Syyrialainen tuomittiin pikku vankeuteen tajuttoman pikkutytön raiskaamisesta

0
Kuvakaappaus 2018-02-20 15-32-56
20.2.2018

Syyrialaisen sotaa, vainoa ja kidutusta paenneen vuonna 1994 syntyneen Ghaith Alasseh:in tekemä raiskaus viime joulukuun 1. päivä on taas niitä tapauksia, joka on ällöttävyydessään omaa luokkaansa. 

Tapahtumat alkoivat joulukuun 1. päivä kun Ghaith Alasseh, syntynyt 19.2.1994, päätti pitää kemut. Syyrialaiset kemut taas eivät ole mitään ilman pikkutyttöjä. Niinpä 23-vuotias kutsui kemuihinnsa Norsborgin ongelmalähiöön mm. tekoaikaan olleen 15-vuotiaan uhrinsa.

Kemuissa oli puolenkymmentä henkeä ja 15-vuotias vetäsi nopealla tahdilla alkoholia niin, että 23.30 aikaan sammui huoneiston vessan lattialle oksennuksensa keskelle. Humalatilasta kertoo, että aamuyöllä veren alkoholipitoisuus oli 2 ‰. Toisin sanoen jo aikuinen mieskin saattaa sammua tuollaisesta alkoholipitoisuudesta.

Vaikea sanoa missä vaiheessa Alassehilla alkoi pakottaa puntissa siinä määrin, että tapahtui mitä tapahtui. Oliko se se, kun tyttö makasi keskellä oksennustaan vessan lattialla vai se, kun syyrialainen sai kannettua tytön sänkyyn. Saiko käsivarsilla retkottava tajuton tyttö romanttisia tunteita syyrialaisessa.

Kuvakaappaus 2018-02-20 14-44-26

 

Alasseh siis kantoi tytön sänkyyn. Tyttö itse ei muista tapahtumista juuri mitään. Hämärä muistikuva siitä, että alapäähän sattui ja hän yritti työntää jotakin henkilöä pois päältään. Alassehin mukaan homma meni siten, että tyttö alkoi sängyssä hieromaan alapäätään ja pussaamaan miestä väkisin. Syyrialainen kertoo, että hän ei olisi halunnut seksiä ja ajattelikin omaa morsiantaan, jotta punttissa ei olisi alkanut pullottamaan. Mutta koska tyttö vaatimalla vaati niin ei kai raavas mies voi estääkään.

Mies alkoi kourimaan sormillaan tytön alapäätä. Tytöllä oli kuukautiset ja Alasseh menetti nyt lopullisesti kontrollinsa. Arabi nimittäin kuvitteli tytön olevan neitsyt kun huomasi sormissaa verta. Sen jälkeen hän raiskasi tytön eikä edes huomannut, että tällä oli tamppooni.

Tapahtumat loppuivat siihen, että joku huoneistossa olevista tuli huoneeseen ja tajusi, että syyrialainen raiskasi tajutonta tyttöä. Miestä ei päästetty lähtemään paikalta ja poliisi ottikin hänet kiinni huoneistosta. Tyttö toimitettiin sairaalaan.

Södertörnin käräjäoikeus tuomitsi Alassehin viime kuun lopussa 2 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen. Hänet pidetään myös vangittuna, kunnes tuomio on lainvoimainen. Asiasta on tänään valitettu Svean hovioikeuteen, joten tilanne jatkuu.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Syyrialainen tuomittiin pikku vankeuteen tajuttoman pikkutytön raiskaamisesta

 1. TAAS LAPSI RAISKASI AIKUISEN MIEHEN !!!!!! Katsokaa nyt noita ihania suuria viattomia silmiä !!!! Te rasistit olette SAIRAITA !!!!!

 2. Voi lapsiraukkaa, mitenhän tulee selviämään tuosta koskaan eteenpäin. Kova on kohtalo. Ruotsalainen yhteiskunta on hänet pettänyt.

  Mutta ei unohdeta tuota tyttöäkään. Tsemppiä hänellekin jatkoon. Kyllä se siitä.

 3. Ihan ymmärrettävä ja jokapäiväinen seksuaalinen hätätila. Karvakäsi olisi joka tapauksessa yhtynyt johonkin, vaikkapa keittiönjakkaraan. Nyt joutui kammottavasti pikkutytön raiskaamaksi.
  On ne vaan karmeita noi ruottin pikkutytöt kun lähes joka päivä raiskaavat viattoman sotapakoloisen joskus jopa useamman samanaikaisesti.
  Heja Sverige.

 4. Jospa kaverille iski ”valkokypärä ja Aleppon viimeinen sairaala” -moodi päälle? Siinä sankari hääräsi ”raunioista” pelastetun lapsen äärellä ja syttyi tulinen romanssi. Toinen ei sitten aamulla osannutkaan selittää itselleen öisiä kohtaamisiaan ja katsoi parhaakseen tehdä rikosilmoituksen. Todellinen uhri, eli muslimi myös luuli lasta neitsyeksi, eikö tuo ole jo törkeää harhauttamista ja lieventävä asianhaara.

  Harvinaisen hyvin kotoutunut muslimi. Siitä tietää, ettei muut kekkereillä olleet tanssirinkuloineet ympäriinsä, vaan jopa hieman paheksuivat toimintaa. Ilmeisesti joku soitti hätänumeroon ja kertoi tosiasioita sellaisina, kuin hän ne koki omassa mielessään. Kyseessä saattaa olla vihapuhe, jolla rasistinen motiivi, toivottavasti asia tutkitaan kunnolla.

 5. ”Tapahtumat loppuivat siihen, että joku huoneistossa olevista tuli huoneeseen ja tajusi, että syyrialainen raiskasi tajutonta tyttöä. Miestä ei päästetty lähtemään paikalta ja poliisi ottikin hänet kiinni huoneistosta. Tyttö toimitettiin sairaalaan.”

  Tietenkin, jos nuo muut kemuissa olleet kemut keskeyttivät raiskauksen, niin siitä tietysti poitsit heille.

  MUTTA NÄITÄ ON IHAN LIIKAA!

 6. 19.2.1994 syntynyt ja paskat ole syntynyt toimikoot ruotsi meille varoittava esimerkkinä.

 7. Noista saastoista on varmaan varoitettu moneen otteeseen Ruotsin valtamediassa (huumoria). No mitä tyttö tästä oppi, no ei varmaan mitään.Ollennaistahan tässä on, vastusteliko tyttö tarpeeksi pontevasti ja oliko matulla ns. seksuaalinen hätä ja oliko tytön tavara korkkaamaton ennnen aktia. Paskakasa vapautuu puolessa vuodessa koska on hyväkäytöksinen ja lipevä.

 8. Kyllä ympäristötuhopuolueen ja femarien sekä demarien lakiosastot varmasti syöksyvät auttamaan miestä kiperässä tilanteessa. Eihän mullah voinut tietää raiskailun olevan kielletyn. Ja vaikka olisikin niin pitäähän sitä saada elää oman kulttuurin sääntöjen mukaan kylässäkin? Vai kuinka Ruotsistanissa tämä monikulttuurisuus toteutuu?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.