Turvapaikanhakijamiehet viettävät lunkia elämää veronmaksajien kustannuksella – katso kuvakollaasi

0

Esitän nyt kuvien avulla miksi afgaanit ja irakiaanot puolustavat fanaattisesti oikeuksiaan saada jäädä Suomeen ilmaisen ylläpidon piiriin.

Kannattaa katsella kuvia huolellisesti ja miettiä mitä niissä näkyy. Ei mikään ihme, että sotamiehet jaksavat kerran viikossa nousta barikaadeille lakkomielenosoitukseen. Hyvää kannattaa puolustaa. Kuvat ovat irakilaisen instagramista, saman miehen, joka laulaa jaakkokultaa aiemmalla videolla.

Ensinnäkin ruokaa pitää olla. Sen pitää olla hyvää, esillä kauniisti ja sitä pitää olla paljon, jotta sitä jaksaa syödä päivän.

 

 

 

Ruokaseurana pitää tietenkin olla tyttölöitä, kuka sitä nyt miesten kesken. Elämä koostuu ruuan lisäksi tisseistä ja perseistä.

 

 

Kun veronmaksaja herää klo 06.00 lähteäkseen töihin, voi irakiaano vetää lonkkaa ja herättyään lähteä tyttölöiden kanssa puistoon piknikille. Hyvään elämään kuuluu piknik ja grilliseipäät, tyttölöiden kanssa.

 

 

Tottahan vokissa nyt iltamia pidetään. Reipas jenkka arabialaisten tahtien tahtiin takaa turvapaikkasysteemi.

 

 

 

 

Sinä veronmaksaja maksat tämän. Voisitko nousta nyt huomeaamulla tuntia aiemmin töihin keräämään veroeuroja.

Kuvat ovat Vaasasta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

49 thoughts on “Turvapaikanhakijamiehet viettävät lunkia elämää veronmaksajien kustannuksella – katso kuvakollaasi

 1. Ammattimatu J. Kulta on oikeasti kaamean näköinen afgaaniapina. Antavatko suvakkihoratsut oikeasti tuolle kuvatukselle toosaa? Tilanne on pahempi mitä kuvittelinkaan.

  35
  1
 2. Kuinkahan monta vuotta tuokin on ollut täysihoidossa,linssilude ollut jo pidempään. Negoja luultavasti 4-5, mutta ei haittaa, loppuun asti, jos kuitenkin jollain irtoisi! 🙁

  21
 3. 200 kiloisia kansantanhuajia lähdin aikoinani pakoon. Nyt ne on ***tana tulleet perässä vainoamaan, jopa uniin saattavat tulla joskus. Vaadin vokkikohteluuni kuuluvaksi max 50 kiloisia tyttöjä, ikää korkeintaan 25.

  Tarkkaan katsoessa huomaa, että riisin täytyy olla kurkumalla värjättyä. Tavallinen palleroriisi on rasismia.

  Matu-Jaakolle annettu oikein viimosen päälle meikattu bikini chiksi henk.koht. käyttöön. Mitähän 12 vuotias tekee naisella? Vai onko ymmärrettävä niin, että nainen käyttää lasta?

  18
  1
  1. Se on sinun vikasi että dumppaamasi 200- kiloiset kansantanssijattaret ovat nyt järkänneet tänne tuhansittain karvakämmeniä ja käyrämunia imeskeltäviksi. Olisit jättänyt dumppaamatta.

   16
 4. Herkkuruuat, grillit, piknikit, tanssia ja viihdettä naisseurassa ja kaiken kruunuksi joku napatanssija… ei jumalauta!

  20
  1
  1. Älä valita,tuo kaikki kuuluu oikeauskoisille ahmeteille.Ja kukas muu maksaa kun kantasuomalainen veronmaksaja,muuta maksajaa ei tähän päivään mennessö ole keksitty.
   Olikohan ”puurokeisariki” juhlissa ,se joka laitto lakon pystyyn Oulun Hiukkavaarassa, että (”paskapuuroa”) ei oikeauskoisille matuille nokan alle suomalaiset palvelijat kanna.

   17
   2
 5. Kakkakädellä leivottuja sultsinoita? Mielummin syön vanhanpäiväistä paahtoleipää ja fläkillisiä tomaatteja kuin jätkien omatekoisia anuskakkuja koska paahtis (heidän vainoamana) ei ole ollut äskettäisessä kosketuksessa paskareikään- tai suvakinreikään.

