Palju õnne Eesti sünnipäevaks

0

Kuvakaappaus 2018-02-24 11-31-19.png

24.2.2018

Tänään vietetään Viron 100-vuotispäivää. Tallinnan keskustaan on kerääntynyt juuri nyt tuhansia ihmisiä seuraamaan eri juhlatapahtumia.

Päivä alkoi kun Pika Hermannin torniin vedettiin Viron lippu. Tallinnan satamassa olleet matkustajalaivat soittivat Eesti Hymnin sumutorvillaan. Kaupungissa on ollut isoja sotilasparaateja ja monilla juhlapaikoilla pidetään puheita. Yleisesti ottaen juhlapäivä näkyy kaupunkikuvassa lipuin ja leikkivin lapsin, joilla monilla on maalattu Viron lippu poskiin.

Illalla tullaan lähettämään livekuvaa Monokulttuurin kanavalta suuresta juhlaparaatista, johon odotusten mukaan on tulossa tuhansia ihmisiä. Kannattaa seurata.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Palju õnne Eesti sünnipäevaks

 1. Tänään jos koskaan on hyvä tekosyy juoda pullo vodkaa, mieluiten Viru Valgeaa tahi Saaremaata eikä Stolitshnayaa tai Moskovskayaa. Vaikka suuri itäinen naapurimme osaa keitellä kunnon vodkat 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=fTaON7HWsPw (Ivar Viigla piruillen Juice Leskistä ”Eesti Eesti kaipaan sinne perkeleesti”). Rahutua Tuhkatriinua en tähän viitsi linkittää, mutta googlaillen löytää….

  1. Jo ihan sillä että eivät juhli itsenäisyyttään leikkimällä koodaribussia neekereitten kanssa.

   1. LOL…

    Pave toivottavasti välittää mitä sydämellisimmät
    onnittelut sinne virolaisille merkkipäivän johdosta!

    Viron uuden itsenäisyyden alku oli aikanaan minulle
    henkilökohtaisesti erittäin merkittävä tapaus ja ikään
    kuin lupa vihdoin toivoa kommunismin ummehtuneen
    järjestelmän romahdusta.

    Hienosti viettämällä alkuperäistä itsenäisyyspäivää
    pyyhitään siinä välissä ollut totalitäärisen itäisen
    koiranpaskasysteemin haiseva muisto puhtaaksi.

    Valitettavasti vain kommunismi muutti muotoaan,
    naamioitui monikulttuuriseksi ”globalismiksi” ja
    onnistui mädättämään suuren osan Suomea ja
    muita länsimaita. Niin kuin kuvottava oksennus tai
    ripulipaska karvamatolla, joka ei lähde pesemälläkään
    pois 🙁

   2. Aivan. Juhlivat amerikan yhdysvaltojen lippua heiluttamalla. Katsotaan toistuuko sama hauska perinne myös tänävuonna?

    Mitkään itsenäisyyden tunnusmerkit eivät täyty -Viro on täysin globalistien hanskassa ja se mitä maassa tehdään tai jätetään tekemättä määrätään rajojen ulkopuolelta. Miehitetty maa.

 2. ”Millä mittarilla mitattuna Viro on muka itsenäinen valtio?”

  Ei millään mittarilla. Eesti sen sijaan on itsenäinen valtio joka on jäsen NATO puolustusliitossa sekä EU:ssa. Nykyisen Eestin valtion paikkeilla oli keskiajalla (joskus 1200 luvulla) valtio nimeltä Virumaa.

   1. Yksikään Eestin kansalainen ei ole hyväksynyt ”Viro” nimeä, se on heidän kaikkien mielestään halventava ja loukkaava. Toki Eestiläiset sietävät ”Viro”, ”Virolainen”, Viron kieli” yms loukkaukset hymyssä suin koska Suomi on vielä toistaiseksi taloudellisesti kohtalaisen merkittävä heille.

    Myös Suomen kielitoimiston fossiilit http://kielitoimistonohjepankki.fi/haku/Viro/ohje/226 ovat vihdoin huomioinneet nimen ”Eesti” mutta varaavat vieläkin nimen ”Viro” niin sanottuihinvirallisiin asiayhteyksiin.

    1. Eesti on suomeksi Viro aivan samoin kuin Suomi on viroksi Soome, eikä viimemainittua tietääkseni meillä kukaan pidä loukkaavana eikä halventavana. Tietääkseni ruotsalaisiakaan ei haitanne, että Ruotsi on viroksi Rootsi mutta omalla kielellä Sverige?

 3. Voipi olla että Suomalaisia muuttaa jatkossa Viroon enemmänkin kun täällä mekkakikkelit alkaa vallata reviiriä. Toistaiseks ne on ollu aika hissuksiin, mutta on vaan ajan kysymys kun Suomessa alkaa samanlainen maanvalloitus kun Ruotsissa. Suomalaiset pistää vähän enemmän kampoihin, mutta se ei riitä…

 4. Minulla on paljon virolaisia kansallismielisiä ystäviä ja kyllä he mielellään kivittivät tarton kaduilla naton jenkkineekerisotilaita jo pikkupoikina… karkuun juoksi suuret sotamiehet.

  1. Kivitettiinkö Suuren ja Mahtavan neuvostoarmeijan sotilaita samalla tavalla vuosina 1945 – 90? Juoksivatko hekin karkuun?

 5. Itsenäisyys ei ole mielipide -se on tai sitä ei ole. Kolme ratkaisevaa itsenäisen valtion tunnusmerkkiä ovat:

  1.Oma valuutta / keskuspankki

  2. Lakien säätäminen täysin ulkovalloista riippumatta

  3. Uskottava OMA armeija joka pystyy turvaamaan kohtien 1 ja 2 toteuttamisen tilanteesta riippumatta.

  -Hyvin harva maa euroopassa täyttää nämä ehdot -kaikkein vähiten ne joiden maa-alueita NATO käyttää oman agendansa edistämiseen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.