin naisten töihin? Pullanpaistoa, ruoanlaittoa, lastenleikittämistä…
   Eivätkö muslimimiehet kykene lainkaan miesten töihin? Varmasti löytyisi lapiohommia ajankuluksi, ja talvella lumitöitä. Valokuvaa varten voi muslimimies työntää lumilapiota puoli metriä sandaalit jalassa, mutta siihen se jää.

   37
   1. Ei veikkosten nuita panna oikeisiin töihin.siistiä sisätyätä ei ne muuta jaksa.
    Toisilleen tulkkeina,kukin vuorollaan, siinähän se aika kuluu.

    On mukamas niin tarkkaa puhtaudesta ja taudeista suomalaiset ruuanlaittajat.Nuo kävelevät suoraan lammaspaimenesta suomalaisten lastentarhijen keittiöihin ja ei kun kokiksi ???????????? On tämä perkeleenmoista teatteria nuiden kehitysmaaukkojen kanssa.

    33
  2. Näitä ei pitäisi päästää minkäänlaisiin töihin. Pelottava ajatus jos työpaikallani (olen vartija ja vieläpä nainen) olisi näitä tulokkaita. Samaa pelkäisin armeijan ja poliisinkin kohdalla. Tiedä mitä keksivät siellä ottaen huomioon ettei ole mitään tietoa keitä he ovat ja mitä he täällä tekevät. Hyvää ei ainakaan heilu tästä.

   31
   1. Niin, on se noinkin. Ei niitä pitäisi päästää vartijoiksi, poliiseiksi, palomiehiksi eikä mihinkään pelastuslaitoksen hommaan, eikä sen puoleen hoitajiksi eikä lääkäreiksi yms. Potilaana tai muuna asiakkaana en luota yhtään kehenkään, joka näyttää taustaltaan sille, että voisi olla kulttuurista, jossa halveksitaan kaikkia muita kulttuureja eikä pidetä ”vääräuskoisen” henkeä missään arvossa.

    29
  3. Afkaanit siinä keittiöhommissa kaikesta päätellen.Mutta ”hygieeniapassit” niinkö kaikki muutki passit on takuuvarmasti kunnossa? Siis ei huolta.

   28
 2. Suomen poliitikot toivovat että saavat tällä menetelmällä syntyvyyden nousuun ja että tulevaisuuden suomalaiset ovat vähemmän pottunokkaisia ja enemmän eksoottisia ja hyvin, sanoisinko, rentoja.

  10
 3. MIKSI?!?!? Aiotaanko heistä kouluttaa lastentarhantätejä vai mistä oikein on kysymys?

  24
 4. Laitan tässä infon Junes Lokalle, että ota asia valtuuston agendalle niin, että tuommoiset suvakkikiimahyyssärit hävitetään planeetalta.
  Sattuipa tässä ihan hiljakkoin, liikuskellessani talvisessa metsässä, niin huomasin kymmenkunta kiimaista saatanan suvakkiämmää ulkoiluttamassa kahta (2) muslimisyöpäläistä. Ilmeisesti joku veronmaksajien kusetusprojekti siinäkin kyseessä.

  19
 5. Pitäähän Abdullahit viedä seimiin valkkaamaan tulevia vaimojaan, muutaman vuoden päästähän niiden kanssa voi mennä jo naimisiin. Ei kukkahattutätejä kiinnosta noiden karvakäsien taustat pätkääkään. Sairasta touhua ja itse en mukuloiden vanhempana asiaa hyväksyisi, vaikka kuinka rasistiksi haukuttaisiin. Vanhempien velvollisuus on suojella lapsiaan. En väitä, että noi kaikki karvakädet ovat pahiksia mutta kaikki ovat iman perusteita hakemassa turvapaikkaa. Niiden pitäisi olla kotimaassaan suojelemassa omia lapsiaan eikä täällä läpsyttelemässä. Tuollaisten matojätkien osalta meikäläisen kunnioitus niitä kohtaan on puhdas nolla.

  28
  1. Helvetinmoinen O on luusereiden kunnioitus.Mihin Suomi nuita huijareita tarvitsee ????

   11
 6. Onko karvakäsien hygieniapassit kunnossa, eikö ole uskaliasta antaa heidän käsiinsä veitsiä.

  16
  1. Kaikki säännöt ja vaatimukset ovat erittäin tiukkoja. Paitsi jos tulija on Persestanian sota- ja lapsirakastaja-alueelta – sitten ei ole mitään väliä.

   16
 7. ” törkeetä henkilökunnalta”viedä niitä päiväkotiin..kuin luvan antaisvat ”siihen”..

  17
  1. Kalergi suunnitelman mukainen aivopesu pitää aloittaa nuorena. Vanhoihin aivoihin (jotka ovat tottuneet ajattelemaan omillaan, n 5 pros, väestöstä), se ei enää tepsi.