  10
 6. Irvokkaan oloista, ei ihme ettei kotimaa kiinnosta. Harkitsen myös naamani lankkaamista muuttoa ruotsiin jos ilonpito ja yltäkylläinen olo on tällaista. Ilmaista ruokaa, no osan noista valaista voi ohittaa, mutta joukossa on ihan pantavan ja anteliaan näköisiäkin vosuja. Tänään joku kirkon perkele oli YLE:n uutisten mukaan nostanut metelin näiden helppoheikkien laillisesta palauttamisesta kotimaahansa. En ihmettele jos Ruotsiin on valtava hinku kun tällaiset somepäivitykset leviävät. Sitä aina ihmettelen näissä hilluntapläjäksyssä että missä hätää kärsivät lapset ja naiset ovat. Hävetkää saatanan karvaranteet ja kiimaiset suvakit.

  21
    1. Vaasan veri ei vapise, eikä Kauhavan rauta ruostu. Mutta mitä ihmettä nuo naiset tekee noiden miesten kanssa. Naisena en voi tuota touhua ymmärtää. Juoksisin karkuun henkeni edestä noita miehiä. Ei nuo kuvassa olevat naiset 200 kiloisilta näytä.

     15
 7. Ja Hattula lopetti lämpimien aterioiden tarjoilun vanhuksille. Kylmä nyrkinkokoinen ateria päivässä maksaa jotain kahdeksan euroa. Näin on arvostus muuttunut Suomessa. Shame on you Suomi.

  26
  1. Tämäkin ongelma olisi helposti ratkaistavissa mikäli äänestettäisiin sitä ainoaa puoluetta joka vastustaa tätä mielenvikaisuutta.

   Jos asut Hattulassa niin sinulla on hyvin asiat – > Täällä Helsingissä joudun katselemaan näitä raketti-insinöörejä ja sotapakolaisia joka ainoa päivä Rautatieasemalla.

   24
  2. ”Ei saa asettaa kansanryhmiä vasten toisiaan – se kun synnyttää rasismia..”
   Ja näinhän tässä juuri on käynyt, Puosuvaarillakin oli maailmanmeriä seilatessa hyvin avoin syli maailman ihanuuksille. Ei ole enää – nyt vaivaa vain neekerisankkeri ja hepatitis-C..

   13
   2
  3. Sotaa käyneitä veteraaneja ja lottia on niin vähnän enää hengissä, että heille pitää taata paras mahdollinen loppuelnämä. Heitä saamme kiittää, ettemme ole Siperiassa.

 8. Avioparin aamukeskustelua… Reino! Herää jo töihin, kello on jo neljä! Tulin (Aino kertoo…) juuri vokista töistä, meillä oli siellä pienet illatsut! (iltasuihinotot) Mahmudin, Ahmedin, Alin ja Jabbarin kanssa! Laitettiin vähän ruokaa, tanssittiin piirissä ja opetettiin heille suomea, että pärjäävät työelämässä! Vähän myöhemmin Aino huutaa: Reino! Keitin sinulle kaurapuuroa ja laitoin lauantaimakkaraa leikkeeksi että jaksat sitten painaa tehtaalla ahkerasti töitä! Eikä ole sitten mitään kiirettä kotiin! Meillä menee tyttöjen kanssa vokissa taas ylitöiksi. Meillä on illalla ”jumppatunti” ja opetamme pojille vatsalihasten ”pumppausliikkeitä”, kun saavat muuten niin vähän liikuntaa siellä vokissa!

  17
  2
 9. Minä tunne hirveää myötähäpeää noiden naiden puolesta. Ei herranjumala!!

  16
  1
 10. Varotusta olis pitäny laittaa meinasin heittää hiellä hankkimani kalliin pöytäkoneen raivon vallassa parvekkeelta pihalle kun näin aterian ja napatanssijan.
  Köyhiä kyykytetään ja vanhukset on heitteillä.

  19
  1
  1. Kansaa kyykytetään, maksuja korotetaan lääkkeiden kelakorvauksia alennetaan, jotta saadaan Irakilaiset ja afgaanit pidettyä hengissä. Aamun uutisissa kertoivat, että palautuksia Irakiin voidaan jatkaa, sillä maassa on tarpeeksi rauhallista. Olivat kuvanneet Bagdadissa ja haastatelleet ihmisiä.

   20
   1
  2. Itsekin hiillyin melko hyvin tämän uutisen luettuani. Pystyin kuitenkin onneksi hillitsemään itseni.

   12
 11. Minä en edes enää hiiltynyt, näitä kuvia on jo nähyt sen verran, ja sitä sakkia täällä eteläisissä kaupungeissa notkumassa ettei yllättänyt.
  Ainoastaan yllätti, mitä noinkin nätti nuori nainen tekee tuolla, mutta sinne vaan siidervalaitten sekaan on mennyt.

  15
 12. Kyllä noilla kiimaisilla suvakeilla tulee jossain vaiheessa ns. sotaväsymys kun pillu on höylätty vereslihalle ja osalla taudit vaivaa. Osa saa kannoilleen vapaa aikanakin pillunkipeitä karvaranteita ja sitten valitetaan etteivät jaksa enää. Menneisyyden haamu seuraa takuu varmasti jos joku aikoo taas palata ”normaaliin”, on tuo some siitä jännä.

