Enköpingissä alkoi oikeudenkäynti joukkoraiskauksesta – uhrina 14-vuotias tyttö

0
Kuvakaappaus 2018-02-20 09-15-48
20.2.2018

Eilen alkoi Enköpingissä oikeudenkäynti kolmea uusruotsalaista poikaa kohtaa, joita epäillään tekohetkellä olleen 14-vuotiaan tytön raiskauksesta. Raiskaus on siinä mielessä kummallinen, että se suoritettiin talon katolla keskellä kirkasta päivää.

Tapahtumat alkoivat lokakuun 29. päivänä kun kaksi uusruotsalaista, Bukuru Beninka Thibault, syntynyt 27.8.2001 Subhi Yaser, syntynyt 13.3.2002 eivät voineet hillitä kiimaansa ja päättivät yksissä tuumin työntää kikkeleitään samaan reikään.

Kaikki kolme tunsivat, tai ainakin tiesivät toisensa entuudestaa, koska he kävivät samaa koulua. Thibault yhytti tytön perjantana iltapäivällä kotimatkalla ja sai ylipuhuttua tämän. Mies halusi keskustella tytön kanssa. Keskustelupaikaksi Thibault oli keksinyt hyvin omintakeisesti nuorisotalon katon. Sinne kiivettiin tikkaita pitkin.

Katolla homma eteni nopeasti siihen, että Thibault selvästi vahvempana repi tytön vaatteet päältä ja suoritti raiskauksen. Tyttö oli teon jälkeen shokissa. Kun raiskaus oli suoritettu, vihelsi Thibault pensaikossa lymynneille kahdelle muulle uusruotsalaiselle Yaserille ja Mohammad Ziadlille. He kiipesivät katolle. Nyt Yaser riisui vaatteensa ja raiskasi tytön. Ziad ei raiskannut tyttöä, mutta taputti käsillä tahtia ja kuvasi kännykällä tapahtumaa.

Kun teko oli ohi, poistui tyttö kaverinsa luo. Kesti useita tunteja ennenkuin tyttö uskalsi kertoa asioista aikuisille.

Tutkinnan käynnistyttyä molemmat uusruotsalaiset olivat viikon vangittuina, mutta päästettiin sen jälkeen vapaalle. Miehet kiistivät teon ja tehneensä mitään laitonta.

Raiskauksen jälkeen tyttö ei voinut enää mennä kouluun. Koko Enköpingin koulun uusruotsalaislauma otti tytön silmätikuksi ja häntä huoriteltiin, sylettiin päälle ja uhkailtiin. Uusruotsalaiset nimittäin pitivät tyttöä huorana. Heidän mukaansa 14-vuotias pikkutytttö haluaa ryhmäseksiä kahden miehen kanssa, jota kolmas kuvaa. Tyttö joutui jonkinlaiseen psykoosiin ja hän lopetti kokonaa ulkona liikkumisen.

Koulun rehtori otti raiskaajapojat erityissuojelukseen ja heille järjestettiin uusi koulu Västeråsista, jonne pojat saavat mennä taksilla.

Oikeudessa kaikki kiistivät tapahtuneen mitään rikosta. Heidän mielestään tyttö itse halusi seksiä. Kahta siis syytetään törkeästä raiskauksesta ja kolmatta jonkinlaisesta kunnianloukkauksesta tms.

Seurataan tapahtumia ja tuomioita.

Advertisements
, , ,

11 thoughts on “Enköpingissä alkoi oikeudenkäynti joukkoraiskauksesta – uhrina 14-vuotias tyttö

 1. Ruotsalaiset pölvästipolitikot ryssivät hienon maansa parissa vuosikymmenessä.
  Tekivät maastaan täydellisen kehitysmaan henkisellä ja turvallisuudentasolla.

  Vuosikymmeniö Ruotsissa asuneena ja työtä tehneenä tunnen kyllä entisenajan ja
  nykyajan eron.Ennen voi liikkua vapaasti naisetkin,tarvitsematta pelätä päälle hyökkääjiä,
  enää ei todellakaan voi.

  Että raiskaajat kuljetetaan taksilla toiseen kaupunkiin kouluun ???????????????
  On se niin ruotsalaista — niin ruotsalaista — teatterin pitää näkyä!