   16
 8. Ai aaaaaaai kuulkas kun on ollut suvakki-eskaritädeillä pikkuhousut kosteena tuona päivänä! Onneksi oli Elloksesta tilattuna uudet pitsiset seksikkäät juuri tuota päivää varten. Jos minun lapseni olisi joutunut tuollaiseen tilanteeseen vaatisin jokaiselle eskaritädille potkuja.

  16
 9. Lapsistaan välittävät vanhemmat eivät vie lapsiaan päiväkodin hoidettavaksi, kävi siellä muslimeja tahi ei. Koulu on pahempi ongelma, se kun on pakollinen.

  12
  1. Minne ne lapset sitten viedään, kun isin ja äidin on mentävä töihin koska kummankaan palkka ei riitä toisen kotiinjäämiseen eivätkä isovanhemmat tai muut omaiset ole syystä tai toisesta käytettävissä?

   7
   1
 10. aivan käsittämätöntä paskaa.. eikä suvakkilortot satavarmasti infonneet vanhemmille mitään. olis muuten oma lapsi sattumalta just kipeenä tällasena päivänä

  15
 11. Perkele.Kuopan pohjalle ne vastuulliset mädättäjähuorat jotka noita lapsia parittavat noille saatanan arabeille.Kyllä se mädätys asein loppuu jos ei muuten.

  21
   1. Oikeastaan pitäisi aloittaa kaltaisistasi juutalaiset sitä ja tätä joka paikassa lässyttävistä vähä-älyisistä hyödyllisistä idiooteista.

    6
    3
    1. Kerros missä minä olen lässyttänyt juutalaisista sitä tai tätä. Ja ihan ilomielin kyllä kohtaisin sinut vaikka paljain käsin. Sen verran vituttavat tuollaiset pentupoitsut, jotka häpäisevät meidät kansallismieliset.

     10
     1
     1. Aivan, ja sinne kuopan pohjalleki ne päätyvät vasta sitten kun on leikelty ne palasiks ensin. Kyllä aika vielä näyttää, ja sinne lentää kanssa tollaset lässyttäjät ja kaiken maailman musulmaanien puolustelijat.

 12. Niin, miksei tosiaankaan viedä työpaikkoihin tutustumaan. Miten tuollaiset aikuiset miehet muka hyötyvät mitään päiväkotilapsiin tutustumisessa. (Jos ei nyt ajatella sitä toista puolta asiassa)
  Tuskin jossain irakilais-afgaanikulttuureissa nuoret miehet lapsia hoitavat.
  Päiväkoteihin voisi viedä naispuolisia matuja sekä lapsia kertomaan kulttuuristaan, ja tekemään rannekoruja.
  Vanhainkodin keittiöön tutustumisen ymmärrän, se työ saattaa olla joillekin heistä mahdollinen. Ja ehkä joku vanhusten ulkoiluun ja vastaavaan toimintaan liittyvä työ.

  Mutta se kaikki johtuu puutteessa elävien lastentarhan johtajien ja työntekijöiden suuresta halusta saada vaikka virkansa puolesta roikkua tuollaisten käsipuolessa ja tehdä voitonmerkkejä. Odottelevat samalla että pääsisivät päiväkahville kyseisten herrojen luokse. Mikä estää menemästä vierailulle vokkeihin vaikka joka ilta.
  Kyllä sinne aina muutama reipas täti-ihminen pääsee yöksikin, jos tarvetta on. Voi vaikka pelata jako-pokeria yöt läpeensä.

  Surullista tosiaankin noiden pienten aivopestävien lapsiraukkojen puolesta. Ja jos vanhemmat koettavat kotona valistaa, vaikka varovastikin, saattaa joutua jonkunlaiseen seurantaan tai vähintään tarkkailuun, ja miten siinä lopulta voi käydä. Perätön ilmoitus, ja hups, siinä sitä ollaan.

  14
  1. ”Niin, miksei tosiaankaan viedä työpaikkoihin tutustumaan. Miten tuollaiset aikuiset miehet muka hyötyvät mitään päiväkotilapsiin tutustumisessa…. …. Vanhainkodin keittiöön tutustumisen ymmärrän, se työ saattaa olla joillekin heistä mahdollinen. Ja ehkä joku vanhusten ulkoiluun ja vastaavaan toimintaan liittyvä työ.”

   Päiväkotivierailujen ideana voi suomalaisella osapuolella olla, että tulijat jotenkin herkistyvät ja ovat erityisen kilttejä sen jälkeen. Tämä on sukua ”toisen posken kääntely”- ideologialle. Lyöjän odotetaan hämmästyvän ja tekevän parannuksen.

