Uppsalan maahanmuuttajalähiössä Gottsundassa mellakka illalla – useita autoja poltettu

0
brand-jpg
August Södermanin tiellä sytytettiin ainakin kaksi autoa. Kuvat Utryckning Uppsala.
26.2.2018

Uppsalan ongelmalähiössä Gottsundassa poltettiin illan mittaan useita autoja. Palolaitos joutui jokaisen sammutustilanteen yhteydessä hyökkäyksen kohteeksi, kohti heiteltiin mm. kiviä ja lasipulloja. Yksi poliisiauto rikottiin ja tästä seurasi, että paikalle kutsuttiin mellakapoliisi.

Palot alkoivat Bandtolsvägenillä klo 18.30 aikaan kun parkkipaikalla sytytettiin auto palamaan. Saman paikan läheisyydessä sytytettiin tuleen myös roskakatos. Kun palolaitos saapui paikalle, joutuivat palomiehet perääntymään autoihin suojaan, koska heitä kohti heiteltiin kiviä ja lasipulloja.

brand2-jpg

Tässä yhteydessä poliisin saapuessa paikalle, hyökkäsivät uusruotsalaiset poliisin kimppuun ja ainakin yhdestä poliisiautosta rikottiin ikkunat. Poliisi painoi nyt mellakka-nappulaa ja paikalle saapui Tukholmasta kymmeniä mellakkapoliisin erikoismiehiä.

Klo 20.00 jälkeen sytytettiin lisää paloja. Nyt tulessa oli August Södermanin tiellä kaksi autoa. Poliisi suojasi palolaitoksen toimintaa mellakkakilvin. Lumikinoksissa lymynneet uusruotsalaiset heittelivät lasipulloja tässäkin kohteessa.

Muutaman tunnin päästä saatiin sahata takaisin Bandstolsvägenille, jossa oli sytytetty toinen roskakatos tuleen.

Poliisi piti alueella miehitystä aamuyöhön asti, jonka jälkeen tilanne rauhoittui. Pakkanen hyydytti etelän suunnalta tulleet pahantekijät. Mellakan tiimoilta ketään ei otettu kiinni epäiltynä rikoksista.

Poliisin mukaan teot ovat seurausta siitä, että aiemmin päivällä poliisi otti kiinni joitakin uusruotsalaisia gangstereita ja takavarikkoon saatiin huumausaineita. Uusruotsalaiset suuttuivat tästä ja polttivat asuinalueensa naapurien autoja ja omia roskakatoksia.

Advertisements
, , ,

14 thoughts on “Uppsalan maahanmuuttajalähiössä Gottsundassa mellakka illalla – useita autoja poltettu

 1. Juu ,kun olympialaisissa ei ole vielä tuota pullonheittokilpailua ,pitää tyytyä heittään posliineja ,ohan sekin urheilua..

  1. Onhan tämä komeaa` ” JA MEILLÄ SUOMESSAKI ON UNELMA” uusruotsalaiset huumemiehet ja niiden edunsaajat kostavat oikeille RUATTALAISILLE jos niitten huumekauppaan sekaannutaan.

 2. Sitten kun koetaan jokin tarpeeksi kuohuttavaksi koettu kollektiivinen vääryys, kuten kiinniottoa vastustaneiden rikollisten kuolema pakotilanteessa, kuten Pariisisa sähkömuuntajaan paenneiden tapauksessa, palaa koko helvetin Ruotsi.

  Nämä reaalimaailman sosiaalis-psykologiset utopiakokeilut ovat vastenmielisyydessään myös mielenkiintoisia: Löytyisikö Ruotsin ns. ei-rasistisista puolueista joku sanomaan, että monikulttuurisuus on epäonnistunut? Pannaanko vastaan armeija vai koetetaanko pärjäillä poliisilla? Mitä sanoo perus-Svensson, kun aletaan polttamaan Ruotsin-lippuja? Kummalle puolelle Suvaitsevaisto asettuu? Entä partalapset tai Herra Tossavainen? Tarjoaako Löfven ja poliisi pullaa? Letti- vai wiener-pitkoa?

