Kalmarin viime syksyinen joukkoraiskaus alkaa selvitä – afgaani kiinniotettuna

0
Kuvakaappaus 2018-02-21 18-39-41
21.2.2018

Viime syyskuun 10. päivä joukkoraiskattiin 40-vuotias nainen kolmen miehen voimin Kalmarissa. Nainen oli liikkeellä klo 02-03.30 aikaan kevyen liikenteen väylällä kun miehet yllättivät naisen pensaikosta ja raiskasivat keskellä pyörätietä.

Juttu oli pitkään avoimena. Poliisi kieltäytyi antamasta minkäänlaisia muita tuntomerkkejä kuin vain sen, että tekijät olivat 20-30 vuotiaita. Nainen järkyttyi tapahtumasta syvästi ja oli pitkään sairaalahoidossa.

Nyt poliisi on ottanut kiinni yhden teosta epäillyn 18-vuotiaan afgaanin. Vuonna 1999 syntynyt nuorukainen vangittiin perjantaina käräjäoikeudessa. Poliisi kertoo paikallislehti Östra Smålandille, että odotettavissa on lisää kiinniottoja ja juttu alkaa nyt purkautumaan.

Advertisements
, , ,

5 thoughts on “Kalmarin viime syksyinen joukkoraiskaus alkaa selvitä – afgaani kiinniotettuna

  1. Toivottavasti riittää näyttö tuomioon asti, se ei välttämättä ole itsestäänselvyys Ruotsissa. (Vai oliko tämä se missä oli polteltu alapäätä?)

  2. Ruotsalaiset voisivat (valitettavaa kyllä) sanoittaa erään klassikko kappaleen uudelleen… ja menisi jokseenkin näin…

    Nyt kaikki joukolla joukkoraiskaamaan, joukkoraiskaamaan ja joukkoraiskaamaan.

    Tämä ei ole hauskaa, ei ole vitsi eikä sen ole tarkoitus naurattaa, mutta Ruotsistan on yksi maailman turvallisimmista ja maahanmuuttomyönteisimmistä paikoista. Ruotsistan on myös maailman joukkoraiskauspääkaupunki. Sori tuosta. Twiit twiit.

  3. Kielletään naisilta pyöräily ja kaikki muukin ulkonaliikkuminen niin raiskaukset vähenevät ainakin 50% välittömästi.

    Koska poliitikot edelleenkin matuttavat maata vaikka seuraukset ovat tällaiset ei lopputuloksena ole mikään muu kuin katastrofi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.