   Suomalaiset kuvittelevat usein, että olemalla reilu ja hyväntahtoinen vastakaikuna tulee reiluutta ja hyväntahtoisuutta. Näin ei välttämättä maailma aina toimi. Reiluus ja hyväntahtoisuus tulkitaan halveksittavaksi heikkoudeksi ja luvaksi ryöstää tai surmata hyväntahtoinen.

   En päästäsi edes vanhainkotien roskisten tyhjentäjiksi henkilöitä, jotka pitävät suomalaisia vihollisinaan.

   10
   1. Päiväkotihan olis ideaalinen tero hyökkäyksen kohde..paljon vääräuskoisia ja rotuisia ja minimaalinen vastarinta…vaikkapa synkronoidusti kautta valtakunnan..how you feel about that?Pistetänpä vaikka pari ikäluokkaa suomalaiskakruja joo …niin eikö yhtään pelota?

    13
  2. Vai että vanhainkodin keittiöön muslimeja duuniin? Siinä on mummojen ja pappojen soppakattilat täynnä muslimiräkäflimppejä ja kullikarvaa. Sämpylätkin kivasti täynnä paskaa kun muslimi pyyhkii perseensä kädellään.

   15
  3. Tuossa on hyvä pointti.

   Lisäksi täällä Pohjoismaissa ei käsitetä, kuinka idiooteille vaikutamme arabien silmissä esitellessämme heille alaikäisiä lapsia tai nuoria. Heidän omissa maissa lapsia vartioidaan visusti tuntemattomilta miehiltä – varsinkin tyttöjä.

   Tuntemattomat miehet eivät muslimimaissa pääse toisten lasten kanssa seurustelemaan, ja etenkin nuoria tyttöjä vahditaan suojelumielessä kaikilta kontakteilta, joiden seurauksena saattaisi sattua jotain.

   Noissa maissa kun jotain sattuu (raiskaus yms.), nainen (tai nuori tyttökin) usein tuomitaan itse syylliseksi ja tuomio on kuolema kivittämällä. Reilu meininki…

   Sharian mukaan toimeen pantavaksi avioliitossa morsian saa olla 8- tai 9-vuotias. Tämä on ihan tosi. Joskus pikkutyttö kuolee häätönsä seurauksena. Tämän tietäminen saa Oulun päiväkotikierrokset outoon valoon. Kuvittelevatko suvakkitädit kierrosten vähentävän raiskaushimoja? He eivät tiedä psykologiasta mitään. Hyvin usein uhria seurataan pitkän aikaa (vaikka toki arabit harrastavat myös puskaraiskauksia), ja kierroksilla typerästi mahdolliset uhrit saadaan liian luottavaiseksi ryhmään, jossa pedofiilia on huomattavasti yleisempää kuin kantakansalaisten joukossa.

   21
   1. Voi paska, tuota automaattikorjausta: häätö pitäisi olla hääyö jne. Näyttää tulevan näppäimistöltä mitä sattuu…

  4. Tuskinpa nuista vierailuista on vanhemmille etukäteen ilmoitettu.
   Nuiden vierailapäivän minun lapsi olis kyllä kotona jos tieto etukäteen tulee.

   17
  5. Ei ne hoida lapsia vaan esim. afgaanikultturiin olennaisena kuluu lapsien hoitelu

   11
 13. Vitun sairasta. Pelkkää aivopesua nuoria lapsia kohtaan. Alueilla jossa lapset vielä välttävät kosketuksen monikulttuuriseen paskaan pakotetaan moiseen tarhan, vokin ja kommarihuorien taholta. Saadaan pienillä teoilla lapsille päähän, että on normaalia että tuntemattomat miehet tulevat leikkimään….

  17
 14. Missä lasten oikeudet? Heiltä ei kysytä haluavatko vieraiden miesten käpälöitäviksi sanoo:

  Noita ketaleita en haluaisi yksinäni tavata kadulla iltahämärissä enkä päivälläkään.

  14
  1. Eiköhän se niin ole,että lasten vanhempain asia on hyväksyä tai olla hyväksymättä tuomoset vierailijat paikkoihin missä heidän lapsiaan hoidetaan.

 15. kuinkahan paljon hepatiittia, iho- ja suolistoloisia tai muuta kuppologista taas tartutettiin lapsiin ja päivätäteihin?

 16. Jos kantis haluaa ryhtyä kuljettamaan koululaisia taksilla tai linja-autolla tai muuten työskennellä lasten parissa, pitää esittää puhdas rikosrekisteriote työnantajalle.
  Ilmeisesti viranomaiset eivät pidä tarpeellisena tällaista taustan selvittämistä, kun lasten kanssa käy leikkimässä.

  http://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/rekisterit/rikosrekisteri/yksityisenhenkilontiedonsaantioikeus/otteidentilaaminen.html

  Tässä voi käydä niin, että joskus tällainen vierailija voi vahingoittaa yhtä tai useampaa lasta. Se on sitten kova herätys ja luultavasti syyksi katsotaan vierailijan kokema piilorasismi ja hänen saamansa traumat aiemmassa oletetussa asuinmaassaan.

