Skip to content
Mainokset

Rinkebyn torin huumekauppa siirtyi valvotakameroiden myötä kauppojen sisälle

maxresdefault
28.2.2018

Rinkebyn torille on suunniteltu jo vuosia valvontakameroita, mutta Ruotsin kameravalvontaa säätelevä laki on tehnyt asiasta monimutkaisen. Kameravalvonta on Ruotsin lain mukaan luvanvaraista toimintaa julkisilla paikoilla ja luvan saanti ei ole helppoa.

Torin valvontaa varten saatiin kuitenkin lupa jokin aika sitten ja sillä oli sellainen seuraus, että avoin huumekauppa siirtyi torilta kauppojen sisälle. SVT:n uutisten mukaan huumekauppiaat antavat ostajille sijainnin mihin kohtaan kaupassa tavara on piilotettu, josta ostetun huumeen voi noutaa. Niitä piilotetaan kaupoissa tavallisten tavaroiden sekaan hyllyihin.

Paikallispoliisi Hanif Azizi kertoo uutisille, että huumekauppiaiden tapa on nyt arkipäiväistynyt. Kun kauppiaat huomaavat huumeita hyllyissä, he soittavat poliisille. Moni ei kuitenkaan uskalla suoraan sanoa asiasta huumekauppiaille tai ostajille, koska siitä seuraa riita osapuolten välille.

Mainokset

7 Comments »

 1. Eipä ihme jos kauppiaat lähtevät alueelta. Kuka hullu tuolla alueella yrittää yhtään mitään, koko ajan saa pelätä henkensä ja omaisuutensa puolesta.

  Tykkää

 2. Viidakon-aavikonmeno pilaa kauppiaiden halun yrittää yhtään mitään. Ja kaupasta puheenollen: kuulemma ”kuolleen valkoisen” (niin siellä sanotaan) hyvää hyvyyttään lahjoittamat käytetyt vaatteet pilaavat Afrikan ja varsinkin Somalian. Lopettamaamme siis lumpunvienti sinne ja roskapaskantuonti tänne niin siirrymme katastrofista WIN-WIN- tilanteeseen ja kukin hoitaa omat hommansa vastedes:

  https://www.metro.se/artikel/kajsa-ekis-ekman-afrika-vill-inte-ha-d%C3%B6da-vita-m%C3%A4nniskors-kl%C3%A4der

  Tykkää

 3. Meillä on segregoitunut jättimultiongelmaetnolähiö, jossa tahdin määräävät rikolliset, mutta mepä pantiin kova kovaa vastaan ja asennettiin tolpan nokkaan kamera! Moro.

  Tykkää

  • Sanoppas muuta kun asiaa,jäynää se on pieniki jäynä peduiinienkeisarille.Vaikka toisaalta lämpimämpihän siellä kaupan sisällä on kauppaa tehä huumeistaki näin talvisäällä.

   Tykkää

 4. Monikohan kauppias on huumebisneksessä itse mukana? Jos ei muuten niin säästyäkseen kaupan tuhoamiselta? Sulkee silmänsä siltä mitä hyllyväleissä tapahtuu?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: