Nuorukainen raiskasi ja ryösti miehen Malmössä

0
23.2.2018

Malmössä tehtiin viime viikonloppuna oudonpuoleinen rikos. 17-vuotiaan pojan kerrotaan raiskanneen 37-vuotiaan niin ikään miehen. Raiskauksen jälkeen nuorukainen oli kiristänyt mieheltä rahaa. Tekoja vauhditettiin aseella uhaten.

Tapahtumasarja alkoi kun henkilöt olivat sopineet tapaamisesta. Poliisin mukaan heillä ei kuitenkaan ollut suhdetta. Tapahtumapaikalla nuorukainen oli sitten aseella uhaten ensin raiskannut miehen ja sen jälkeen suorittanut ryöstön.

17-vuotiasta vaadittiin nyt vangittavaksi epäiltynä törkeästä raiskauksesta, törkeästä ryöstöstä ja kiristyksestä. (Syd)

Advertisements

14 thoughts on “Nuorukainen raiskasi ja ryösti miehen Malmössä

 1. Veikkaisin että lasten, nuorten ja aikuisten miespuolisten raiskaaminen on lisääntynyt korreloituina maahanmuuttoon sanoo:

  Olisi mielenkiintoista nähdä pitemmältä aikaväliltä miesten raiskaustilastoja joissa raiskaajan etninen tausta on otettu huomioon.

  1. Tässä tapauksessa on tai ei ole kyse allahin uskoisista niin tosiasia on että…

   Alahiin uskovissa maissa pimpin saanti ei ole yhtä helppoa kuin täällä maallistuneissa länsimaissa. Niinpä korvike toiminta on in vaikka se onkin kuoleman tuomiolla rangaistavaa… Allahin rampauttamissa maissa et juuri koskaan näe poika tyttö pareja kulkevan yhdessä… mutta poika pareja kulmessa käsikkäin kyllä…

  1. Veit sanat suustani ja ehdit pohtimaan ensin tätä(kin) dilemmaa. Miten me suomalaiset voimme tulla toimeen ilman tätä ”saavutusta”, lol.

   Asian tekee mielenkiintoiseksi se, että koraanissa vissiin ei silleen kauhean suopeasti suhtautuda tuohon homosteluun ja ”palkinto” siitä on ns. nirri pois. Erittäin suvaitsevaa toimintaa, sanoisin.

   Jos haluaa leffasta tätä ”upporikkautta” (hehheh kiitokset uudesta termistä!) seurailla niin American History X. Muistaakseni, siinähän eräs kaveri (Edward Norton) saa vankilan suihkutiloissa ns. speciaalikäsittelyn meksikaanoilta ja hanuri on sen jälkeen lievästi sanottuna höllänä…..

   1. Itse asiassa ne eivät olleet meksikaanoja vaan hänen omia arjalaisjengiläisiään, jotka antoivat hänelle kurinpalautuksen tämän alettua veljeillä melenosoituksellisesti neekerien kanssa. Näin siksi, että hän oli pahoittanut mielensä jengitoveriensa huumekaupasta, mikä oli aavistuksen veran epäloogista:
    hänhän oli liittynyt arjalaisjengiin juuri siksi, että hänen tultuaan vankilaan meksikaanovartija osoitti hänet White Powerin kannattajaksi neekerivangeille. Hänet pakotettiin siis liittoutumaan.

    Hänen katsottuaan voivansa alkaa ylenkatsoa liittolaisiaan nämä antoivat siis kurinpalautuksen saatesanoilla: ”Kun sä kerran tykkäät olla nekrujen kanssa, me annetaan sulle nyt nekrun käsittely!”
    Sitten tuli viisi tikkiä anaaliin. Asia katsottiin jengin taholta sillä käsitellyksi, mutta asianomainenpa katkaisikin kaikki siteensä jengiin ja sai siitä huolimatta muka olla rauhassa:
    kas, elokuvan agendaanhan kuului, että valkoiset ovat pahoja ja mustat tosiasiassa hyviä ja armeliaita.

 2. Homopedofiilisuvakki etsinyt seuraa yksintullesta ja saanut enemmän kuin osasi toivoa? Oikein harmillista, että aikuisen miehen treffit lapsen kanssa päätyi näin. Kuitenkin yhdyntä tapahtui mitä molemmat olivat ilmeisesti toivoneet.

 3. Tämä on perus-Malmö seksiä. Muistan jo 1996 luin lehdestä kun Malmössä mieheltä pamahti fillarinrengas ja sitä siinä sitten puistossa ihmetteli että herrekyyd så trååkit, eka vastaantulija puistossa oli raiskannut fillarimiehen! Muslimilerssiä perseeseen ja HETI! Siinä ei paljoo tapeltu eikä ihmetelty vaan suoraa homoiluu! Kiva nähdä että perinteitä kunnioitetaan.

 4. Profeetta ohjeistanut: ”Eihän sua kukaan raiskaa, vaan sä raiskaat, vai ootsä joku homo, häh?!” Näin ollen raiskattu on tehnyt kuolemansyntiä ja monikulttuurissa kivettyisi väkijoukon toimesta, ei toki Ruotsissa. Monikulttuurissa raiskaaja olisi vaan pitänyt hauskaa, eikä syyllistynyt mihinkään rikokseen, Ruotsissa joutuu vankilaan. Ruotsi on rasistinen maa.

  Sisältää lainauksen kirjasta Veljekset Vaselin, muistaakseni.

  1. Niinpä, kumpikohan on se homo, se joka pyllistää vai se joka ottaa? Kait sitä omaa pervouttansa voisi noinkin perustella allahille? Ja jos allahilla on vielä aurinkolasit silmillä, niin hän ei nähnyt kunnolla mitä tapahtui. Encorea kehiin!

   Mitäs näitä muita homovitsejä taasen olikaan? ”Ensimmäistä kertaa ei lasketa, varsinkin jos on uniformu päällä”.

   Onneksi South Park sarjassa ei yhtään kuittailla homoista, vrt. Mr. Slave ja opettaja(tar) Garrison…..

 5. Olitpa normaali homo, , murjaani, kristiitty, vääräuskoinen tai tiesmitä,, ne vaan tulee ja vie poikuuden.

 6. Malmön kavaljeeripalvelu laajentanut tarjontaansa nyt molemmille sukupuolille – eikö tämä mene nyt ihan sen feministisen ideaalin mukaisesti?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.