  Tässä olisi nyt jollekin kansanedustajalle hyvä paikka puuttua asiaan. Luultavasti vierailut jatkuvat ja ne jatkuvat myös mahdollisen veitsellä tehdyn päiväkotijoukkosurman jälkeenkin.

  14
  1. Juuri näin. Tuosta tuli mieleen, että jo vuosia sitten Ruotsissa puukotettiin kuoliaaksi yksi naispoliitikko (politiikkaa Ruotsissa seuraaville varmasti tuttu kuuluisuus, mutta itseni pitäisi nimi tarkistaa, ulkomuistista heitettynä ehkäpä Anna Lind) kaupassa keskellä päivää. Muistaakseni kyseessä oli ihan ministeritason poliitikko, joka silloiseen pohjoismaalaiseen tapaan liikkui ilman henkivartijoita ihan normikansalaisten tapaan muiden joukossa.

   Eipä siinä sen kummempaa, uutisissa ei mainittu motiiviksi tai rikollisen taustaksi mitään muuta kuin mielenterveysongelmat. Poliitikon uhriksi joutuminen oli kuulemma sattumaa, ja hänen tilallaan olisi voinut olla kuka tahansa.

   Erittäin pian kyseisen murhan jälkeen joku hyökkäsi ruotsalaiseen päiväkotiin, ja sai muistaakseni hengiltä yhden lapsen. Tekotapa oli samanlainen (veitsi aseena).

   Sitten järjestettiin SVT:n toimesta televisiossa keskusteluohjelma. Kyseinen päiväkotihyökkääjä nimettiin ohjelmassa matkivaksi copy-cat rikolliseksi ja mielenterveyspotilaaksi. Syylliseksi keskustelussa molempiin rikoksiin nimettiin Ruotsin valtio, yhteiskunta ei ollut satsannut tarpeeksi kruunuja ja muita resursseja mielenterveysongelmiin.

   Katsoessani ohjelmaa minus ärsytti ja ihmetytti kovasti yhteiskunnan syyttely. Tekijällä kun ei tuntunut olevan teostaan yhtään mitään vastuuta. Eipä tullut silloin mieleeni se, mikä nyt tulisi aina näissä asioissa. Tekijällähän saattoi olla islamistipoliittinen terrorimotiivi, molemmissa tapauksissa. Mutta etnisyydestä ei tuolloin Ruotsissa hiiskuttu sitäkään vähää mitä nyt.

 17. Jo aivan pienten lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on yleistä ja hyväksyttä Afganistanissa. Eivät muslimimiehet missään nimessä heidän kotimaissaan mene katselemaan alaikäisiä lapsia ja pikkutyttöjä päiväkoteihin. Nyt on harkintakyky pettänyt suomalaisilla.

  14
  1. Harkintakyky on pettäny jos siinä vaiheessa kun nuo päästettiin Suomeen tunkeutumaan.
   Hevon vittuun tästä maasta nuo rosvolaumat.Suomi ei nuita teroristejä tarvitse ainuttakaan.
   Ja vielä niitä kuljetellaan lastentarhoissa,on se ääliömäistä touhua.

   14
 18. Rintama karkurit ,rikolliset ilmaan papereita,pedofiileja ,raiskajat täynnä viiruseja ,bakteereja ,valehthtelijat ,huijarit lasten luokse !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .what a fuck is going on ????????????????

  13
 19. Nämä tempauksethan ovat vaan ja pelkästään puhdasta vittuilua. Henkisesti sairaitten suvakkien iltapäiväpelleiliyä kun muuta eivät osaa.

  13
 20. Olipas asiaton kirjoitus aiheesta, jonka taustoja ja faktoja ei kirjoittaja tai julkaisija ole näköjään mitenkään tarkistanut. No, mitä muuta voi odottaa, kun jutun tarkoituksena on vain vahvistaa maahanmuuttajavihaajien vihaa (”s**tanan matut ja suvakit taas PRKL”).

  Tämän median lukijoille on kommenttien perusteella ihan sama, vaikka arvailuja ja ”muunneltua totuutta” esitetään faktoina. Poliitikot alkaa vaikuttaa suorasanaisilta totuuden torvilta verrattuna tällaiseen ”uutisointiin”.

  Jos lukijat ovat medialukutaidoltaan ja -kriittisyydeltään näin löperöitä, ja sokeana uskovat kaiken mikä vain vahvistaa omia ennakkoluuloja, niin toivon todella että näillä ihmisillä ei ole omia lapsia, joille tämä tyhmyys kasvatuksen kautta periytyy.

  Anteeksi näin suorat sanat, mutta mitäpä sitä kiertelemään. Luulen myös, että hienommin muotoiltu viesti ei mene tälle lukijakunnalle edes perille.

