Suomeen tulleiden tulijoiden todellinen luku on 9 876 henkeä

20.2.2018

Suomeen kolmansista maista tulleiden tulijoiden määrä alkaa olemaan niissä luvuissa, joilla Ruotsinkin ghetot on rakennettu. Kaikenkaikkiaan vuonna 2017 Suomeen tuli 9 876 henkilöä.

Luku koostuu:

 • Perheenyhdsämisohjelmalla tulleet  6 092 henkeä.

Kaikenkaikkiaan viime vuonna perheenyhdistämisiä tehtiin 9 089 kappaletta, mutta olen valkannut tuosta luvusta pois mm. suomen kansalaisen puolison maahantulon. Osa tapauksista voi olla kansalaisuuden saaneita, osa voi olla syntyperäisiä suomalaisia. Mutta koska tätä ei olla eritelty tarkemmin, katson omissa tilastoissani tämän olevan käyttökelpoisempi luku.

 • Myönteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat 3 784 henkeä.

He ovat saaneet ensimmäisen oleskeluluvan Suomeen turvapaikanhakijoina.

Tulijoiden määrä on siis näiden lukujen perusteella 9 876 henkilöä. Pienellä preppauksella saadaan tänä vuonna 10 000 rajan rikki.

Tilastolukuja voi kukin pyöritellä mielensä mukaan Migrin osoitteessa:

http://tilastot.migri.fi/#decisions/21205/59?start=564&end=575

LISÄYS: Koska en löytänyt mistään tietoa sisältyykö ylläolevaan lukuun kiintiöpakolaiset ja EU:n taakanjaolla lennätetyt tulijat, niin sitä ei ole mainittu. Jos ei sisälly, silloin ylläolevaan lukuun voidaan lisätä kevyesti ainakin yksi tonni.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Suomeen tulleiden tulijoiden todellinen luku on 9 876 henkeä

 1. Puuttuuko tuosta vielä kiintiöpakolaiset, eu:n taakanjako pakolaiset ynnä muut romanian kerjäläiset yms yms… ja ikävä kyllä se suomalaisuus katoaa siinäkin kun akka raahaa senegalista itelleen ukon tai ukko thaimaasta itelleen akan… syvissä vesissä uidaan ja selkeä muutos on havaittavissa ainakin Helsingin lähiössä. Johonkin nämä kymmenet tuhannet parasiitit joka vuosi sijoitetaan.

  1. Jätin tietoisesti mainitsematta kiintiöpakolaiset, koska en saanut mistään selville ovatko he mukana tuosssa luvussa vai eivät. Jos eivät ole, lukua voidaan viilata ylöspäin tonnilla.

  2. ”ja ikävä kyllä se suomalaisuus katoaa siinäkin kun akka raahaa senegalista itelleen ukon tai ukko thaimaasta itelleen akan…”

   Niinpä… avioliiton ei tulisi olla peruste saada oleskelulupa Suomeen. Saman periaatteen tulisi koskea myös sukulaisuutta.

  3. EU:n taakanjaolla siirretyt (911 myönteistä) on laskettu turvapaikanhakijoihin mukaan nimellä sisäinen siirto. Joukosta löytyi myös 11 hylkäystä ja 2 rauennutta päätöstä. Sen sijaan 750 hengen pakolaiskiintiö ei ole mukana. Eli 10 000 humanitaarisen maahanmuuttajan raja kyllä rikkoutui kirkkaasti. Romanialaisia ei luvuista löydy jos eivät ole hakeneet turvapaikkaa tai perheenyhdistämistä.

 2. Kunhan muistamme seuraavissa vaaleissa mitkä puolueet ovat sallineet tämän tai muuten tukeneet kehitystä.
  Ei oikeastaan ole kuin yksi puolue, joka olisi painanut jarrut pohjaan.

 3. Kun puolet tulleista mäjäytetään Itä-Helsinkiin, niin kannattaisi varmaan alkaa realisoimaan omistuasuntoa aika kiireellä. Toisaalta tunnen aika monta juuri Itä-Helsingissä asuvaa Unelmoijaa…

  1. Et tunne kovin pitkään. Suvakit ovat tutkismusten valossa kohtuu herkkiä muuttamaan pois monikulturisoimiltaan alueilta heti razziztien perässä.

   On odotettavissa että Lähi-Itä-Helsinki saavuttaa täydellisen rikastumisen 10 vuoden sisällä. Silloin on siivottu falangit pois muzulmannien alta ja kalifaatin ensimmäinen lohko on valmis. Samalla astuu voimaan shhhhariah.

   Sori siitä. VMP ja mä lähden sitä ennen EU ytimeen elämään teidän rahoilla Käteisen Jyggen kanssa. Joten vetäkää vaa herneet nenuun, ite äänestätte goggeleita, gomukoita ja viherstallareita tai islamodemareita.

 4. Tuon voi nähdä jo katukuvassa. Kun menee kauppaan mihin aikaan tahansa on ulkomaalaisten näköisiä ihmisiä liikkeellä, kuin jouluruuhkassa. Eivätkä he ole turisteja veronmaksajien maksamista ostoksista päätellen.

