Tehtiinkö Konnunsuolla taas itsemurha kotiinpaluuta odotellessa?

0
25.2.2018

Joutsenon säilöönottoyksikössä Konnunsuolla kerrotaan tapahtuneen lauantaina uusi itsemurha, kun kotiinpalaava henkilö oli tehnyt itselleen jotain kuolettavaa.

Oheinen filmi on kuvattu yhden säilössä kotimatkaa odottavan toimesta. Mahdollisesti filmillä kuskataan ruumista, joka peitetään lakanalla. Filmin taustaa on vaikea selvittää, mutta joissakin arabiankielisissä ryhmissä filmin kerrotaan olevan launatai-illalta, joten itsemurhaaminen olisi tapahtunut eilen päivällä.

Jos kotiinpalaajilla on näin suuri itsemurhariski, niin olisi odotettavaa, että heitä otetaan säilöön tarkmmalla seulalla. Henkilöt ovat nimittäin vaarallisia itselleen ja ympäristölleen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Tehtiinkö Konnunsuolla taas itsemurha kotiinpaluuta odotellessa?

 1. Ei ollut paareilla makaava kuollut kun ei oltu kokonaan peitetty. Pää oli paljaana.

 2. Hitto vieköön tätä uussanastoa
  ”itsemurhaaminen”
  ”henkilö itsemurhattiin”. Jne !!!!!!!
  Elämme melko synkkiä aikoja. Mikä siinä on kun ihmiset eivät näe tätä touhua!

 3. Suomessa vuonna 2016 itsemurhan teki onnistuneesti 787 henkilöä. http://findikaattori.fi/fi/10 otospopupulaatio lienee Suomen kansalaisuuden omaavat, jolloin se ei ilmeisesti sisällä vuosien 2015 … 2017 suuren muslimi-invaasion maahantunkeutujia (ainakaan merkittävässä määrin)

  Noh, jos Suomen kansalaisuuden omaavia on noin 5,5 milj niin 787 / 5,5e6 * 1e6 = 143 ppm. Jos muslimitunkeutujia joilla ei ole Suomen kansalaisuutta olisi nyt 30e3 kpl niin yksi onnistunut muslimi-itsemurhaus vastaisi 1 / 30e3 * 1e6 = 33,3 ppm.

  Tarvittaisiin siis 143 / 33,3 = 4,3 kpl onnistunutta muslimi-itsemurhausta vuodessa jotta ne pääsisi edes leipäjonoissa palelevien ja hoitamattomista sairauksista kärsivien Suomen kansalaisten tasolle itsensämurhaamisessa.

  Pitäisiköhän tehdä niille jokin yksinkertainen, vaikkapa sarjakuvan muodossa oleva opas jotta onnistuvat paremmin. Tyyliin Je suis Charlie.

  1. Muslimeille voisi kertoa että jos Suomessa tappaa itsensä niin saa taivaassa TUHAT neitsyttä. Mutta ainoastaan jos tappaa vain itsensä, ei muita, ei mitään nössöä marttyyri-ämmäilypaskaa. Äijämäisesti kiikkuun vaan perkele! Kun kerran muslimi joka tapauksessa uskoo saavansa 72 neitsyttä jos pamauttaa itsensä paskan päreiksi torilla, niin tämä olisi kaikille win-win tilanne. Pojut pääsee panee.

   1. ”Kun kerran muslimi joka tapauksessa uskoo saavansa 72 neitsyttä jos pamauttaa itsensä paskan päreiksi torilla,”

    Siihen siis liittyy vaaatimus että: vuodattaessaan ”vääräuskoisten” verta taistellessaan Allah nimisen satuhahmon puolesta. Nuslimit ihan oikeasti aika ajoin kinastelevat kiivasti ulvoen siitä montako gallonaa vuodatettua verta riittää ”paratiisi” -rannekkeeseen. Tätä yksityiskohtaa vale-profeetta Muhammed ei tajunnut täsmentää Kuraania satuillessaan.

