Ps:n Tavio: Turvallisuus vaatii resursseja

0

 

PS:n Tavio tiedustelulakikeskustelussa: Turvallisuus vaatii resursseja ja vastuullista maahanmuuttopolitiikkaa.

Tiedustelulaeista käytiin lähetekeskustelu eduskunnassa tänään tiistaina. Kansanedustajat yli puoluerajojen olivat samaa mieltä siitä, että tiedustelulla voidaan estää terrorismia.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja Ville Tavio kertoi Perussuomalaisten kannattavan tiedustelun kehittämistä, mutta peräänkuulutti puheenvuorossaan viranomaisten resursseja ja vastuullista maahanmuuttopolitiikkaa.

 – Suomen turvallisuus ei parane vaikka tiedustelua lisätään, jos nykyisenlainen massamaahanmuutto Lähi-Idästä ja Afrikasta jatkuu, Tavio toteaa.

 – Turun terroristin radikalisoitumisesta oli tehty ilmoitus Supolle, mutta tähän ei ollut tartuttu. Tiedustelutiedoista ei ole apua ilman riittäviä resursseja puuttua tapauksiin, Tavio pohtii.

 LISÄTIETOJA:

Ville Tavio

kansanedustaja (ps.)

Advertisements

9 thoughts on “Ps:n Tavio: Turvallisuus vaatii resursseja

 1. Ville esiintyy edukseen lähes aina kun suunsa avaa. Viisas mies ja puhuu asiaa. Persujen kannattaisi nostaa mies näkyvämpään rooliin.

  Oikein täällä kokkareiden puoluetoimistolla iskee joukkovitutus kun kateellisena ihastellaan… ja kyky puolueelle on jääny vain jämät, sekopäiset vihreiden karkurit ja asiakirjaväärenjät ja kaikenkarvaiset urpot. Voihan hevosen nauru kun ottaa tunteisiin olla kokkari.

  Sori tästäkin taas.

  1. Kokoomus ei ole ollut isänmaan asialla vuosikymmeniin. Johtopäätökseni gallupeista on että puoluetta kannattaa kaikki rahanahneet ja narsistit kun katsoo vaikka Stubbin ja Vapaavuoren äänimääriä. Näille on samantekevää kuinka monta turvapaikkaturistia rajan yli lappaa tai kuinka paljon valtion omaisuutta kupataan ulkomaille kunhan juuri MINUN veroni eivät nouse ja MINUN eturyhmäni valtiontuet ja bisnekset kukoistavat. Ja sitten on vanhat jäärät joiden mielestä Suomella ei muita uhkia koskaan voi olla kuin itänaapuri.

 2. Resursseja… resursseja… resursseja… aina vaan vittu lisää resursseja.

  Miten saatanan monta turhaa ihmistä pitää vielä elättää?

 3. Tuli eilen muutaman vuoden tauon jälkeen käveltyä Helsingin ytimessä ajan kanssa katsellen ja kuunnellen. Jumalauta sitä nuorta irakilaisjamppaa riitti. Ja ihan saatanan hädänalaisen oloista ukkelia maasta, josta sota on loppunut aika päivää sitten. Ja samaan aikaan syyrialaislapset kuolevat pommituksissa. Halveksuntani Unelmoijia kohtaan on syvempää kuin koskaan: Mikä vittu siinä on niin vaikeaa erottaa hengailunuoret ja nälkäkuolevat toisistaan?

    1. Irakilaiset vieraaksi. Sitten voisi porukalla katsella kuvia nälkiintyneistä lapsista ja kiitellä allahia, että asekuntoiset Ahmed ja Abdullah pääsivät Suomeen Isisin jaloista.

 4. Ruotsin puolustusvoimat tarvitsee 168 miljardia lisää 10+ vuoden kuluessa ja samalla aikavälillä puuttuu Ruotsista 187.000 opettajaa (luitte aivan oikein) (STV).

  Mitäs nyt tehdään kun oltiin olevinaan nokkelia ja hyviä ihmisiä ja satsattiin kaikki rahat aggressiivisten, ahneitten analfabeettien maahantuontiin? Mistä löytyy rahat ja 187.000 jotka haluavat pistää päänsä kusiaispesään nimeltä ruotsalainen koululaitos?

  https://www.di.se/nyheter/forsvaret-vi-behover-168-miljarder/

  1. Mitään helvetin tiedustelulakeja tai supon/poliisien määrärahoja ei pidä lisätä. Muutos parempaan toimii vain siten, että tarpeeksi paljon suomalaisia tapetaan ja sitten ehkä..äänestyskäyttäytyminen muuttuu poispäin tuosta paskasta poispäin

   Miksi tarvitaan uusia tiedustelulakeja, kun kerta on luvattu että EU ja monikulttuuri ja maahanmuutto on hyvä asia!?!?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.