 5. Olisi mielenkintoista tietää kuinka paljon maahamme on tullut pakoloisen statuksella väkeä eri maista sitten -89 alkaneen Somali-aallon. Niitä on varmaan satoja tuhansia.

  Aasian venepakolaiset voisi eritellä erikseen koska en usko että kenelläkään on heistä erikseen lausuttavaa. Ahkeria ja lainkuuliaisia ihmisiä.

  1. Jep, on kyllä erittäin outoa, että ’monikulttuurinen rikkaus’ on tuotettava maista, jotka ovat patavanhoillisia Persestaneja, ja joiden asukkailla ei ole kykyä eikä halua mitenkään sopeutua. Mitään muuta ei saada aikaiseksi kuin lapsia ja verorasitetta. Maailmassa on hätää siellä ja täällä – ja me otamme vuodesta toiseen somaleja…

 6. Helsinkiin sopii, ei muuta kun lisää vaan. Vapaavuori on erittäin tyytyväinen tähän suuntaukseen ja orpo suorastaan haltioissan. Työvoimaksihan noista ei ole mutta saavat järjestää kaikki terveyspaveluista lähtien.

 7. Minä en ymmärrä tätä perheenyhdistämishommaa. Eikö ole niin että kun turvapaikanvalehtelija on valehdellut itselleen sossupaikan, niin hänellä on oikeus asua Suomessa ilmaiseksi 4 vuotta? Ja sitten katsotaan uudestaan mikä on tilanne, eli jos kotimaassa on vale-uhka poistunut niin sossumuslimi voidaan lähettää heti takaisin? Eikö sen näin pitäisi mennä? Turvapaikka on TILAPÄINEN ratkaisu! Nooooh, kun tämä sossumuslimi sitten ensitöikseen, kalustettuaan Helsingin kämppänsä ja parin raiskauksen jälkeen, hakee perheenyhdistämistä ja tänne roudataan veljet isät sedät mummot ja serkut: mites se neljä vuotta-juttu? Saavatko tänne roudatut muslimisossuilijatkin 4 vuotta ilmaiseksi, ja joutuvat takaisin kun/jos alkuperäinen sossumuslimi joutuu lähtemään? VAI: onko niin että heti kun tänne on roudattu koko sossulauma niin mitkään ”maasaoleskeluluvat” eivät enää päde, vaan homma on sillä selvä ja koko klaani on ikuisesti täällä ilmaiseksi loisimassa tuhat sukupolvea eteenpäin? Selittäkää minulle tämä.

   1. Eihän se niin voi mennä että joku saa jäädä ikuisesti ”kun se on niin söpö ja mukava”, tai kun kotimaan sota on ohi tai se yksi kotikylän äijä joka uhkasi hakata on kuollut vuosia sitten. Neljän vuoden Suomi-loman jälkeen kaikki himaan, piste! Poikkeuksena ne jotka osaavat helvetin hyvää Suomea, ovat täysipäiväisessä duunissa ja maksavat omat laskunsa ja velkansa eivätkä orjuuta naistaan. Elävät kuten moderni, normaali ihminen.

    1. En ole vielä uutista nähnyt missä palautetaa oleskeluluvan saaneita takaisin lähtömaan olojen kohennuttua. Ja olen seurannut tilannetta niin kauan kun tänne on pakolaisia eri nimikkeillä raahattu.

   2. Voisiko tuon ikuisen olen asemesta antaa elinkautisen olen? Vangeillakin tuo elinkautinen kestää yleensä vain n. 13-15 vuotta. Tästä tulisi huomattava säästö, koska itsensä tullessaan 12-vuotiaaksi ilmoittanut voitaisiin poista maasta jo 25-27-vuotiaana.

  1. Käänteinen ankkurilapsuus kestää muutaman negan ajan. Sitten kun saa yhden lapsiseksiorjan edes kusetettua Kelan maksamana perille, muodostuu ”perhesidonnaisuus”, eikä alkuperäismuslimia saa pois, vaikka tuo raiskaisi päiväkodillisen. Olisi julmaa erottaa lapsimorsian ”isukistaan”. Näin sotaklaani on vallannut uuden reviirin ilman yhtäkään omaa uhria (lapsen setä ostanut torilta, ei kuulu sukuun).

 8. Olisi kiva tietää paljonko entisiä ja uusia oleskelijoita, joita veronmaksajat rahoillaan elättävät, on tällä hetkellä ja paljonko saavat erilaisia tukia. Kun minua oikein vituttaa, en viitsi ostaa edes suomalaisia tuotteita, ehkä jos hallitus vaihtuu fiksumpaan. Ostetaan sitten saksalaisia (on kyllä halvempaakin ja laadukkaampia). Yritän muutenkin säästää vähistä varoistani ja kääriä niitä jemmaan, jos vaikka se päivä pian koittaa, että mie sanon Suomelle heippa vaan.

 9. Ainakaan pk-seudulla ei ole joillakin aloilla tarveharkintaa, joten työvoimaa tulee tänne kehitysmaista vähintään satoja vuodessa. Lisätään siihen tuhannen eestiläistä, tuhannen itäeurooppalaista (joista ehkä puolet palaa). Lisäksi venäläisiä muuttaa Suomeen joka ikinen vuosi reilu 3 000. Nyt heitä (joilla ei vielä Suomen passia) on 75 000.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.