Suldaan Said Ahmed bongattiin Tallinnan yöelämästä

0
28511463_1023661697782490_229086107_n
25.2.5018

Myös suomalainen Suldaan Said Ahmed juhlisti läsnäolollaan Viron 100-vuotispäivää. Ahmed nähtiin mm. Vapauden aukiolla kolmen muun uussuomalaisen kanssa.

Nelikön läsnäolo herätti selvästi ihmetystä paikallolleissa juhlijoissa. Muuan mies tuli kysymään tiedämmekö keitä tummat miehet ovat ja mitä he tekevät siellä? Oliko kyseessä mahdollisiesti jonkinlainen provokaatio.

Yritimme rauhoitella ja kerroimme, että kyse on vain suomalaisista turisteista, jotka ovat lähteneet ostelemaan Viroon. Kerroin heille kuka Suldaan Said Ahmed on.

Mies kertoi sen jälkee tapahtuman Itäkeskuksesta, jossa vieraili taanoin. Hänelle oli iskenyt pienoinen paniikki, että eikö paikalla ole suomalaisia ollenkaan. Hän oli huikannut silloin ”Puhuuko täällä kukaan Suomea?”. Ohi oli kävellyt virolainen mies, joka sanoi ”Minä puhun.”

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Suldaan Said Ahmed bongattiin Tallinnan yöelämästä

 1. Virossa on paljon raiskattavaa ja puskapanoreissulta pääsee nopeasti turvaan Hölmölän laivaan. Viron uhka tulee enemmän pohjoisesta kuin idästä tällä hetkellä.

  1. Näinhän se harmi kyllä on…paitsi että Suldanin ei kannata jäädä kiinni itse teosta Sirjen raiskaamisesta. Aavo Toomingas ja Kalju Kõgu kun kykenevät järjestämään Suldanille aavistuksen verran keljummat seuraamukset kuin meillä Auvo Tuominen ja Kalle Koku.

   Paitsi että kykenisimmehän toki mekin, mutta kun meistä ei tämän kaiken hyvinvointimme keskellä siihen ole. Juodaan vain kaljaa ja katsotaan ölunviäläisiä (nimi tuli kerrankin oikein!) ja annetaan kaikkien muiden Sirpojen tulla raiskatuiksi.

   Siinä vaiheessa kun vuoro iskee juuri siihen meille hyvin rakkaaseen Sirpaan, on jo liian myöhäistä. Jospa nyt kuitenkin yritettäisiin edes ottaa mallia virolaisista?

 2. Suldaan Said Ahmed ei ole suomalainen. Asunto Suomessa, kansalaisuus tai suomen osaaminen ei tee hänestä suomalaista.

 3. Viron kansa on osoittaumassa hyvää vauhtia pohjoiseuroopan älykkäimmäksi. Ihmisiä joilla on järkeä arvostaa myös itseään.

  Suomen suvakovalaat, anarkostallarit globalistikyrvänsyylät, viherfasistit, narsistikokkareet ja kaikki muut loput toiseudenpalvojat islamofiilit ovat Darwin palkintonsa ansainneet. Totaalinen itsesuojeluvaiston puute kertoo vakavasta mielenhäiriöstä ja henkisen kehityksen jälkijättöisyydestä.

  Seuraavien vaalien jälkeen voi tehdä kohtuu tarkan analyysin kuinka suuri osa kansasta sairastunut.

 4. Olen jo kauan pitänytkin virolaisia viisaampina kuin me tyhmät suomalaiset. Ja nythän se on oikein toteennäytetty.

 5. Naurettava hukkapätkä. Päivityksessään käskee jonkun kertoa edessään kulkeville ”uusnatseille” että voisivat häipyä. Itse ei uskaltanut toimittaa viestiään parille naiselle ja toisaalta, takkien logoista pitäisi osata päätellä että edessä ei kulkenut ”uusnatseja”.

  Suldan voisi itse lähteä sinne missä sillä on lupa asua. Eli omaan kotimaahansa. Täälä sen rusketus vaalenee liikaa. Kuka ties saa Michael Jacksonin sairauden ja muuttuu albiino-arabiksi.

  1. Niin, eiköhän somaliassa ole jo sodat aikalailla rauhoittuneet. Maasta löytyy kyllä täysin turvallisia alueita. Hänen oikea paikkansa olisi somaliassa laittamassa oman maansa kuntoon.
   Eihän Suomikaan passittanut isoa karjalaisväestöä somaliaan toisen maailmansodan jälkeen vaan huolehti omista kansalaisistaan omalla alueellaan. Kyllä on kumma jos somalia ei voi huolehtia omistaan. En ole expertti, mutta vaikka somaliassa olisikin jotain pientä kärhämää, niin suurin osa maasta on täysin turvallista.

  2. Kiitos mädättäjien vuosikymmeniä jatkuneen paapomisen noiden paska-apinoiden röyhkeydellä ei ole enää mitään rajaa.

 6. Pitääkö noiden somaliaktivistien tulla Viroonkin astikka harrastamaan natsibongaustaan ja luomaan sitä suvakkifasistien holhoustunnelmaa että mitään ”väärää” et saa tehdä? Kerrankin kun luulet olevas jos ihanan rauhallisessa maassa normaaleiden valkosten eurooppalaisten kanssa juhlimassa kauniisti ja hartaasti itsenäisyyspäivää niin tietysti jossain kulman takana kurkkiikin islamilaisia tuontineekereitä ja tietysti vielä Suomen suvakkipöhölästä.. Voi jumalauta oikeesti.

 7. Ymmärsiköhän toi somali edes että vaikka kulkue sai sujua rauhassa se oli kuitenkin kansallismielisen Ekre-puolueen vetämä eikä mikään valtiollinen ”kaikki mukaan, kuka vain voi olla virolainen” höttöhattara-kulkue. Siksi siellä oli edustamassa kansallismielisiä pohjoismaista ja baltiasta. Se että sitä ei vastusteltu ja natsiteltu kertoo vaan siitä kuinka sairas arvomaalma Suomeen on luotu näiden ahmedien ja heidän halaajien toimesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.