Päivän video: Sotapakolaisille opetetaan Jaakko kulta-laulua

0

Oheisella videolla opetetaan kolmansista maista tulleita miehä suomen kielen alkeisiin. Kuvan miehet ovat olleet pari vuotta maassa veronmaksajien kustannuksella lauleskelemassa vokissa Jaakko kultaa. Kuvassa esiintyvä mies on yksi kiihkeimmistä aktivisteista, joka osallistuu joka viikonloppu jonkinlaiseen mielenosoitukseen ilmaisen ylläpidon puolesta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Päivän video: Sotapakolaisille opetetaan Jaakko kulta-laulua

  1. Totta vitussa se on sotalapsi. 50v. partavauveli. Kun nääs näillä alkaa parta kasvaa jo kohdussa.

  2. Siellä se kuitenki jaakkokultaa vetää tuoki islamisti muiden peruskoululaisten seassa.

 1. Voi vaan kuvitella mikä viha palaa sisällä kun suvakkiämmät laulattaa.. Eipä ihme jos näistä kavereista moni radikalisloituu!

  1. Oltiin ehkä tokalla ala-asteella, kun yrittivät pakottaa samankaltaiseen itsensä häpäisyyn. Kieltäydyimme. Kauhea huutohan siitä tuli ja ikuiset traumat.

 2. Matuja laulattavat suvakkirakoperseet ovat aivan mahdottomia mokuhaihattelijoita. Toivottavasti läpsylaumalla palaa vielä tuohon nöyryyttämiseen käämi ja laulattelija saa soitella jaakkokultaa mokkafagoteilla yhtaikaisesti edestä ja takaa

 3. Voi vittu, kyllä hulluus on vallannut maan! Näitä ikäloppuja afgaaneja laulatetaan lastenloruilla vokeissa vuositolkulla rehellistä työtä tekevien veronmaksajien rahoilla. Jos ja kun saavat turvapaikan näyttävät kyllä tällekkin suvakkihöperölle mistä tuulee! Kun pääsevät tällä tagiyyalla (valehtelulla) niskan päälle, saa tämäkin ”kuoronjohtaja” niin lujan potkun perseelle, että muistaa lopun ikäänsä!

 4. On sellainen hatara mielikuva, etten tämän takia veroja maksa. Ymmärrän, että kaikki rahojen käyttökohteet eivät ole mieleen, mutta joku raja! Jos vaikka silputtaisiin setelit ja ammutaan jossain kansanjuhlassa ilmaan? Vaikka 100 miljoonaa uutena vuotena?

  1. Oikea vastaus.
   Ainut tapa pelastua tuholta olisi valtion ja yksityisten ottaa niin paljon lainaa kuin mahdollista kun pari aa:ta vielä on ja tuhota rahat ja ottaa siitä vankeus tuomio.Suomi joutuisi syöksykierteeseen kansallistunne nousisi ihmiset heräisivät ja boom pelastus.

 5. Voi jumalauta miks miun pitää aina mennä katsomaan kaikenmaailman videoita… nyt taas vitutus päällä.

 6. Jos sadoilla vuosittaisilla miljoonilla ei parempaan kotouttamistouhuun pystytä, niin olisikohan nykyiset toimijat, mm. SPR syytä vaihtaa ja aivan hemmetin nopeasti. Tästä videosta tuli heti mieleen toinen klassikko, se jossa Imrania tätöset maanittelivat heräämään ja tulemaan aamupalalle. Mutta voi, Imarania niiiin väsytti kun oli vasta aamupäivä, ja tuskinpa tuota Jaakko-kultaakaan ennen puoltapäivää hoilattu. Jos kotouttamisen tarkoitus on opettaa ihminen heräämään, lauleskelemaan lapsenomaisesti ja osoittelemaan ruumiinosiaan (kädet, jalat, peppu-video) niin hyvin on onnistuttu. Se, miten tuollainen auttaa esim. heidän työllistymistään ei tunnu kiinnostavan ketään. Kuten ei se työllistyminenkään.

  Kaikki olemme tasa-arvoisia ja tietenkin yhtä fiksuja, ihan kaikki. Miksi tällaista lapsellista opetusta ei järjestetty yhtä suomen kielen taidottomille chileläisille tai vietnamilaisille pakolaisille? Ai ei ollut tarvetta, ihan itse rupesivat kotoutumaan kun ei ollut vielä sitä miljoonakoneistoa. Se ensimmäinen ryhmä eli turvallisesta itäisestä naapurimaasta saapunut tasa-arvoinen ja yhtä fiksu porukka avasi nämä paapomis-turvaportit ja loppu onkin historiaa. Paitsi että loppua ei ole näkyvissä.

 7. Voin jo mielessäni kuulla (Jaakko-kullan rytmissä) kultamunien kuorien makeat rapsahdukset kehitysmaalaisten kuoriutuessa aivokirurgien ja koneinsinöörien pesteihin.

 8. 17-vuotiasta pikku avaruus-insinööriä laulattaa niin makeasti ja miksi ei laulattaisi, sillä ovathan Jaakon veroeurot nyt vihdoin löytäneet arvoisensa loppusijoituspaikan.

 9. Yrittävät vierottaa porukan hienosta suorahuutoperinteestä. Enään tästä puuttuu harpunsoitto.

 10. Siitä Suvakkiämmät näköjään on samaa mieltä muidenkin, että tyhmiä nämä tänne tulijat ovat.
  Jos pitäisivät älykkäinä ihmisinä, eivät ne tuollaisia naurettavia lastenloruja rallattelisi, vaan opettaisivat kuten oppimiskykyiselle ihmiselle opetetaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.