  1
  15
  1. Julkaisen hyvin mielelläni oikaisuja jutun tiimoilta kun niitä toimitetaan. Jos jutussa on jotakin virheellistä, se oikaistaan varmasti.

   Tällä hetkellä kuitenkin on faktaa, että aikuisia sotapakolaismiehiä vietiin päiväkotiin suomalaisten lasten pariin. Onko se sitten ”OIKEAA” toimintaa siitä voidaan olla montaa eri mieltä. Joku kokee sen kulttuuria rikastavana asiana, joku toinen taas ei.

   14
 21. Suomessa lasten kanssa työtä tekeviltä tietääkseni edellytetään rikosrekisteriotteen antamista. Tästä pitäisi joku vetää käräjille… Miksi päiväkodin johtajat ovat sallineet tällaista?

  15
 22. Hei, toimituksen pyynnöstä täsmennän aiempaa kommenttiani, eli kritiikkiäni kyseistä uutisointia kohtaan. Tuon tässä esille esimerkkejä siitä, miksi oheinen julkaisu sisältää asiavirheitä ym. epäilyttävää, tarkoituksena lietsoa muukalaisvihamielisyyttä.

  On helppo havaita, että ko. kirjoitus ei edes yritä olla neutraali tai objektiivinen, vaan se on hyvin provosoiva ja turvapaikanhakijavastainen. Siis rasistinen.
  No niin, rautalanka esiin ja vääntämään!

  Jo otsikko on muotoiltu rasistista asennetta huokuen, epämääräisiä väitteitä vihjaillen:

  ”Oulussa vierailutetaan taas afgaani- ja irakilaismiehiä pikkulasten päiväkodeissa”

  -”taas” (ei kerrottu että mitkä ne aiemmat kerrat ovat olleet, eli miten niin _taas_?)
  -”miehet” (selvitittekö onko tämä todella vain miehille, ja onko tällaisilla vierailuilla ollut mukana naisia?)
  -”_pikkulasten_päiväkoti” (onko niitä muunkinlaisia? :D)

  Lyhyesti: Köykäisellä otsikolla halutaan selvästi provosoida ajattelemaan tyyliin ”hyi ulkomaalaismiehet pienten lasten kimpussa!”

  ”Vuolleoulu.fi-sivuilla kerrotaan, että ESIKOTO-hankkeessa pyritään aktivoimaan turvapaikanhakijoita ja tuotetaan mielekästä toimintaa vastaanottokeskuksissa makaaville miehille.”
  -Taas sanottu _miehille_ vaikka vuolleoulu.fi-sivulla ei puhuta miehistä, koska kohderyhmänä on kaikki turvapaikanhakijat eikä _miehet_. Eli lähteen vääristelyä. Tähän vielä höystönä ”makaaville”-sana korostamaan sitä, että ko. miehet loikoilevat jouten sängyissään meidän verovaroilla. Eli tarkoituksena jälleen vahvistaa kielteistä kuvaa afgaani- ja irakilaismiehistä.

  ”Facebookissa ollut päivitys, jonka Esikoto poisti lauantaina, luultavasti suuren vihaisen palautteen takia.”

  -Spekulaatiota eli puhdasta arvailua tuo ”luultavasti suuren vihaisen palautteen takia”, jossa annetaan ymmärtää, että

  a) ko. hankkeen päiväkotiin tutustumistoiminta olisi aikaansaanut isomman mittakaavan paheksuntaa
  – Vaikka voi yhtä hyvin olla, että enemmistö ihmisistä pitää päiväkotivierailua neutraalina tai hyvänä asiana
  ja

  b) tuo paheksunta l. vihainen palaute olisi ollut syynä julkaisun poistoon
  -Eikä esimerkiksi huoli kuvissa näkyvien ja tunnistettavien henkilöiden turvallisuudesta, kun vihamieliset tahot esittävät somessa syytöksiä heitä kohtaan ja yllyttävät mahdollisesti rasistiseen toimintaan ko. henkilöitä kohtaan.

  Kysyittekö sivun ylläpidolta miksi poistivat julkaisun?

  Eli tässäkin paistaa läpi todella selvästi kirjoittajan oma ennakkoasenne turvapaikanhakijoita kohtaan ja halu korostaa tai luoda (tyhjästä) uhkakuvia ja luoda (jopa keksityillä asioilla) mahdollisimman huonoa kuvaa turvapaikanhakijoista.

  ”Osa miehistä tulee konfliktimaista eikä heitä ylipäätään saisi pitää vapaana kaduilla.”

  -Millä perusteella se, että joku ihminen tulee Suomeen jostakin konfliktimaasta, tarkoittaa sitä, että tämä ihminen pitäisi automaattisesti lukita jonnekin ja estää liikkuminen vapaana?

