Tanska haluaa lopettaa lasten kasvatuslomat – karkoittamalla vanhemmat

0
Kuvakaappaus 2018-02-20 14-05-37
22.2.2018

Lasten etu on maan etu, tuumivat Tanskan vasemmistopuolueet ja Dansk Folkeparti (vrt. ”Halla-aholaiset Perussuomalaiset”) yhdessä ja haluavat tehdä lakiehdotuksen, jonka seurauksena lastensa islamilaiselle kasvatusmatkalle kotimaahaansa lähettäneet vanhemmat voidaan karkoittaa suoraan Tanskasta – oli sitten turvapaikka tai ei.

Taustalla ovat Tanskassa ikävät tunnetut yli 130 tapausta, joissa lapset on lähetty pitkäaikaiselle oleskelulle kotimaihinsa vastoin heidän tahtoaan ja jolloin normaalin länsimaisen normiston sijaan lapsille on tehty ”korjauskasvatus” jyrkän islamilaisuuden nimissä. Amager Bron koulun johtaja Rasmus Bonde Kööpenhaminasta kertoo:

– Me olemme raportoineet koulustamme jo kolme tapausta, joissa oppilas on pitkäaikaisen lomaoleskelunsa jälkeen palannut takaisin sulkeutuneena, haluttomana edes puhua  tanskan kielellä ja muutenkin täysin poissaolevana opetuksessa. Oppilaiden koko persoonallisuus on muuttunut täysin näiden ”lomien” aikana.

Dansk Folkepartin ulkomaalais- ja integraatioasioiden puheenjohtaja Martin Henriksen (DF) perustelee asiaa näin:

– Se on aina viime kädessä vanhempien vastuulla, että maahanmuuttajien lapset kotoutuvat hyvin, oppivat kielen ja maamme tavat. Jos vanhempien mielestä tämä on niin väärin, että he ”korjaavat” kotouttamista lähettämällä lapsensa kasvatusmatkoille lähtömaihinsa niin tämä on selvä todiste siitä, että he eivät edes halua lastensa ingeroituvan tanskalaiseen yhteiskuntaan. Tästä ei voi vetää mitään muuta johtopäätöstä kuin tarjota vanhemmille sama ratkaisu: Voitte painua lastenne kanssa samaa matkaa ja pysyvästi – tuolla asenteella heillä ei ole mitään tekemistä Tanskassa.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että  Tanskan sosiaalidemokraatit ovat jo aiemmin käsitelleet asiaa, mutta sille ei ole löytynyt kannatusta eduskunnassa (Folketinget). Puolueen integraatioasioiden puheenjohtaja Matties Tesfaye perustelee asiaa näin:

– Samaan aikaan kun jo huomattava osa maahanmuuttajanuorista integroituu hyvin, meille on syntynyt toinen kulttuuri, missä fundamentalistia islamistisia arvoja korostetaan ja tuodaan esille näiden korjauskasvatusmatkojen myötä. Siinä missä otamme askeleen eteenpäin kotouttamisessa niin tämä merkitsee ainakin kahta askelta taaksepäin ja emme voi hyväksyä tällaista takapakkia tärkeässä asiassa.

Yllättäväksi ja mielenkiintoiseksi asian tekee se, että asialle löytyi tuki vasemmalta – Sosialistisk Folkeparti (SF) – siis sosiaalidemokraateista piiru pari vasemmalle – antaa tukensa uudelle lakiehdotukselle, jolloin enemmistö löytyy ja asia mennee läpi. SF:n edustaja Karsten Hønge kaipaa lähinnä selviä signaaleja islamisteille:

– Lapsilla ja nuorilla on Tanskassa oikeus omaan elämäänsä. Heitä ei saa heitellä ja kohdella miten tahansa kuin olisivat jotain esineitä. Hyväksyisimmekö väkivallan lapsia kohtaan, pedofilian – ei, vaan silloin yhteiskunnan on otettava vastuu asiasta. Lapsia ei saa lähettää pakkolomille ulkomaille – ja jos jotkut perheet näin tekevät, se on osoitus siitä, että heillä ei ole enää mitään tekemistä Tanskassa ja voivat ottaa saman yhdensuuntaisen menolipun lähtömaahansa itsekin.

Tanskan kokoomus (Konservative) ja oikeistoliberaalinen keskusta (Venstre) ovat suunnittelemassa omaa kokonaisratkaisua Tanskan varjoyhteiskunnille, eivätkä ole tukemassa aktiivisesti näiden lomamatkojen sanktioimista – tällä hetkellähän laki tekee rajoituksia lähinnä ”rikoksen kohteeksi” eli kasvatusmatkoille lähetettyjien lasten oikeuksiin (kansalaisuus ym).

– Lakiesityksen tarkoitus on kyllä oikein hyvä, mutta haluamme perustellun ja laajemman kokonaisratkaisun varjoyhteiskuntien kitkemiseen tarkoitetun lakipaketin ja siksi emme tässä vaiheessa ota kantaa asiaan, toteaa Marcus Knuth, Venstren integraatioasioiden puheenjohtaja eri medioissa.

