Kalmarin joukkoraiskauksesta vangittiin toinenkin afgaani

0

 

22.2.2018

Viime syksyisen Kalmarin joukkoraiskauksen tiimoilta on nyt otettu kiinni toinenkin afgaani, joka vangittiin Kalmarin käräjäoikeudessa.

Viime viikolla vangittiin 27.2.1999 syntynyt Afganistanin kansalainen Nori Mohammad Gul ja tiistaina vangittiin 8.8.1999 syntynyt myös Afganistanin kansalainen Darvishi Bagher. Kannattaa huomata, että herrat ovat juuri tulleet maahan, sillä molemmille oli varattu darin kielen tulkki paikalle.

Nyt vangitut olivat mukana 10.9. viime vuonna suorittamassa ryhmäraiskausta. Afgaanit kohtasivat yöllä kotiin matkalla olleen naisen eivätkä voineet hillitä kiimaansa vaan raiskasivat naisen keskellä kevyen liikenteen väylää.

Kolmas henkillö on vielä vapaalla, mutta luultavasti hänetkin haetaan putkaan lähipäivinä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Kalmarin joukkoraiskauksesta vangittiin toinenkin afgaani

  1. Onhan ne dariksi kysyneet kohteliaasti, että sopiihan rouvalle kiivastempoinen ryhmäakti, mutta tönkkörasisti ei ole vastannut, edes katsonut silmiin. Maksoi kotoutuksen estämiseen tähtäävän toimintansa nyt noin. Varmaan kannatti.

  2. ”…Kolmas henkillö on vielä vapaalla, mutta luultavasti hänetkin haetaan putkaan lähipäivinä”
    Ja arvatenkin haetaan taas darin kielen tulkki paikalle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.