Etnofutur avattiin Tuukka Kurun puheella

0
sdr
23.2.2018

Tallinnassa pidettävä Etnofutur-tapahtuma alkoi hetki sitten. Järjestäjä Ruuben Kaalep avasi tilaisuuden ja Tuukka Kuru piti ensimäisen puheen.

Puheessaan Kuru kävi läpi monia maahanmuuttoon liittyviä asioita. Tapahtumaa voi seurata livenä Monokulttuurin kanavalta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Etnofutur avattiin Tuukka Kurun puheella

 1. Todella hienoa, että näitä järjestetään!

  Näitä pitäisi olla enemmänkin myös Suomessa.
  Toimivat hienoina tilaisuuksina verkostoitumiselle,
  voimavarojen yhdistämiselle, ajatusten jakamiselle
  ja jalostamiselle ja tietenkin suvakkien peppukivun
  aiheuttamiselle 🙂

  Etenkin Millenial Woesin puhe oli todella painavaa
  asiaa. Suosittelen!

  Jos voitte/ehditte/muistatte, välittäkää tämän
  netsin nöyrät kiitokset tapahtuman järjestäjille
  ja osallistujille.

  1. Olen enimmäkseen samaa mieltä. Yhdessä kohtaa olen hieman eri mieltä ”tietenkin suvakkien peppukivun aiheuttamiselle”
   Ns kansallismielisen skenen yksi kehitettävä asia on imago. Niinkutsuttujen hyvien ihmisten mielestä olemme ilkeitä, pahoja ja alkoholisoituneita ihmisiä, jotka vain tykkäävät vihata kaikkea. Tämä myytti pitäisi muuttaa suvakkien silmissä ja rekrytoida heidät meidän puolelle, sillä ajamme tismalleen sitä asiaa mitä he rakastavat: Monimuotoisuuden säilyttämistä. Vastustamme massamaahanmuuttoa koska haluamme että tulevaisuudessakin on erilaisia kansoja ja kulttuureita. (islam on poikkeus, sillä sitä ei tarvita tässä maailmassa ollenkaan sen kiistattoman haitallisuuden takia, muut uskonnot ovat ok, minua ei kiinnosta onko joku ihminen hindu vai katolilainen)

   1. Juuri niin. Antaa kaikkien kukkien kukkia omissa maissaan, oman kulttuurinsa parissa. Ei Suomessa tai Ruotsissa kerjäläisenä. Sillä kerjäläisiä ovat kaikki ne jotka yrittävät imeä rahaa muitten lompakosta istuivat he sitten kadulla käsi ojossa tai laahustavat Rinkelikylän toria. Kerjäläiset pois! Jos haluavat elää kerjuulla niin menkööt sitten omaan maahan sitä tekemään:

    ”– Jag struntar i vilken metod man väljer. Men inslaget i vårt samhälle är destruktivt. Vi har aldrig accepterat att människor ska klara sin försörjning genom att tigga. Vi har tvärtom aktivt arbetat för att det ska försvinna. Och så plötsligt accepterar vi en storskalig introduktion av nya tiggare. Jag har väldigt svårt att förstå att vi ska tillåta det. – För den enskilde individen, värdigheten, man ska inte stå på knä för att försörja sig. Man ska resa sig, kräva sin rätt och arbeta. Skickar vi en signal att vi ska leva med det här nya tror jag vi begår ett väldigt stort misstag. Vilken är nästa grupp som ska ner på knäna?” (ent. pääministeri Göran Persson, Aftonbladet 2018-02-24)

   2. Mitenköhän tämän nyt lyhyesti sanoisi…

    Ymmärrän kyllä hyvin halua ”olla asiallinen” ja
    käydä vakavaa keskustelua. Eikä sortua samaan
    riekkumiseen kuin umpihullut suvakit.

    Ongelma on siinä, että niin kauan kuin minä muistan
    (olen nelissäkymmenissä) ovat äärivasemmisto ja
    suvakit ”kritiikin” varjolla harrastaneet jatkuvaa ivaa
    ja hyökkäystä arvojamme vastaan.

    Miksi meidän nyt ”pitää olla asiallisia”? Ihan sama
    miten ”asiallinen” tai ”kohtelias” olet, sinua haukutaan
    natsirasistiksi.

    Nuivalla liikkeellä saa ja pitää olla oma aseistettu
    siipensä: aseistetun autismin trolliarmeija joka
    harrastaa taukoamatonta peppukivun aiheuttamista
    sen ansaitseville.

    Toinen, poliittisempi ja sanotaanko journalistisempi
    siipi voi sitten siinä sivussa harrastaa asiallista
    valistus- ja muuta toimintaa.

    1. Ihan hyviä pointteja. Itse en ole törmännyt hardcore-suvaitsevaisiin vaan kevytsuvaitsevaisiin, joiden kanssa on pystynyt keskustelemaan. Muutaman olen onnistunut käännyttämään nuivaksi. Mielestäni aina tilaisuuden tullessa, suvaitsevaiset kannattaa pyrkiä käännyttämään nuiviksi hyvillä argumenteilla.

     Tehokkain argumentti, johon vielä yksikään suvaitsevainen ei ole onnistunut keksimään hyvää vasta-argumenttia on ”Pidän erilaisuudesta, eri kansoista ja kulttuureista. Siksi pyrin säilyttämään ne vastustamalla massamaahanmuuttoa”

     PVL:n marssi oli hienoa katseltavaa itsenäisyyspäivänä ja antifan kanssa tuskin pystyy keskustelemaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.