Viime öisen Staffanstorpin räjähdyksen takana saattoi olla gangstajengin murhayritys todistajaa kohtaan

680
19.2.2018

Viime yönä Staffantorpissa murhayrityksen kohteeksi joutuneen perheen talon räjäytyksen motiivi saattoi olla se, että perheen pää pelastuslaitoksella työskennellyt mies oli todistajana viime vuonna La Familia-jengiä vastaan käydyssä kiristysoikeudenkäynnissä.

Oikeudenkäynnin tuloksena yksi jengin uusruotsalainen tuomittiin vuoden 2017 toukokuussa vuoden vankeuteen kiristyksestä. Kiristyksen kohde asui niin ikään samassa talossa kuin pelastuslaitoken työntekijä. Hän luultavasti oli vahingossa joutunut todistamaan jotakin kohtaamista ja oli sen todistajan oikeudessa.

Mies yritettiin murhata jo uutena vuotena, jolloin hänen autoonsa oli viritelty räjähdyspanos, mutta joka räjähti auton ollessa tyhjillään. Nyt taloon tehdyssä iskussa ketään ei loukkaantunut, mutta huoneistossa oleskeli yksi henkilö tekoaikaan. Poliisi ei kerro oliko kyseessä mies vai muu perheenjäsen.

La Familia on Tanskasta lähtöisin oleva kovan luokan gangstaveljeskunta, johon kuuluu uustanskalaisia jäseniä. Se on levittäytynyt myös lahden yli Ruotsin puolelle Malmöön ja Luoteis-Ruotsiin. La Familia on jonkinlainen Satudarah-jengin wannabe- tai prospect-osasto. Jäsenistöön kuuluu vain uusruotsalaisia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

2 thoughts on “Viime öisen Staffanstorpin räjähdyksen takana saattoi olla gangstajengin murhayritys todistajaa kohtaan

  1. suosittelen kaikkien jengiläisten kastraatiota, rauhoittuvat vähän ja voidaan palauttaa omille laidunalueilleen afrikkaan

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.