Staffanstorpissa räjäytettiin pelastuslaitoksen henkilökuntaan kuuluvan asunto

0
bostad-jpg
19.2.2018

Malmön kupeessa sijaitsevassa Staffanstrorpissa räjäytettiin yöllä rivitalon huoneisto. Puolen yön aikaan sattuneessa räjähdyksessä kiinteistö sai vaurioita, mutta henkilövahinkoja ei kerrota tulleen.

Poliisi ja pelastuslaitos saivat hälytyksen juuri ennen puolta yötä. Useat soittajat kertoivat isosta räjähdyksestä. Palolaitos saattoi todeta paikanpäällä, että mitään ei palanut, vain ikkunat olivat rikki ja rakenteet revenneet. Homma siirtyi poliisille. Pommiryhmä eristi alueen ja tutki sitä aamuun asti.

Poliisi kertoi SVT:n yöuutisille, että asiaa tutkitaan murhan yrityksenä. Kyseisessä huoneistossa asuu yksi Staffanstorpin palolaitoksen työntekijä, mutta hän ei ollut räjähdysaikaan kotona. Saman henkilön auto räjäytettiin uudenvuoden yönä. Poliisilla ei kuitenkaan ole tiedossa mitään motiivia tapahtumille.

Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta ja poliisi on muutenkin vaiteliast tapahtumien tiimoilta.

Kuvakaappaus 2018-02-19 06-21-37

Advertisements
, ,

7 thoughts on “Staffanstorpissa räjäytettiin pelastuslaitoksen henkilökuntaan kuuluvan asunto

  1. Pitkä pinna on ruottalaisilla, mitähän pitää tapahtua ennen kuin siellä aletaan pitää oikeasti jöötä? Kehitysmaalaiset kun evät taida ymmärtää mitään muuta kuin voimaa.

  2. Jaa ettei poliisilla ole mitään motiivia?? Pitäisköhän se kertoa niille: Rasismi!! Kyseessä on rasitinen rikos valkoista kansanosaa vastaan. Ja koska se kohdistyy suoraan yhteiskuntaa huoltaviin ja yläpitäviin osiin, on se samalla terroristinen teko yhteiskuntaa kohtaan.

    1. Kyllähän se nuin on,mutta kun se rasismikortti ei nuin päin toimi.Se toimii vain yhteen suuntaan.

  3. Ruotsissa touhu alkaa olla kuin 70-80 luvun amerikkaa, jolloin mafia alkoi olla voimissaan ja vallan huipulla. Poliisit ja tuomarit eivät voineet mitään isoille mafia järjestöille ja pomoille.Mafian 5 suurinta perhettä lyötiin vasta kun mafian huipulle soluttautui poliiseja peitetehtäviin. Tämä viranomaisten kädettömyys ja hämmennys on silmiinpistävää Ruotsin rikollisjengien valtaan nousuissa. Mielestäni oikeuslaitos on menettänyt jo pahasti otteensa ja herää kysymys, onko rikolliset soluttautuneet jo myös poliisin ja oikeuslaitoksen riveihin. Ainakin näyttää että poliittinen kenttä on saanut runsaasti ”väriä” Onko kaikki Ruotsin asialla vai etnisten rikollisten käskyläisinä, jota ainakin itse epäilen. Samaa suuntausta on nähtävissä myös muissa pohjoismaissa.

    1. Kyllä se niin on ,että sen se vaatii.Omakohtaiset kokemukset norsunluutorneissa kököttäville politikoille ja heidän lähipiirilleen,niin sitte yritetään jotki tehä.Mutta kun ne teot on pahasti myöhässä,kehitysmaa roistosakkeja on liikaa.Maa jolla ei ole edes omaa armeijaa, ei niille voi enää mitään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.