RHC:n naisilla maaninen vaihe päällä: verisiä pakkopalautettuja nähdään kaikkialla

0

Kuvakaappaus 2018-02-24 10-37-28

24.2.2018

Muuan Hanna Repo kirjoittaa Refugees Hospitality Clubissa ylläolevan kirjoituksen, jota RHC:n naiset ovat itkenee nyt pari päivää. Repo kertoo olleensa Berliinin koneessa ja nähneensä siellä verta vuotavan miehen, joka oli katsonut Repo apua anoen.

Onko jututssa mitään perää? Ei tietenkään ole. Myös poliisista sanotaan, juttu on täysin perätön ja omasta päästä keksitty. (MTV)

Katsokaamme kuka Hanna Revon miesystävä on. Hän on viime vuoden aseman suuri lakkokenraali Nour Jamal (tai mikä hänen oikea nimensä lieneekään, sillä miehellä on useita aliaksia) ja joka pelkää niin paljon vainoaajiaan, että uskaltaa laittaa suomalaisen tyttöystävävänsäkin vaaraan julkaisemalla oman kuvansa tämän kanssa Facebookissa.

Hanna-Repo-other-half

Lakkokenraali tunnetaan siis viime talven ja kesän Helsingin aseman lakkopäällikkönä. Hän oli myös puuhaamassa syksyllä muslimimiesten pakomatkaa Ruotsiin.

 

Hanna-Repo-3.png

Mikä mies kuvissa oleva mies oikein on? Mies asui ennen Suomeen pakolaiseksi tuloaan Turkissa. Hän työskenteli Turkissa ainakin vuodesta 2014 alkaen. Ennen syksyn 2015 invaasiota hän kävi useaan otteeseen mm. Kreikassa ja Espanjassa lomalla.

Syksyn 2015 aikana mies sitten muutti ammattia ja alkoi pakolaiseksi. Hän tuli Suomeen siis Turkista, monen Eurooppalaisen maan läpi vaatien itselleen lopppuelämän kestävää ylläpitoa vedoten vainoon. Miehen mukaan hänen perheensä on joutunut vainon kohteeksi. Mies myös sai ilmaisen ylläpidon Suomesta.

Asiasssa on kaksi oleellista asiaa. Ne ovat erittäin oleellisia kun hänen tarinansa uskottavuutta miettii:

 1. Miksi mies saa turvapaikan tullessaan Turkista Suomeen? Onko Turkki sellainen maa, josta ihmisen pitää paeta?
 2. Jos leikitään, että hän on pakolainen ja pakenee vainoa, miksi hän tekee päivät pitkät Facebook-päivityksiä, joissa kertoo sijaintinsa. Jos minä olisin mafian tappolistalla kertoisinko 24/7 livenä missä kulloinkin oleskelen? Jos mies olisi tappolistalla, hän asettaisi myös Revon vaaraan.

Hän ei tietenkään ole mikään oikea pakolainen. Hän oli nyt Revon kanssa matkalla luultavasti Turkkiin, sinne mistä Suomeen pakolaisena tuli.

KORJAUS: Kuvassa näkyvän miehen nimi on siis Nour Jamal alias Hajar Jabary. 

Advertisements
, ,

21 thoughts on “RHC:n naisilla maaninen vaihe päällä: verisiä pakkopalautettuja nähdään kaikkialla

 1. Jos joku väittää että Finnairin koneissa saa ihmisen pään painettua alas niin väitän että ko. ihminen valehtelee. Nimittäin, Finnairin koneissa on täysin mahdotonta ottaa ”pakkolasku” asentoa sen vuoksi että penkit ovat niin lähellä toisiaa. Pelkkä pystyyn nouseminenkin aiheuttaa sen ettei voi olla suorassa koska tilaa on niin vähän

  Jos joku epäilee että kääpönkään pää olisi saatu painettua alas (lähelle polvia) niin on hyvä ja koittaa lentokoneessa moista ihmettä.

  1. Ikinä en ole nähny musliminaista tuomosissa kuvissa valkoisen suomalaismiehen kanssa! Luulis tasapuolisuuden nimissä semmonenki kuva joskus julkisuuteen tulevan,mutta ei ? Oliskohan siinä jotaki semmosta,jos musliminainen siihen kuvaan suostuis, hän putoais parvekkeelta ”VAHINGOSSA” tai jotaki muuta perin ikävää sattuis ??????????

   Melkeinpä luulen ,että se kuva olis yhtä vaaralista sille sumalaiselle miehelle ja muslimi naiselle,kun taiteikijoille jotka uskaltava piirtävä kuvan siittä profetta muhametistä.