  Jotenkin haluaisin uskoa, että kirjoittaja ihan vilpittömästi ei vain tiedä, miten asiallista tekstiä tai uutisointia tuotetaan. Että opettelemalla journalismia ja ylipäänsä kirjoittamista alkaisikin ymmärtää tällaisia asioita.

  Pahoin pelkään kuitenkin, että teksti on tarkoituksella tehty provosoivaksi ja kielteisiä asenteita vahvistavaksi, että asiavirheet ja eettisesti epäilyttävät sanavalinnat on tietoisesti tehty, ja luotetaan siihen, ettei vihan sokaisemat lukijat huomaa tekstin virheitä eivätkä ymmärrä tuota tarkoitushakuista vihanlietsontaa. Tai luotetaan, etteivät lukijat edes välitä siitä mikä on totta ja mikä ei, koska haluavat vahvistusta omille ennakkoluuloilleen.

  1
  18
  1. Kiitos vastauksesta. Se oli hyvin jäsennelty ja arvostan, että näit vaivaa asian esilletuomiseen.

   >>>>>>>>>On helppo havaita, että ko. kirjoitus ei edes yritä olla neutraali tai objektiivinen, vaan se on hyvin provosoiva ja turvapaikanhakijavastainen. Siis rasistinen.<<<<<<<<<

   On totta, että minulla on agenda ja ilman sitä koko nettisivuani ei olisi pystysssä. Asuin yli 15 vuotta Tukholman kehitysmaaghettojen ytimissä ja tulin siellä rasistiksi. Suomalaiset perusrasistit ovat suvakkeja minun rinnalla, on sen verran kovaa tämä minun rasismi.

   Väännän vielä kerran rautalangasta: tulin rasistiksi siellä, missä sen ei olisi pitänyt olla mahdollista. Tunnen arabit ja afrikaanot ja heidän käyttäytymisen moninverroin paremmin kuin sinä. Tutustuin heihin 15 vuotta. Ja kun opin tuntemaan heidän tavat, minusta tuli rasisti. Sitä ennen olin suvakki.

   Näin ollen minua ei voi enää käännyttää pois rasismista vaikkapa tutustumalla tulijoihin. Olen tutustunut jo heihin.

   17
   1
   1. Hei, kiitos vastauksestasi. Arvostan erittäin paljon avoimuuttasi ja eritoten sitä, että et lähtenyt hyökkäämään tässä haistattelu-linjalle (siihen yleensä saa varautua kun kyseessä on mamuihin liittyvät ääriajattelijat – pahoittelen tällaista ennakkoasennettani).

    Jos olet ollut läheisissä tuttavuus/ystävyyssuhteissa ko. maahanmuuttajien kanssa 15 vuotta, niin varmasti sinulla on arvokasta maahanmuuttajakokemusta. Ikävää ja erikoista, että kaikki ne kokemukset on olleet niin huonoja, että sinusta on tullut rasisti.

    Et voi tietää, millainen tausta ja millaisia kokemuksia mulla on maahanmuuttajiin liittyen, joten erikoinen väite että tunnet
    heidän käyttäytymisensä moninverroin paremmin kuin minä.

    Minun kokemuksiani maahanmuuttajien kanssa voisi verrata kokemuksiin suomalaisten ja ruotsalaisten jne. kanssa: On niin monenlaista kokemusta kuin on kohdattua ihmistäkin. On fiksuja ja ei-niin-fiksuja, huonotapaisia, kohteliaita, naisten sortajia, tasa-arvon edistäjiä, hyviksiä, pahiksia, arvomaailmaltaan samankaltaisia ja erilaisia. Nämä siis tietyn ihmisryhmittymän sisällä (esim. afgaanit tai suomalaiset).
    Ja kokemuksia ja tuttavuuksia on runsaasti sekä työn puolesta että siviilissä.

    Ennemmin minulla on ennakkoasenteita jotain tiettyä ääriliikettä ja sen edustajaa kohtaan (esim äärioikeistolainen, -vasemmistolainen tai radikaali muslimi) kuin kokonaisia kansallisuuksia, joiden sisällä on ihmisiä ja arvoja laidasta laitaan.

    Tämän pohjalta minun on vaikea ymmärtää, miksi jotkut ihmiset yleistävät tiettyjen tyyppien tai porukoiden pöljäilyt tai arvelluttavan arvomaailman koskemaan kokonaista kansallisuutta.

    Eihän me kaikki suomalaisetkaan olla vaikkapa tiukkapipoisia äärikonservatiiveja ja äärikristittyjä, vaan arvoiltaan ja tavoiltaan hyvinkin erilaisia keskenämme.

    Ja onhan Suomessakin alueita, jonne on keskitetty huono-osaiset, köyhät, huumeveikot ja alkoholi- ja mielenterveysongelmaiset. Jos siellä asuisi (olen asunut) ja sen populaation perusteella määrittäisi millaisia kaikko suomalaiset ovat, niin käsitys olisi varmasti aika negatiivinen: ”Kaikki suomalaiset on väkivaltaisia juoppoja ja rikollisia, naisten- ja lastenhakkaajia, jotkut suorastaan uhka yhteiskuntarauhalle.” Vaikka näinhän ei siis tietenkään ole.

    Sama kuvio pätee muihinkin kansallisuuksiin, en ainakaan keksi miksi ei koskisi.

    2
    9
    1. Ongelman ydin ei olekaan siinä, että on myös ”niitä mukavia tulijoita”. Totta kai on. En yritäkään väittää jotenkin siihen malliin että aivan kaikki arabit tai afrikkalaiset viimeistä miestä myöten olisivat samanlaisia. Olen totta vieköön tavannut mukavia tulijoita.

     Mutta onko se hinta siitä, että koko maa muutetaan ihmiskaatopaikaksi? Jos sattuu tuntemaan yhden mukavan arabin, niin voiko sen verukkeella satojen tuhansien ihmisten asuinalueita muuttaa kauheiksi ghetoiksi, jonne kantaväestöllä ei ole mitään asiaa?

     Koko peruskysymys on tuossa. Jos tunnen yhden mukavan arabin voidaanko sillä verukkeella koko maa täyttää arabeilla?

     17
     1
     1. Valitettavasti meillä näitä ”ihmiskaatopaikkoja” on jo muutenkin, siis ihan kantasuomalaisten asuttamia. Toki niihin nykyään laitetaan paljon maahanmuuttajiakin, kaupungin halvimpiin vuokra-asuntoihin siis.

      Hmm, mie en nyt ymmärrä. Jos ollaan yhtä mieltä siitä, että suuressa ihmisryhmässä (esim. arabipakolaiset) on viheltäjää moneen junaan – elikkä kaikensorttisia ihmisiä – niin miten heidän päästäminen asumaan maahamme tekee maastamme ihmiskaatopaikan?

      Tai miten asuinalue, jossa asuu turvapaikanhakijataustaisia, on automaattisesti vaarallinen nimenomaan noiden mamujen takia?

      Eikö mamuja asuteta nimenomaan halpoihin kämppiin alueille, jossa jo valmiiksi asuu niitä ei-niin-hyväosaisia, ja sellaisilla alueilla perinteisesti pyörii kaikenlaisia huumejanttereita, deekuja, rikollisia jne., ja sellaisella alueella jengiytyminen on tavallista.

      Ehkä (erityisesti nuoret ja miespuoliset) mamut, joilla jo tullessaan on altavastaavan asema, eikä kunnon tukiverkkoa, ajautuvat jengiytymiseen ja rikolliseen ja ääritoimintaan ihan selviytyäkseen. Niinkuin tekevät monet kantasuomalaisetkin, varsinkin jos huono-osaisuus ja kovat haasteet ovat jatkuneet ns. isältä pojalle.

      Siis tällaista mie vain pohdin, en sano että tiedän. 🙂

      1
      12
 23. Aivan käsittämätöntä touhua mikä oikeus keneläkään on toimia näin ilman lasten vanhempien lupaa eiväthän nämä maahanmuuttajat mitään päivähoitajia ole se joka tämän on keksinyt pitäisi haastaa käräjille on se perkele jos ei päivähoitoonkaan voi enää luottaa niin että töissä ollessaankin joutuu pelkäämään lapsensa tuvallisuuden vuoksi nämä suvakit jotka tällaista järjestää pitää saada vastuuseen ei hellä ole mitään oikeutta toimia näin linnaan joutaisivat kaikki.

  11
 24. Nimimerkki amjcola todisti, että silloin tällöin täysin sokeaksi käyneet supersuvakit tulevat lukemaan näitä juttuja.

  Sitä nimimerkki ei näköjään tiedä, että moni pt-median lukija seuraa tätä päivittäin. Tottahan me muistamme ja tiedämme, miksi otsikossa on ”taas”-sana. Ei ollut ensimmäinen kerta kyseessä, edellisen jutun voi kaivaa esille.

  Samoin on nimimerkiltä täyttä sokeutta se, ettei hän huomaa suurimman osan kaikista Suomeen muslimimaista lähivuosina tulleista pakolaisista olleen nimenomaan miehiä. Myös päiväkotivierailukuvissa kaikki aikuiset ovat vain pakolaismiehiä + yksi kantakansalaisen näköinen mies ja kaksi kantakansalaisen näköistä naista – oletetusti kantakansalaisen näköiset ovat joko päiväkodin henkilökuntaa tai vierailun järjestäneitä Esikoto-henkilöstöä. Ei voida puhua naispakolaisista, heitä ei vierailulla näyttänyt olleen.

