Stop Deportation-ryhmä levittää taas virheellistä tietoa palautettavasta

0

 

 

 

20.2.2018

Stop Deportation-ryhmä levittää taas kerran väärää ja valheellista tietoa turvapaikanhakijoista. Eilen julkaistussa jutussa viitataan muuan Mustafaan, jota poliisi on karkoittamassa kotiin. Juttu sai julkisuutta Paavalin kirkon kirkkoherran Kari Kanalan julkaistua asia.

Kirkkoherra Kanala kertoo, että on pahoillaan perinteisen kirkkoturvan heikentymisestä. Poliisi otti Mustafan eilen kiinni kirkkoherran seurasta. Mitä kirkkoturva tarkoittaa? Ei oikein mitään. Sellaista ei ole merkitty lakiin eikä sen perusteella taata kenellekään suojaa lakia vastaan. Kirkkoturvalla käsitetään lähinnä jotain sellaista, että henkilö, joka ei saa muualta apua, voi kääntyä kirkon puoleen viime kädessä. Tällaisissa tilanteissa kirkon piiristä voidaan auttaa henkilöä auttamaan itseään. Kyse voi olla myös vaikkapa asunnottomien hätämajoittamisesta tulipalopakkasilla. Mutta kun annetaan ymmärtää, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen henkilön maastapoistaminen voitaisiin estää kirkkoturvalla, puhutaan muunneltua totuutta.

Mustafan turvapaikkahakemuksen perusteena kerrotaan olevan kunniaväkivalta eli henkilökohtainen vaino. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Mustafa on käynyt paneskelemassa väärää naista.

Kunniaväkivalta tarkoittaa jotain sellaista, että sen uhri tai mahdollinen uhri on jollain tapaa häpäissyt väkivallan tekijän tai tämän suvun. Häpäisy voi olla länsimaalaisittain ajateltuna aivan järjettömän mitätön teko tai tapahtuma, jota lännessä ei edes huomata. Vaikkapa aikuisen miehen siskon esiaviollinen seksisuhde tai väärän naisen paneminen, kuten nyt Mustafan tapauksessa. Naisen suvun miehet ovat menettäneet rispektin Mustafan seksileikkien takia.

Miesten välillä kyse on useimmiten ”rispektin” puutteesta. Rispektin puute voi tulla esille vaikkapa silloin, kun sanoo kassajonossa etuilevalle kehitysmaalaislle. Hän kokee, että rispektiä on loukattu ja se vaatii välittömän väkivallanteon. Kunniaväkivalta on ikäänkuin silmien menetyksen paikkaamista.

Tällainen tapahtuma ei voi olla kenellekään turvapaikan saamisen ehto. Jos olisi, silloin kaikille Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän henkilöille pitäisi antaa samalla perusteella turvapaikka. Kun Ahmed loukkaa Muhammedin kunniaa ja tiedossa on selkäsauna, se lienee paikallisen poliisin asia eikä Suomen valtion ja veronmaksajien kustantaman loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon peruste.

Tärkeintä Mustafan tapauksessa on kuitenkin se, että mies tuli Suomeen väärillä nimillä 2014 ja jäi siitä kiinni. Näin ollen häntä pitäisi kuulla epäiltynä ainakin väärän merkinnän aiheuttamisesta viranomaisrekisteriin. Mahdollisesti petoksesta. En tiedä. Jos minä tekisin samaa esiintyen missä toisessa maassa tahansa väärillä papereilla ja nimillä, saisin syytteen niskaani ja lentolipun kotiin.

Mustafan tapauksessa vain nämä kaksi seikkaa ovat oleellisia. Mustafa hakee turvapaikkaa sen pelossa, että on aiheuttanut rispektin menetystä panemansan naisen suvun miehille. Ja siitä on tiedossa turpajaiset. Haki sen perusteella turvapaikkaa väärin paperein.

Panemalla turvapaikka.

EDIT: Juttua muokattu ja lisättu Mustafan turvapaikan peruste, eli pannut kotimaassaan väärää naista.

