Skip to content
Mainokset

Tukholman poliisi takavarikoi ison määrän aseita ja kranaatteja Hallundassa

Kuvakaappaus 2018-02-18 19-18-34.png
18.2.2018

Tukholman poliisi on viime yön operaatiossa takavarikoinut ison määrän erilaisia aseita Tukholman eteläpuolella Botkyrkassa Hallundan ongelmalähiössä. Poliisilla oli illan ja viime yön aikana alueella useita isoja ratsioita ja kotietsintöjä. 

Mats Eriksson Tukholman poliisin johtokeskuksesta kertoi iltapäivällä tiedotteessa, että operaatio alkoi lauantai-iltana ja jatkui pitkälle sunnuntaiaamuun. Yön aikana ratsattiin muutamia paikkoja ja yksi alue läheltä Hallundan keskustaa eristettiin tarkempaa tutkintaa varten. Useita autotalleja ratsattiin kuten huoneistoja ja liikevarastoja.

Operaation aikana takavarikoitiin iso määrä käsikranaatteja, automaattiaseita, panoksia ja muuta aseisiin tarkoitettua tavaraa. Poliisi kertoo, että kyseessä ei ole terrorismiin viittaava tutkinta vaan rikollisjengien pientä tarkistelua, jossa näkyvimmät aseet putsataan talteen.

Kolme henkilöä otettiin kiinni epäiltynä ampuma-aserikoksista.

Mainokset

6 Comments »

  1. Käsikranaatit ja automaattiaseet viittaavat vahvasti johonkin muuhun kuin rikollisjengien keskinäiseen nahisteluun kuuluvaan varautumiseen. Mutta kai tämäkin on uudessa jännittävässä monikulttuurisessa Ruotsissa uusi normaali. Mikä on sitten iso määrä ? Ehkä suurta yleisöä ei vaalivuotena haluta huolestuttaa liialla tiedolla.

    Tykkää

    • Malmön poliisihan on jo haastettu sotaan, joten liekö sotilasaseetkin ovat aika loogista jatkumoa. Seuraavaksi sitten raketinheittimiä ja tykkejä.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: