Upplands Brossa kymmenkunta autoa poroksi yön aikana

0
26.2.2018

Upplands-Bro:n ongelma-aluleella Fjärilastigenin ympäristössä poltettiin taas viime yönä autoja. 4-5 autoa tuikattiin tuleen. Koska palot sytytettiin katokseen levisi palo aina viereiseen autoon, joten yön romuautojen saldo kymmenkunta autoa.

Palokunta sai hälytyksen vähän klo 02.00 jälkeen. Tuolloin jo useita autoja oli ilmiliekeissä. Palo ehti levitä myös katoksen rakeneteisiin, mutta edelleen leviäminen asuinrakennuksiin saatiin estettyä. Kaiken kaikkiaan lunastettavien autojen määrä noin 10 kappaletta. Osa paloi täysin poroksi, osasta alkoivat esimerkiksi pellit kuplia.

Kuvakaappaus 2018-02-26 08-29-49.png

Upplands-Bron alueella on ollut jo pitkään hyvin rauhatonta. Useita autopaloja syksyn mittaan ja monenlaista pientä ilkivaltaa. Lisäksi aluetta on vaivannut uusruotsalaisten naistenahdistelijoiden joukko. Viimeksi ennen lumien tuloa yritettiin raiskata nainen.

Advertisements
, ,

4 thoughts on “Upplands Brossa kymmenkunta autoa poroksi yön aikana

  1. Toivottavasti edes joku autoista oli ”suvaitsevaisen” medelsvenssonin. Rupeaa noilla määrillä karman laki iskemään oikeisiin kohteisiin.

  2. Polttopullonatsit ilmeisesti taas juoksennelleet nurkissa. Niitä yhteiskuntamme parhaat yksilöt näkevät ikkunoista katsellessaan, vaan hätäkeskukseen eivät uskalla ilmoittaa koskaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.