  12
 25. Vi andra är bara ”kuffar”, detta faktum är värt att ordentligt förstå. sanoo:

  Nimimerkki amjcolalta jää moni muukin asia ymmärtämättä. Tämä pt-media on aivan loistava höyryjen purkamispaikka kaikille meille, jotka työyhteisössämme joudumme väkisin teeskentelemään suvakkia.

  Itselläni ei ole ongelmaa rodun eikä etnisyyden kanssa vaan kulttuurin kanssa. Tykkään kaikenvärisistä vilpittömistä kristityistä ja juutalaisista. Hyväksyn buddhalaiset, hindulaiset ja muut vastaavat. Mutta en pidä muslimeista, vaikka toki joudun töissä olemaan heille yhtä ystävällinen kuin muillekin. Vika ei ole itse ihmisissä vaan heidän aatteessaan/ideologiassaan ja kulttuurissaan.

  Yleistämistä aina moititaan, mutta ei se aina ole kauhea vääryys. Valitettavasti muslimitaustaisissa piireissä on hyvin paljon negatiivisia ilmiöitä, kova rikollisuus ei-muslimeita kohtaan on hyvin yleistä (kriminologian laitoksen tutkimusten mukaan muslimimaista tulleiden rikostilastoissa tämä on nähtävissä jopa Suomessa).

  Osa ikävistä ilmiöistä uinuu taqiyan vuoksi vielä myös piilossa. Jos luulet minun höpöttävän joutavia, kannattaa ottaa oikeasti selvää islamista ihan perusteellisesti. Professori Hämeen-Anttolan kääntämän Koraaninkin voi lukea. Kannattaa myös perehtyä sharia-lakiin.

  Kannattaa selvittää perin pohjin, mistä islamissa on kysymys ja mitä muslimit todellakin voivat ja saavat uskontonsa nimissä ”vääräuskoisille” tehdä.

  Suosittelen erityisesti huolella asiaan perehtyneen tri Bill Warnerin opetusta aiheesta. Kannattaa aloittaa täältä: https://www.politicalislam.com/about/

  Kyllä tuolta valkenee, miksi minkään valtion ei kannata päästää maahansa kovin isoa joukkoa henkilöitä, jotka saattavat olla soluttautuneita jihadisteja. Taustat pitää selvittää.

  Dhimmi-asenteeseen Euroopassa on myös hyvä syventyä kunnolla:
  https://www.gatestoneinstitute.org/11932/europe-dhimmis?utm_source=General+list&utm_campaign=139973edc4-EMAIL_CAMPAIGN_2018_02_23&utm_medium=email&utm_term=0_6c5b015c10-139973edc4-81927079

  11
 26. Vi andra är bara ”kuffar”, detta faktum är värt att ordentligt förstå. sanoo:

  We all others (non-Muslims) are just kafirs, which does not give us any bright future, if we let possible jihadists or ”mujahedeen” spread all over Europe or Western world.

  It’s very important to get to understand the right terminology (kafir, dhimmi etc.) and thus to find out the motivations behind the so called occasional terror acts happening here and there. The truth might just be too scary to some people to even think about…

 27. ihan havettaa nama kaikki kirjoitukset etta suomalaiset ovat nain rasisteja ja tyhmia ,kuinkas oliskaan jos asiat olisi toisin pain, kuinkahan tervetulleita olisitte heidan maahan

  3
  7
  1. Oltiin erittäin tervetulleita.

   Oltiin ennen kuin Suomi alkoi suvakkikommareiksi niin kuin sinä ja Suomen passi runkattiin pilalle.

   Seuraava kysymys.

 28. On todella typerää naurettavaa kuskata näitä päiväkotiin ! ? Ei ketään kadulta oteta tutustumaan mihinkään.
  Nämä miehet tulee mistä kukin eivät ole insinöörejä, lastenhoitajia todellakaan. Lapsellista sinisilmäistä toimintaa
  Kuka nämä tuonne rahtaa. Kunnon töihin vaikka roskia keräämään niin tottuu siisteyteen.

 29. Hyvä suomalaiset! Paljon mielipiteitä. Se on hyvä juttu. Islamia tulee vastustaa herkeämättä, sillä se on Saatanasta.

 30. Näinhän tämä tarina päättyi massiivisiin matujen lapsenraiskaus jihadeihin kuten kaikesta oli lapsellisen helppoa päätellä.
  On kyllä äärimmäisen huolestuttavaa ellei seutukunnan vanhemmat nyt mene kiireen viilkkaa tekemään näistä Vokkien touhuista rikosilmoituksia.

 31. Esitellää uudet uhrit himokkaille kullipäille. Tässäpä teille uudet kuksittavat 😡 mitää suomalaisiakaa esitellä päiväkotilaisille!!!? Sairasta ja mielentilasta hommaa jos saan sanoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.