Päivän RHC: ”Arabiaanolle ilmainen ylläpito”

0

Kuvakaappaus 2018-02-21 23-57-26

22.2.2018

Hanna Katrinan maskotti on tullut ensin Suomeen sotapakolaisena. Suomeen jätetyn arvan jälkeen sotapakolainen päätti lähteä Saksaan. Siellä ilmaista ylläpitoa ei tarjottu vaan mies lennätettiin Suomeen ”dublinina”.

Nyt Hanna Katrinan ongelma on se, että palautetaanko ystävä kotimaahansa vai onko olemassa vielä jokin mahdollinen vaihtoehto saada arabiaano jäämään Suomeen veronamaksajien kustannuksella.

RHC itkee lämmintä itkua ja huutaa veronmaksajia apuun. Arabiaano pitää saada ylläpito Suomesta. Ihmisoikeudet ovat koetuksella.

Advertisements
,

14 thoughts on “Päivän RHC: ”Arabiaanolle ilmainen ylläpito”

 1. Hannalle tiedoksi, arabiaano pääsee kyllä kotiinsa vaikka mutkan kautta.Suomi se ei kuitenkaan ole eikä Suomalaiset veronmaksajat kustanna enää kuin kolkon palatuskeskuksen sellin.Hanna voi mennä maskottinsa mukana vaikka vinkuintiaan.

 2. Niin, miksi ei rekisteröitäisi näitä suvakkeja ja annettaisi heille vähintään vuoden kestävää pakolais veroa. Esim 500 euroa/kk/ suvakki. Tällä saataisiin kustannettua pakolaisten kuluja ja juuri sieltä, ketkä heitä tänne tahtoo asuttaa. Tietenkin kunnon leikkaus pakolaisten sosiaali etuisuuksiin tekisi hyvää ja rajoittaisi elintasopakolaisten tulvaa.
  Ja aina paras olisi jos nämä pakolaiset menisivät esim. Afkaanit Irakiin ja päinvastoin. Ei heitä sieĺlä vainota. Kulttuuri, ilmasto ja kieli ovat tutumpia kuin kaukaisessa pohjolassa.

  1. Niinpä… suvakkien tulisi kustantaa itse omat mielitekonsa. Nyt lasku laitetaan naapureille verotuksen kautta.

   Jossain toisessa todellisuudessa Suomen valtio ilmoittaisi, ettei turvapaikkoja enää anneta kenelläkään. Maahan saisi tulla asumaan vain, jos tulija itse tai joku muu maksaa kaikki hänestä yhteiskunnalle ja elämisestä aiheutuneet kustannukset. Suvakit voisivat perustaa yhdistyksen tai muun organisaation, joka kerää rahaa suojateilleen ja maksaa kaiken asiakkaidensa koko elämän ajan.

   Käytännössä asia hoituisi siten, että esimerkiksi Ahmedin maahanpääsyn edellytyksensä olisi, että hänellä olisi ryhmä henkilökohtaisessa vastuussa olevia takaajia. Heidän maksukykynsä ja varallisuutensa tarkistettaisiin. He tallettaisivat ryhmänä Valtiokonttorin tilille Ahmedin henkilökohtaiseen tukirahastoon vaikkapa kaksi (2) miljoonaa euroa. Lisäksi ryhmä maksaisi hänen elämänsä kokonaan. Valtiolla olisi myös ulkomaalaishallinto. Sen tehtävänä olisi seurata kunkin yksittäisen ulkomaalaisen yhteiskunnalle aiheuttamia kustannuksia ja vähentää ne tulijan tukitililtä. Kun rahat olisivat loppu, niin siitä seuraisi karkoitus.

   Ehkä suvakit huomaisivat, että yhden Suomessa ylläpidetyn hinnalla voitaisiin ylläpitää kymmeniä ihmisiä heidän lahtömaissaan. Saisivat miettiä, onko heidän parempi elättää esimerkiksi 20 huippuosaajaa Afrikassa vai yhtä Suomessa.

   1. ”yhden Suomessa ylläpidetyn hinnalla voitaisiin ylläpitää kymmeniä ihmisiä heidän lähtömaissaan” Nytpäs vitsin murjaisit. Se on niin että yhden Suomessa ylläpidetyn hinnalla voitaisiin ylläpitää KYMMENIÄ TUHANSIA ihmisiä heidän lähtömaissaan.

 3. Nyt RHC:ssä näyttiin huutavan ammutun pikku pojan kohtaloa: hänet ammuttiin – näin ovat RHC:ssä päätelleet -, kostona isänsä toiminnasta, joka on tietysti Suomessa. Näyttönä asiasta on nettikuva kuolleesta lapsesta. Siellä porukalla pusketaan itkevää emojia viestiketjuun ja joku näytön todenperäisyyden perään kyselevä saa heti hyökkäyksen niskaansa. Saatanan hysteerikot ovat pahinta, mitä voi hädän hetkellä tapahtua. Kaikki on totta, mitä ei ole erikseen valeeksi todettu.

 4. ”Yksi ystäväni” Onkohan tunteneet peräti montakin viikkoa?

  Onko ystävyyden kantavin kulmakivi arabin ruskea iho ?

 5. Saattaa olla että tuo tärähtäneistö on sellaista joka on joutunut voimakkaan aivopesun kohteeksi koulussa (tai kotona). Esim minulla oli kommari historianopettaja(tar) oppikoulussa, satuili vaikka mitä, mm että viisipäiväinen ja 8h/vrk työaika olisi ollut USSR:n ansiota. Tämä torakka opetti kolmea rinnaikkaisluokkaa/vuosi, noin 100 oppilaista/vuosi jotka siis 12 …13 vuotiaita, upposi tietenkin kuin kuuma veitsi voihin.

  Tuossa naapurissa (siis tien toisella puolella, meillä on parvekkeet ihan vastakkain) pitää majaa yksi matupatja. Tämä on siitä erikoinen tapaus matupatjaksi että on ihan siedettävän näköinen ja kokoinen. En ole sen kummemmin vakoillut mutta touhu on ollut silmiin ja korviin pistävää. Nyt pesueessa on 3 sekarotuista taaperoa ja ”ystävinä” on ollut ainakin yhdeksän nekrua/hiekkaneekeriä noin kolmen vuoden aikana. Kaikki ovat lähteneet ovet paukkuen, viimeinen lähti valtavavan karjunnan ja kiljunan jälkeen viime syksynä, meuhkaa kesti lähesmmäs kaksi tuntia ja tavaraa lensi parvekkeelta jalkakäytävälle, harkitsin soittaa ambulanssin piakalle kun matupatja oli läpeensä hysteerinen. Sen jälkeen ei olekaan matupatjalla näkynyt minkäänlaista ”ystävää”.

  1. Tuttuja tarinoita, löytyy joka kylästä monia matupatjoja.. Noooh onneksi ”ystävät” eivät ihan heti lopu! Sitten kun järki vihdoin saa matupatjan päässä edes vähän tyyssijaa ja olotila pilluna/hiekkasäkkinä/laskunmaksajana rupeaa tympimään, sitten on aika lailla vaikeaa yrittää saadaa haaviin tylsää, tavallisennäköistä, työssäkäyvää suomalaismiestä, kun jaloissa pyörii 4-5 kaakaonväristä äpärää ja oven takana ovat mustasukkaiset väkivaltaiset iskät vuosikaudet vuorottelemassa vaatien pillua ja rahaa. Onnea valitsemallane tiellä, te kaikki kulttuurihuorat !

 6. Jos ystävä puukottaa Hanna Katrinaa vähäsen silleen etteiny jestas sentään henki lähde, niin ystävä saa jäädä Suomeen pelaamaan pleikkaria ja Hanna Katrina voi käydä joka viikko vähän nusasee. Lihotuskuurin, anteeksi vankila-ajan, jälkeen voi tämä ihana ystävä-pariskunta yrittää uutta turvis-lottoa. Nyt kannattaa pitää pari vuotta matalaa profiilia koska me rasistit olemme saaneet teistä valehtelijoista vihiä ja voipi tulla yllättäviä mutkia matkaan tukihuijaussuunnitelmaanne.

 7. Hanna menee arabiparaziitoanno kanssa takaisin mistä hän tuli ,ja saisi mokkakikkeli 24\7 ruhmäpanno .

 8. Onpa dorka pakolainen. Ranskassa hänet olisi otettu avosylin vastaan, vaan menipä Saksaan. Toivottavasti 4 poliisia kuristaa ja lyö tuota ihan koko matkan ajan, kuten tapana on.

 9. Hanna Katrina näyttää ihannoivan Israelia suuressa määrin. Luulen, että kyllä ne mielipiteet tulevat vielä muuttumaan, kun mehmetti hieman kouluttaa nyrkin ja hellan välissä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.