Advertisements
,

14 thoughts on “Stop Deportation-ryhmä levittää taas virheellistä tietoa palautettavasta

 1. Iltalehden mukaan kyse on avioliiton ulkopuolisesta suhteesta korkea-arvoisen henkilön tyttären kanssa. Miten se on meidän asia järjestää suojelua jos mies päättää pettää? Irakilaisten pitää hoitaa itse omat saippuaoopperansa. Eivät länsimaalaisetkaan ansaitse ilmaista ylläpitoa aiheuttamiensa suhdesotkujen takia.

 2. Tässä on kyse siitä että kirkkorunkku Kanalaa vituttaa että hänellä ei ole minkäännäköistä sananvaltaa eikä RISPEKTIÄ. Kirkkomulkku Kanala varmaan toivoisi että oltaisiin keskiajalla jolloin kirkkokyrvillä oli valtaa ja loistoa. Nykyään kirkkoperseillä on se mikä heille kuuluukin: kyläpellen rooli. Odotan innolla tulevaisuutta jossa Suomessa kielletään kaikki uskonnot ja uskovainen julistetaan mielenvikaiseksi, mikä on tosiasia: jokainen joka uskoo mihinvaan jumalaan/saatanaan on hullu, idiootti.

  1. Vittu olin kuolla nauruun. Planeetan paras kommentti: ylivoimainen voittopalkinto Kirkkorunkku gaalassa.
   Vakavasti sanottuna, nuo saatanalliset suvakkikirkkorunkkuvajaamieliset älykääpiöhyyssääjät ja vihervassarikommarifemakkofasistirasistit hävitetään planeetalta, ennemmin tahi myöhemmin keinolla millä tahansa.

  2. Olet asian ytimessä: liperikauloilla ei ole muuta statusta kuin mainitsemasi kyläpellen rooli. Toista se oli vaikkapa 100 vuotta sitten, kun reippaimmat papit komensi polsevikkiä kuopan reunalle. Nyt näiden vähä-älyiset seuraajat ampuvat itse itseään päähän näillä tempuillaan. Erosin kirkosta 6 vuotta sitten ja kyllä nyt on helppo hengittää kun tietää, ettei ole rahoittamassa näitten kuspäiden aivoituksia. Ja lopuksi: naapuri sai eturauhassyövän, en minä. Onko yläkerrassa sihti pielessä ja kosto meni naapuriin uskovaiselle miehelle?

 3. Tuli mieleeni vanha lastenlaulu:

  ”Alamaassa maja matala. Kanalassa kaa, kaa, kana katala. Kanatarha majan takana”.

 4. Eikös kaikkialla maailmassa saata tulla tapetuksi tai on vaarassa saada turpaansa jos käy hässimässä varattuja? Tällä perusteella kaikki maailman huorintekijät ovat oikeutettuja kirkkoturvaan ja juhlapaikkaan Suomessa. Saattais muuten tulla tunkua rajalle meinaan, että kyllä maailmassa vieraissa käydään ihan kaikkialla. Pitäisi mehmet munan hiusuissaan. Tässäkin todennäköisesti kuitenkin taustalla ihan perinteinen kurpitsavankkuritarina. Lisämaustetta arviooni antaa myös se, että kiertokanki on tullessaan valehdellut henkilöllisyytensä. Joko ihan tavallinen juhlapaikanhakija tai sitten rikoksiin perustuva haku päällä kotimaassa.

  1. Kertokaa nyt vittu mstä mää saan turvispaikan. Hässin hulluna takavuosina kaikkia mikä liikkui.

  2. Touko Aallollekin turvapaikka jostakin nopeasti – paneskeli sentään jopa omalla nimellä..

  1. Ja eiköhän tässäkin tapauksessa tuo nussittu eukko oo jo päässy allahin luokse isien, veljien ja setien toimesta.

 5. Voihan tuo ostaa uuden identiteetin heti perillä. Hän voisi olla kreetalainen pakolainen nimeltään Kostas Panos*. Perinteikästä oliivin kylmäpuristelijain sukua.

  *Nimi varastettu Juha Vuorisen novellista ”Olympiatulta munille!”.

 6. Jos lastensuojeluviranomaiset antavat muslimien tehdä tai jopa kasvattaa lasta/lapsia suomessa/sivistyneissä länsimaissa ovat he syyllistyneet törkeään virka-aseman väärinkäyttöön, virkarikokseen ja törkeään huolimattomuuteen ja rikokseen ihmisyyttä vastaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.