Vaxjössä viikonloppuna ryöstäaalto – useita nuorukaisia ryöstettiin

0

Kuvakaappaus 2018-02-25 14-35-42

25.2.2018

Växjössä on meneillään jonkilainen ryöstöaalto. Arabyn maahanmuuttajagheton ympärillä viikonlopun aikana ryöstettiin ainakin neljä lasta ja nuorta.

Perjantaiana kahdelta nuorelta mopopojalta ryöstettiin mopo. Klo 17.00 aikaan sattunut tapahtuma alkoi kun iso joukkio uusruotsalaisia arviota 16 vuoden hujakoilla piiritti kaksi mopopoikaa ja väkivallalla uhaten ottivat mopedit haltuunsa.

Mahdollisesti sama jengi oli asialla parin tunnin päästä. Samanikäiset nuorukaiset joutuivat omanikäisten uusruotsalaisten ryöstökohteeksi. Nuorukaisia uhattiin usean tekijän toimiesta ja heiltä saatiin vietyä rahaa ja puhelimet.

Poliisin mukaan molemmissa tapauksiossa tekijöitä oli ainakin 15 henkilöä, jotka olivat naamioituneet ryöstäjänpipoilla ja huiveilla. Tekotapa oli samanlainen. Ryöstöuhrit piiritettiin suurella joukolla ja joukkouhkaamalla saatiin saalista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Vaxjössä viikonloppuna ryöstäaalto – useita nuorukaisia ryöstettiin

  1. Erittäin hyvin ovat nämäkin maahantunkeutujat sopeutuneet.Kaipa se on tällainen ryöstely jo maantapa sielläpäin kun ovat kerta päästäneet röyhkeitä ja ylimielisiä kehitysmaalaisia maansa täyteen.

  2. Ruotsin pitäisi ottaa uusia pakolaisia maahan. Vaikka oikeasti hätää kärsiviä eteläafrikkalaisia buuri viljelijöitä. Joo, eipä ole valtamedia asiasta koskaan maininnut, mutta sieĺlä on menossa kansanmurha ja valkoisia vastaan apartheim. Joka päivä tätänykyä tapahtuu hyökkäyksiä farmemeja kohtaan ja jälki on rumaa. Perheet raiskataan, silvotaan ja tapetaan. Jopa keitetään elävältä. Ja SA hallitus hyväksyy tämän. Googlatkaa vaikka ”south africa white genocide”

  3. Ruotsin pitäisi ottaa uusia pakolaisia maahan. Vaikka oikeasti hätää kärsiviä eteläafrikkalaisia buuri viljelijöitä. Joo, eipä ole valtamedia asiasta koskaan maininnut, mutta sieĺlä on menossa kansanmurha ja valkoisia vastaan apartheim. Joka päivä tätänykyä tapahtuu hyökkäyksiä farmemeja kohtaan ja jälki on rumaa. Perheet raiskataan, silvotaan ja tapetaan. Jopa keitetään elävältä. Ja SA hallitus hyväksyy tämän. Googlatkaa vaikka ”south africa white genocide”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.