  19
  1
 13. Yhteiskunnan MÄDÄTYSTÄ käytännössä. Suvakkilehmien kiima-aika on ympärivuotista, eikä kaunista katsottavaa. Tämän sirkuksen maksat SINÄ ! Tässä on aktiivimalli, verokiristykset, päivärahaleikkaukset, koulujen lakkautukset, vanhusten laiminlyönnit, terveydenhuollon jonot, leipäjonot ja lukemattomat muut meiltä pois otetut, tässä ne näkyy. Tähän ne menee.

  23
  1
 14. Nämä kuvat ja videot liittyvät Vaasalaisessa Kulttuurikeskus Mirassa järjestettäviin juhliin ja tapahtumiin, minkään VOKin kanssa niillä ei ole mitään tekemistä. Mutta ei anneta faktojen haitata, kivempaahan se on syöttää porukalle valheita ja kommenttiosiostahan päätellen porukka uskoo jutun sen kummemmin ajattelematta. Tällaistahan VOKissa varmasti on kun Tajukangas sanoi niin. 😛

  4
  10
   1. Sitä sitten, että epätarkkuuksien vuoksi tämä uutinen tuli nyt elokuussa vastaan netissä ja nuo epätarkkuudet ”tarkoittavat” koko sivuston olevan valhetta.

 15. Tosi röyhkeetä käytöstä ja Suomen hallitus ja Sipilä tekevät tästä noille mahdolliseksi tuollaisen käytöksen ja ruokamäärän. Kyllä käyttävät röyhkeästi hyväkseen meidän hyvän tahtoisuutta ja auttamis halua,Röyhkeää ja kuvottavaa.Ei ihme että että haluavat olla täällä.Todella räikeetä väärinkäyttöä.Miten voivat saada kaikki tuet,

  17
 16. Toottakai ne saa Perseestä_Perämoottoriin!!! Kyllä näen punasta…Menisivät nuore jätkät kotimaahansa …en viitti sanoo mitä loisia nämä kaikki ovat,,ei ne sodan ja vainon takia ole…kyllä ne on ..Suomalaisen naisen ja hyvän sosiaaliturvan takia täällä!!!!

  16
 17. Itse en nyt oikein ymmärrä mistä tässä nyt pitäisi hermostua. Ihan normaalia toimintaa hyvää aikaa ystävien ja hyvän ruaan kanssa. Mitä väliä sillä on jos on maahanmuuttaja? Eihän tuo ruokakaan näytä olevan kovin kallista. Ihan perustoimeen tulolla saa tuollaista aikaan kun laittaa parin ystävän kanssa rahat yhteen. Vai pitäisikö heidän mukautua suomalaiseen kulttuuriin missä kenelläkään ei saa olla hauskaa ystävien kanssa ja lipittää sitä olutta jossain kapakassa?

  Eli johtuuko tämä katkeruus siitä että oma elämä on päin persettä ja eikä siellä ole tälläisia ilonhetkiä ja ystäviä? Ehkä olisi aika katsoa peiliin.

  Ja tietysti tälläisten valeuutisten julkaiseminen ei yhtään nosta teidän isänmaantoivojen arvostusta kenenkään silmissä.

  5
  28
 18. Miksi arabi maita ei maksa matuille ilohetkiä ,mutta kuffarille ja suvakihooroille pitää maksaa .

  7
  1
 19. Aika kasvispainotteinen ja ei toi nyt mitenkään kalliilta näytä. Lähes kaikki ainekset halvimmasta päästä. Onhan tossa nähty vaivaa enemmän kuin menisi randeihin ja kalapuikkojen lämmitykseen. Näyttäs että on itse tehty lähes kaikki. Mä en tykkää että oike tarkotuksella yritetään levittää virheellisiä tietoja. Elämänsä voi käyttää paljon parempaankin kuin ennakkoluulojen ja muukalaisvihan lietsontaan.

  4
  24
 20. Suomalaisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on alle sata eli vajaaälyisyys on todella yleistä. Siksi korkeamman älyllisen kehityksen beduiinit ja somput voivat helposti käyttää hyväkseen meitä. Onneksi kulttuurimme heikkous johtaa sen tuhoon ja saamme tulevaisuudessa uuden kansan joka toivotravasti osaa pitää puolensa valloittajia vastaan.

  5
  5
  1. Ylioppilaaksi käyneen IQ on keskimäärin 120. Sommpujen max. 70. Tatu Vanhanen jo aikoinaan todisti tämän.

 21. hyi saatana mitä kuvottavia lorttoja, kuinka Suomessa voi olla näin paljon tällaisia naisia? meidän valkoisten miesten tulisi lopettaa tämän yhteiskunnan ylläpito joksikin aikaa, saisivat lortot vähän miettimistä.

  14

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.