 4. Joo menkäähän kotiinne itsemurhailemaan. Täällä Suomessa on synkkää, vittumaista, kylmää, pimeää ja päätyy ennen pitkää narun jatkoksi kun pää poksahtaa. Levittäkäähän sanaa myös sinne lähtömaihin.Kannattaa yrittää Saksaan ja Ranskaan, siellä paijataan, täällä ei vaan on kylmää kohtelua.

  1. Juuri näin. Kun muslimi aika äkkiä huomaa että se refugee-salary ei riitä Suomessa mihinkään ja täällä ei kohdellakaan kuin kuningasta niin alkaa ankaran raivokkaasti kyrpimään. Myöskin kun discobiletys ja dokaaminen menettää hohtonsa ja iskee rahaton krapula, ai ai kun on kotia ikävä. Minä toivon ja luulen että Suomen perusmeininki ei sovi muslimille millään muotoa, eikä täällä ole miljoonia samanlaista kaveria, ja se lopulta vie mehut innokkaamaltakin discorunkkarilta niin että turvapaikanvalehtelija lähtee lopulta muualle. Tai Turun torille.. Voin vain toivoa että vaikka kotimaan muslimien silmissä tämä on suuri häviö, niin häviäjä yrittää kaikille maanmiehilleen selittää kuinka helvetin paska maa Suomi on ja kuinka vitun paskasti täällä kohdellaan. Jokainen valehtelija-loinen joka muuttaa kohdemaataan pettyneen muslimin suosituksesta on Suomelle miljoonien arvoinen voitto.

 5. Äkkiä laskettuna seitsemän pelastus/hoitohenkilöstöön kuuluvan työpanosta tuossakin tarvittiin!

 6. Arabiino yrittää uhrautua ja nirhaa hieman itseään ja tulos on ”epäonnistunut itsemurha”. Ihmisjätettä nuo otukset.

 7. Alkanee jo vuosisatoja tehty sisäsiittoisuus näkyä, kun eihän nämä alibabat osaa tehdä ainakaan yksin mitään. Kannattaisi kokeilla ehkä ryhmäitsemurhaa jos vaikka sitten onnistuu.

 8. Parempi vaan että murhaavat itsensä. Mutta yleensä murhaavat suomalaisia, näistä ei media pahemmin pidä metakkaa, vaan kirjoittaa säälinkerjäystarinoita murhaajista ja syyllistävät murhatut suomalaiset.
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201108160105155_uu.shtml
  -Intialaismies lähti Helsingin käräjäoikeudesta Vantaan vankilaan päästettäväksi vapaaksi.

  – Saa nähdä, miten hänen elämänsä järjestyy, jääkö hän nyt Suomeen tai miten hän pääsee kotimaahansa ja millä aikataululla.

  -Mies on tuntenut huonoa omaatuntoa teostaan.

  – Kyllä hän on edelleen koko ajan ollut hirveän surullinen tästä tapahtumasta ja katunut tätä tekoa, mutta hän oli silloin sairastunut, ne olosuhteet siellä työpaikalla johtivat siihen sairastumiseen, ja ne vaikuttivat juuri tähän syyntakeettomuuteen.

  – Siellä oli tavallaan tiukat olot ja tietysti tämä Ior Bockin henkilökin vähän vaikutti, ja nämä nämä mytologiat ja muut. Nämä ovat sellaisia asioita, mitä siellä mielentilatutkimuksessa käsiteltiin tarkemmin ja mitkä asiat taas määrättiin salaiseksi eli en voi niistä sen tarkemmin kertoa.

  -Syytetty puhkesi itkuun kuultuaan tuomion.

 9. vähän oli viillellyt malliksi että sai olemiselle jatkoaikaa,tätä samaa paskaa riittää,harva niistä uskaltaa itteesä tappaa,paljo harvempi kuin kantikset,kantikset tosin syystäkin kun ovat kaiken helvetin loisäpärien maksumiehiä kaiken muun pohjolan paskan lisäksi !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.