 2. Ei tuomiota, koska tyttö oli mutakuonon mukaan vapaaehtoisesti lähtenyt. Pidätysajalta vielä muhkeat korvaukset rasistisesta pidätyksestä. Valkoihoisten tyttöjen ja naisten pitää vain sopeutua tilanteeseen.Hädänalaisia partalapsia vaan on niin paljon, että heitä tulee sitten kerralla isommalla porukalla.

 3. Vapaaehtoisesti ja vapaaehtoisesti. Tässä nähdään pohjoismaisten ja yleensä länsimaisten demokratioiden vääristyneet tulkinnat.
  Sääliksi vaan käy nuo tyttöparat. Aikuiset naiset hekumoivat ilmeisesti mielessään eikä heistä ole lapsen/lasten puolustajiksi. Eikös se yksikin
  tantta antanut tytärtään panna ihan rauhassa.
  Ja jos miehet ryhdistäytyisivät, alkaakin fasistikortin heilutus. Ei tälle kauhutragedialle loppua näy, muuta ei voi kuin toivoa ettei
  omat ainakaan joudu kohteeksi.

 4. Oulussa sekapäätantat kuskaa karvaranteita päiväkoteihin ja kouluihin, hävetkää ääliöt.
  Samaa suunnitteli vantaan ääliöviranomaiset viemällä paperittomat vanhusten ja lasten keskelle.
  Hulluus on päässyt kumuloitumaan suvakkipiireissä.

 5. Lapsen joukkoraiskaiskaus päivässä pitää Ruotsistanin monikulttuurisena, lääkärin kiireisenä, moniosaajan monityydyttyneenä, suvakit hiljaisina, slummilähiöt rikkaina, ja ilmeisesti Stubbin ylpeänä lausunnoistaan.

  Se on rikkautta rikkautta vaan, sitähän se kaikki oooon uuuuaaaaa, rikkautta rikkautta vaaan….

  1. Mutta mutta, tälläkin hetkellä vaeltaa puistoissa ja kylillä monityydyttymättömiä moniosaajia valmiina iskemään. On rasismia, etteivät nuoret tytöt ulkoile yksistään nykyistä enemmän.

 6. Sain tuosta aiemmasta kommentistani kuukauden bännit naamakirjaan. Läksin vittuun sieltä samantien. Bännissä näyttää olevan moni muukin islamisaation arvostelija ja moni järkeviä kirjoitteleva, joten näitä sivuja tulee varmaan seurattua ja kommentoitua tiiviimmin.

 7. Tyttö sai rangaistuksen, eli hänkö raiskasi nuo äijät? Muslimit ovat uhreja, taas kerran? Oikeastaan muslimit saivat palkkion, huutavat taksin takapenkillä ”sina huaraa, aja kovemmin”.

  Rehtorilta olisi kiva saada haastattelu. Lapsi varmasti liian eroottinen hänen mielestään.

 8. Kannattaa pitää mielessä että nykyään viranomais-sensuurin ylittää Ruotsissa (kuten Suomessakin) ainoastaan sellaiset tapaukset jotka uhrit tai heidän vanhempansa/lähimpänsä uskaltavat julkaista. Sellaisia tapauksia ovat mm perusmuotoinen musilimi(joukko)raiskaus jossa ensin hoonataan huolella uhrin kaikki reiät ja lopuksi uhrin kasvot hakataan, viilletään tai poltetaan hapolla taikka uhri murhataan. Sekä muslimien suorittamat vauvojen ja lasten (joukko)raiskaukset. Näissä kaikkein britaaleimmissa tapauksissa uhrit tai heidän omaiset vielä uskaltavat uhmata poliisia julkaisemalla tapahtuneen.

 9. ”Raiskauksen jälkeen tyttö ei voinut enää mennä kouluun. Koko Enköpingin koulun uusruotsalaislauma otti tytön silmätikuksi ja häntä huoriteltiin, sylettiin päälle ja uhkailtiin. Uusruotsalaiset nimittäin pitivät tyttöä huorana.”

  Ja opettajatko eivät laita tätä roskajoukkoa kuriin? Sehän on koulun opettajien velvollisuus. Velli lienee housuissa ja uusruotsalaisille ei sanota poikkiteloista sanaa, etteivät käy kimppuun. Ruotsi on todellakin jo monin paikoin täysi persläpi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.