Itsemurhat yksintulleiden joukossa ovat lisääntyneet

0
g-varmekamera-0-jpg.jpeg
19.2.2018

Viime aikoina yhä useampi yksintullut Ruotsiin saapunut turvapaikanhakijalapsi on tehnyt itsemurhan, kertoo SVT päiväuutisissaan. Karoliinisen sairaalan tekemän tutkimuksen mukaan itsemurha on tällä hetkellä yleisin kuolinsyy ryhmässä ”yksintulleet”.

Kaikki viime vuonna itsemurhan tehneet yksintulleet olivat miehiä aina 21-ikävuoteen asti ja suurin osa oli afgaaneja. Mitään tarkkoja lukuja viime vuoden määrästä ei kerrota, mutta vuonna 2016 alle 10 yksintullutta teki itsemurhan. Lukumäärä kerrotaan 100 000 henkilöä kohti. Kun kantaväestön nuorten keskuudessa luku on 5,2 niin yksintulleiden kohdalla itsemurhia tehdään 51,2 per 100 000 henkeä kohti.

Itsemurhien kerrotaan johtuvat paineesta, joka yksintulleille asetetaan. Lähes jokaisen ikä paljastuu vanhemmaksi kuin he itse ovat ilmoittaneet ja turvapaikkaprosessin käsittelyajat ovat vuosikausia. Monilla vuonna 2015 tulleista prosessin vieläkin täysin auki, toisaalta moni afgaani tajuaa, että turvapaikkaa ei tule. He elävät tulevaisuudetonta elämää. (SVT)

On selvää, että kenellekään ei soisi sellaista tilannetta elämään, jossa ainoa vaihtoehto on itsemurha. Siksipä katseet pitää osoittaa turvapaikka-aktivistien suuntaan. He antavat katteettomia suuria lupauksia yksintulleille ”lapsille” loppuelämän kestävästä ylläpidosta ja ikuisesta sänkykamariflaxista. Turvapaikka-aktivistit on yksinkertaisesti saatava jotenkin pois pelistä, sillä he pilaavat nuorten elämiä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Itsemurhat yksintulleiden joukossa ovat lisääntyneet

 1. Uutinen on, että alle kymmenen etnisesti edistynyttä tehnyt itsarin sadoista tuhansista. Veikkaan, että luku on alhaisempi, kuin kantaväestöllä, mutta se ei olisi uutinen.

  1. Jokainen tavallinen suomalainen tuntee ihmisen lähipiiristään, ystävistään tai jopa itse roikkuu löysässä hirressä ja suunnittelee päiviensä loppua. Matuloisten itsetuhot ovat vain pisara meressä eikä tunnu missään…lisää vaan samanmoista.

 2. Turvapaikka-aktivistit tietysti syyttävät tästä rasismia ja muukalaisvastaisuutta. Se kuuluisa ”peiliin katsomisen paikka” ei päde suvakkeihin, heidän tarkoitusperänsä ovat pyhiä ja kaiken kritiikin yläpuolella. Suvakki on sinua parempi, sinä et ole ihminen, sinä olet napanöyhtää.

  1. Nämäkin itsemurhat, uhriutumiset, pelaavat suoraan islamin pussiin. Kuten hukkunut pikkupoika rantahiekassa. Nämä ovat mainioita pelinappuloita islamin maailmanorjuuttamissuunnitelmassa, tyhmät länsimaiset tuntevat sääliä ja sitä käytetään joka paikassa.

   1. Hukkunut pikkupoika on varmaan näytelmän merkittävin yksittäinen luku – sen jälkeen olivat torit niin täynnä hysteeristä tätiä, ettei haitannut, vaikka hakijoita tuli Albaniasta. Heidät – ja monet muut ei-turvapaikkaan-oikeutetut – huudettiin ylläpitoon yhtä lailla.

    Vieläkin soi korvissa se vihan vyöry, kun menin sanomaan Hyville Ihmisille, joita omissakin tutuissa on/oli, että päätöksentekoa ei pitäisi koskaan antaa pois omista käsistä, ja että on selvää, että tulijat eivät ole Telluksen miljardin hädänalaisimman joukossa. Jos pystyy käsittelemään asioita faktojen pohjalta, jaksaa soittaa utopisteille poskea, vaikka koko Uuninpankkolaisen armeija kävisi päälle.

    1. Juurikin näin. Montako Syyrialaista 5-vuotiasta pikkupoikaa/tyttöä on kylillä näkynyt viime vuosina? Entäs kun turvapakanhakija on keplotellut itselleen oleskeluluvan ja on koittanut perheenyhdistämisen aika, montako pikkulasta on maahan tullut? Sieltä tulee isät, äidit, isoveljet, enot, serkut sekä mummot ja papat. Jokaikinen täysin mahdoton kotouttaa mitenkään mihinkään missään.

 3. Kun on suvun omaisuus ja osa tyttäristä myyty, että saadaan vanhin poika tekemään tiliä Eurooppaan, niin kynnys maitojunakotiinpaluuseen on varmasti korkea.

  Olisi todella mielenkiintoista kuulla, miten Konnunsuon itsemurhan tehnyt marokkolainen oli Suomeen päätynyt. Onko Suomi ollut päämääränä alusta lähtien vain onko jotenkin ajauduttu? On se helkuntinmoinen matka tulla Euroopan läpi.

  Mutta Sipilä sai varmasti houluteltua vähintään tuhansia, kuten Refugee welcome -ihmisetkin. Se on sellaista kun ihminen haluaa tehdä hyvää, vaikkei tajua itse asiasta mitään – verihän siinä valuu, kuten aina utopioiden kanssa.

 4. Sääliä haetaan, ikävä kyllä tähän haksahtaa moni ”ajattelematon” Suvakit ottavat varsin likaisa keinoja käyttöön. Mikä on seuraava askel..

 5. Voihan se olla, että 12v ( oikeasti 35v) Abdullahilla ei kakkara kestä kun suku ottanut ankkurinheittoa varten pienen omaisuuden velkaa. Päämääräänähän on ollut saada tulevaisuudessa koko suku ottolapsineen vastaanottomaahan. Sitten kun juhlapaikkalotossa napsahtaakin tyhjä arpa niin se velka pitäsi kuitenkin maksaa tai lähtee joltain kotimaassa henki. Tyttäret jo myyty niin fyffee ei tule muualta kuin juhlapaikan taikaseinästä ja nyt sekin tulonlähde tyrehtyy. On siinä lapsukaisella kuuppa jumissa ja junan alle mars.
  Suomessakin lähes kaikki juhlapaikan saaneet voivat roudata sukunsa tänne jatkamaan ikuisia ilmaisia juhlia. Hintalappu 2015 vyörystä tulee olemaan muutaman vuoden päästä ainakin 5 miljardia kun parasta pitää vieraille aina tarjota. Muutoin perkeleellinen rasismi.

 6. Poliisin mukaan monella on huumeongelmaa, vetävät heroiinia, inppaavat tinneriä, haistelevat liimaa jne. Ei ihme jos nuppi sekoaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.