Vaalit lähestymässä Tanskassakin – mutta tuulet siellä tulevat väliin yllättävistäkin suunnista. Yksi asia on kuitenkin varmaa: Tanskassa puhutaan asioista avoimemmin ja niiden oikeilla nimillä kuin meillä Suomessa, Ruotsista nyt puhumattakaan.

Fakta: Tanskassa on myös kolmas vasemmistopuolue, kaikkein punaisin ja maailmaasyleilevin Enhedslisten, jonka rinnalla niin Suomen kuin Ruotsinkin kommunistit kalpenevat. He eivät luonnollisesti ole mukana tukemassa tätä, vaan tekevät kaikkensa, jotta länsimainen maailmanjärjestys tuhoutuisi – viimeksimainittu on kirjoittajan oma henkilökohtainen mielipide.

– Kari Ilmarinen –

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Tanska haluaa lopettaa lasten kasvatuslomat – karkoittamalla vanhemmat

   1. Hmmm…. ehkäpä tanskalaisilla on vielä jokunen ml jäljellä viikinkien verta, notta sikäläiset jeparit eivät ole antaneet alentaa itseään aivan konttima-asentoon. Suomessahan uloste soljuu iloisesti sisäministeriöstä selkärangattomien jepareiden kautta kansalaisten niskaan. Ja siinä välissä vielä poliisihallitus antaa kuirulle lisää vauhtia. Tulisi pakostakin puklu suuhun, jos olisin nykypäivän suomalainen enstex-soturi ja katsoisin aamulla peiliin.

 1. Entäs ne lomailut kotimaahan josta ollaan pakosalla? Tässä taas esimerkki: https://www.instagram.com/farhand_omer/ Tämä loinen oleskelee Karjaalla, laulaa/jodlaa iltaisin kämpässään ja päivät vietetään autolla pitkin uusimaata kurvaillen ja filmaillen. Fyrkkaa löytyy. Kotimaassa VAARALLISESSA Irakissakin on lomailtu viime vuoden alussa. Ruotsi ja Englantikin on nähty.Ja sitten tapahtui kauhea rasistinen rikos, muslimi veti autonsa lunastuskuntoon! https://www.instagram.com/p/BeYWv70h16Q/?taken-by=farhand_omer Kai nyt vakuutus maksaa vaikkakin sitä oli just kännykällä filmaamassa maisemia? Maksaako sossu autot näissäkin tapauksissa?

 2. Onhan tuo askel oikeaan suuntaan, mutta jos ongelma on puoli miljoonaa kehitysmaamusua, jotka eivät todellakaan aio integroitua tai ylipäänsä tehdä mitään Tanskan eteen, niin aivopesumatkailun kieltäminen on aika kevyt keino. Mutta herättää se toivoa kuitenkin. Eiköhän näistä persestanialaisparvista Pohjoismaat selviä – Ruotsi pois lukien -, vaikka isoja vahinkoja onkin jo syntynyt

 3. Miten lapset voidaan lähettää sodan keskelle ja itse olla Euroopassa turvassa. Niin läpinäkyvää, vääräuskoisille saa valehdella ja käyttää hyväkseen ” hyvinvointivaltion ’” varoja häpeämättä hyväkseen. Karkotus koko pakolaisporukalle, johan heitä ollaan elätetty yli 27 vuotta.

 4. Sana ’karkottaa’ on sikäli keskeinen, että se pitää osata kirjoittaa ilman i:tä – otsikossa eritoten.

  Urputukseni ainoa motiivi on sparrata PT-mediaa paremmaksi. Ilokseni huomasin teidän ottaneen onkeen aiemman huomautukseni sanan ’Venstre’ kääntämisestä suomeksi.

  http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/566

  1. Kielioppi- yms pikkuvirheet on hyvä huomioida ja pitääpä laittaa tämäkin huomio korvan taakse. Tietty kun pohtii sanaparia karkoittaa-karkottaa, niin.. no ehkä karkoittaa viittaa pohdinnan jälkeen karkaisemiseen. Eli voisi olla synonyymi karkaisemiselle.

   1. Pakolaisten karkaisu kotimaihinsa olisi kova sana. Siinä meni nuoret sekä vanhat samanlailla. Pakkopalauttelua Vesivehmaalla.

 5. Tuo kuvan somppu on juurikin se kuva minkä saan somaliakoista. Sairaanloisen lihavia synnytyskoneita ja näitä mustakaapuja vaeltelee suurkaupunkien kaduilla yhä enenevässä määrin lastenvaunuja työnnellen, uusi alku tulossa ja jumalaton kersalauma perässä. On muuten lääketieteellinen ihme että nuo mätisäkit tulevat jatkuvasti tiineeksi.

  1. Lihoohan ne kun ympärileikkauksella on saatu jalkoväli arpikudosta täyteen, eikä voi jalkoja enää liikuttaa kuin parikymmentä senttiä kerrallaan. Seurapa joskus huvikseen miten somaliakat kävelee ne pöytäliinat vielä hameena. Selvästi näkee, että käveleminen on hankalaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.