   Mutta nuo suomalaisen horotko ne nyt tuomosia asioita tulisivat miettineeksi suuressa yltäkylläisyydessään.

 2. Siinä on hyvä maata reporankana kun jamal työstää. No joku saa tyydytyksen kun meikattu ”mies”puhuu mukavia (vielä) ja nussii silloin tällöin. Entäs kun arki tulee, riittääkö mukavien puhuminen.

  1. Tuo meikattu mies näyttää ihan homolle. Ehkäpä heillä onkin vain kulissisuhde. Molemmat hyötyvät. Repo saa huorata vapaasti yleisenä matupatjana mainettaan menettämättä, kun kaikki olettavat muslimimiehen olevan tyypillisen hengenvaarallisen mustasukkainen naisestaan. Samaan aikaan tämä neitimäinen muslimimies voi jatkaa homosteluaan turvassa oikeaoppisten muslimien kaameilta rangaistuksista.

 3. Mielestäni tuon ihmissyöjän näköinen maahantunkeutuja on eri henkilö kuin Nuor Dawood. Toki kumpikin näistä maahantunkeutujista oli tunnettuja häiriköitä matuleiristä.

 4. Mielenkiintoinen juttu. Luin myös tuon MTV-linkin jutun. Siellä mainittiin poliisin ylikomisarion painottaneen, että palautustilanteissa kukaan matkustaja ei saisi puuttua tilanteeseen eikä eikä pyrkiä keskustelemaan palautettavan kanssa, mikä on normaalijärkisille itsestäänselvää.

  Jos itse satun paikalle ja näen poliisin työn häiriköintiä, asetun asiassa poliisin puolelle. Jos saattajien työn häiriköinti ei saattajien käskystä tai lentoemännän ohjeistuksella välittömästi lopu, niin saatan täräyttää poliisin työn häiritsijää turpaan. Naisena voin surutta lyödä toista naista – ja voin kertoa, että osaan laittaa isommankin tyypin itkemään.

  Onkohan itkijänaiset miettineet tällaisia skenaarioita. Ei kaikki matkustajat ole automaattisesti heidän puolellaan – ei lähes tulkoonkaan. Koneessa voi syntyä täysi mellakka, kun aletaan puuttumaan vihattujen rikollisten karkoitukseen ja itse kukin rupeaisi valitsemaan puoliaan.

  Ylikomisario varoittikin saattotilanteeseen puuttuvan vaarantavan sekä muiden että kenties oman turvallisuutensa. Saattotilanteessa pitää luottaa poliisin ammattitaitoon.

  MTV:n haastattelussa Repo oli sanonut miehensä yrittäneen mennä kuvaamaan tilannetta, mutta kuvaaminen oli estetty. Lentokoneessa matkustajia ei saisikaan kuvata ilman heidän lupaa. Jo kuvaamisesta saattaisi syntyä ikäviä yllätyksiä viimeistään matkan jälkeen…

  1. Mun mielestä tollasta saastaista aavikkopaviaania ei sais päästää lentokoneeseen ensinkään, paitsi tietysti käsiraudoissa kotimatkalle. Silloinkin mieluummin ruumassa niin kuin muutkin villieläimet.

 5. Miksi matupatja-Hannalla on vielä oma sukunimi käytössään? Ja huoramaisesti meikkiä naamassaan? Äkkiä nyt herra muslimiherra nyrkit heilumaan, Hannan huoravirne naamalta pois nyt jo näkyy kuvassa miten vikittelee muita muslimimiehiä, akka säkkiin ja sukunimi vaihtoon! Mitäs islam-lepsuilua tämä nyt on!!!

 6. MTV:n linkistä vielä yksi oleellinen poiminta koskien palautuksia, joissa on saattajat paikalla: ”Poliisin mukaan poliisi saattaa maastapoistettavan kotimaahansa, jos palautus johtuu rikoksesta tai jos palautettava ei muuten suostuisi poistumaan maasta.”

  Jos saattajia siis tarvitaan, on saatettava joko pienempi tai isompi rikollinen – vähintään rikoksena yritys oleskella maassa väkisin laittomasti tai sitten saatettava on karkotettavaksi määrätty kovemman rikoksen takia.

  Näiden rikosten laatu on helposti arvattavissa. Siitä tulikin mieleen, että jos Suomen kaikkien aikojen vihatuin rikollinen, pedofiilikiduttajamurhaaja Jammu-setä, olisikin ollut arabi ja jos rikos olisi sattunut RHC:n toiminta-aikana, niin varmaan kyseisestä kerhosta hänellekin faneja ja puolustajia olisi löytynyt.