  Alkaisi jo, ettei mene maha jännityksestä sekaisin!

 3. Mitenkähän nuo tavalliset herr nilssonit ja svenssonit ajattelevat kun autokulta onkin romuksi palaneena kun aamulla pitäisi töihin mennä.
  Mahtaa ottaa päähän. Vai onko heillä niin helposti saatavissa uusi tilalle, niin että polttakoon taas lisää.
  Vakuutusyhtiöiden herrat nauraa taas matkalla pankkiin.

  1. Jos autossa on palovakuutus, silloin mielipaha ei ole luultavasti niin iso kuin jos vakuutusta ei ole. Vakuutus ei siis tietenkään korvaa, jos autossa on vain perus liikennevakuutus.

  2. Tässä voi käydä niinkin, että lopulta autoihin ei saa vakuutusta. Ehkä ensi alkuun vakuutuksien ehtoja tiukennetaan niin, että vakuutus ei kata kaikkia Ruotsin alueita. Siinä sitten ruotsalaiset alkavat konkreettisesti tuntea hyväksymänsä politiikan vaikutukset.

   Tuli mieleen, että ruotsalaisia voisi väestöryhmänä verrata alkoholistiin. Parantuminen kuulemma voi alkaa vasta, kun on käynyt ihan pohjalla.

 4. Nämä yksittäiset sattumukset ja keppostelut satavat ääniä SD eli Sverige Demokraattien laariin. Ennen syksyn vaaleja Ruotsi tarvitsee ja ansaitsee oikein mojovan terroriteon tai jonkun muun mieliä kuohuttavan sattumuksen. Kansa saa nauttia monikulttuurisia sirkushuveja, kansan pitää järjestää jännitystä myös vastavuoroisesti heille jotka ovat tämän tarjonneet. Suurta muutosta ei tietenkään ole odotettavissa eikä ongelmat poistu vaikka vaaleissa kävisi kuinka vain. Nääs ihmisoikeudet ja kv. sopimukset. On ihmisoikeus perseillä isäntämaan valkoiselle väelle miten lystää. Se on kirjoittamaton laki ja länsimaiden syöpä. Jos lakeja aiottaiisiin muuttaa radikaalisti olisi koko muu maailma niskassa ja boikoteeraamassa Ruotsia. Ei se käy koska maine.

 5. Hiekka-neekerit varmaan juhlivat omia itsenäisyyspäiviään, joita ei niistä varmaan kukaan muista. Siksi on hyvä poltella autoja aina silloin kun siltä tuntuu.

 6. Nuorena tuo olisi ollut ihan nastaa touhua. Käskyjen kuuntelemisen, putkan ja sakkojen sijaan pistät poliisiautot paskaksi. Ellei ne usko, on poliisitkin paskana ja kaikki muukin. Eikä pienintäkään vaaraa jäädä kiinni. Semmoista reipasta jengielämää. Koulu paskaksi, ettei tarvitse hävetä omaa tyhmyyttään/laiskuuttaan. Naapurin auto paskaksi, jos sillä on mersu. Aika kuningasolo, kun kukaan maailmassa ei mahda sinulle yhtään mtään. Tietty maailma on se pikku reviiri, taikka tulee lyijyä, mutta kumminkin. Harmi että nuoruus meni jo, aina kiva olla voittajan puolella.

 7. ”http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803132200808309_ul.shtml” Näin köyhästä maahanmuuttajasta tuli rikollinen. Eli tällättiin neekerihuorasta tuli lapsenmurhaaja. Älä hetkeksikään LUULE että se ei ole sinun vikasi, valkoinen heteromies. Sinä sairas naistennussija jolle ei kouluttamaton neekeri kelpaa vaimoksi! HÄPEÄ EUROOPPA! HÄPEÄ!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.