  Itseäni ei tuollaiset rikolliset säälitä, vaikka saisivat vähän kovempaakin runtua poliisien käsissä. Harmi vaan, että todellisuudessa näitä rikollisia pidetään kuin kukkaa kämmenellä.

 7. Rasmuslaisten faktat: 1. Turvapaikanhakija ei valehtele 2. Jos turvapaikanhakija valehtelee, sille on aina olemassa hyväksyttävä syy, kuten ’hakija ei tiennyt ikäänsä ja siksi viisikymppinen arvioi itsensä 17-vuotiaaksi) 3. Toinen rasmuslainen voi puhua vain totta: Se mikä palstalle on postattu on absoluuttinen totuus 4. Suomen poliisi on luotu Gestapon pohjalle 5. Kaikki maailman realiteetit ovat ihmisoikeuksien vastaisia ja siksi niistä ei tarvitse välittää 6. Turvapaikkajärjestelmä on mahdoton ilman palautusmahdollisuutta > ks. kohta 5 6. Peppi Pitkätossu on todellinen henkilö ja hän on meidän puolella. Pepin isä ei ollut neekerikuningas vaan neekeri, mikä herättääkin heti paijausvietin, sillä neekeri ei voi itsessään osata mitään ja siksi häntä tulee pikku lapsena kohdeltaman.

 8. Palautettavat voisi laittaa siististi paketoituina rahtikoneella tai sitten matkustajakoneen tavaratilaan kuljetettavaksi. Muille matkustajille ei saa aiheuta häiriötä.
  Typerä nainen tuo repo, olisi ollut hiljaa niin olisi säästynyt häpeältä.
  Nyt kaikki tietävät miten hölmö hän loppujen lopuksi on.

  1. Kirjoitimme lähes yhtä aikaa. Samansuuntainen idea molemmilla. 👍🏻

 9. Jos saattotilannetta vastustavia matkustajia alkaa olla liikaa, niin ehdotan palautuksiin toisenlaista käytäntöä. Palautettava tyyppi lääkittäköön ja lukittakoon villieläinten kuljetushäkkiin ja kuljetus tapahtukoon lentokoneen ruumassa, kuten muidenkin villieläinten kohdalla.

 10. Lapset oppivat liki kaiken vanhemmiltaan ja lähipiiristä. Jos lapsi kasvaa muslimharhaoppien mukaan Suomessa, hänestä tulee melko varmasti naisia Alistava ja islamin harhaoppia kunnioittava potentiaalinen terroristi raiskaaja. Miettikääpä sitä!

  1. Sitä itsekin olen miettinyt ja tätä ”hoivaviettiä” tuskin olisi tapahtunut jos maahan olisi aidosti tulleet sotaa ja hätää kärsiviä lapsia,naisia ja sieltä missä hätä on todellinen. Nuo eurooppa ja lähi-itää kiertävät sosiaalisuffarit kiinnostavat onneksi pientä osaa alapäällä ajattelevia naikkosia. Suurin osa Suomalaisista naisista on fiksuja ja tuo hulluus keskittyy lähinnä pääkaupunkiseudulle.

   YLE oli taas pläjäyttänyt ”uutisen” ranskalaisten naisten raiskauksista. YLE pohtii miksi12 prosenttia ranskalaisnaisista on raiskattu joskus elämänsä aikana, ei sitä syytä mistä tämä johtuu. Syyhän on ilmeinen. Sama ”trendi” on menossa Ruotsissa ja Suomi tulee hitaasti mutta varmasti tämän kummallisen ”ilmiön” perässä. Miksi raiskauksissa ei tilastoida etnisyyttä, se voisi avata jopa YLEn punavihreiden toimittelijoiden silmiä, tai sitten ei.
   https://yle.fi/uutiset/3-10091231

   1. Kyllähän se Optulan tilasto uutisoitiin, jossa suurimmilla tph-ryhmillä oli 17-kertainen yliedustus raiskauksissa, mutta eihän tätä show’ta faktoilla pyöritetä eli ei sillä mitään merkitystä ollut. Ihminen kykenee tiedostamattaan valehtelemaan aivan mitä tahansa, jos tahtotila on oikea. Ja sehän on.

 11. Näänkö mää väärin vai onko Nourilla rystyset vähän ruvella?
  Mahtaa siinä tapauksessa Hanna olla ns. ”kova luu”.

  1. Näyttäisivät hannan polvet, ne voi olla melkoisella vereslihalla.Hanna sanoo myös välillä ”session” tiimellyksessä että bäää, siitähän matu innostuu ja polvet ovat todella kovilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.