Afgaani asui saksalaisen perheen luona ja käytti 4-vuotiasta tytärtä hyväksi

0
Partalapsi-2.jpg
1.3.2018

Saksassa tuli ilmi loppuvuodesta mielenkiintoinen tapahtuma, joka asettaa Saksan ja Ruotsin maahanmuuttovirastot hyvin outoon valoon.

Afgaanilapsi Mahdi tuli Berliiniin sotaa, vainoa ja kidutusta pakoon vuonna 2016 maaliskuussa. Hän väitti syntyneensä 1. tammikuuta 2004. Koska Mahdi oli niin nuori, löysi hän nopeasti saksalaisen refugees hospitality clubin kautta perheen, jonka luo pallero pääsi asumaan. Poika sai oman huoneen ja hänet passitettiin kouluun, kuten lapsille tavataan tehdä.

Vieraanvaraisuuden kunnioittaminen ei kuitenkaan ollut afgaanin suurimpia hyveitä. Nimittäin viime kesäkuussa perheen 4-vuotias tytär kertoi, että Mahdi leikkii hänen kanssaa mielellään lääkärileikkejä. Kun äiti tarkensi tyttäreltään asiaa, oli vastaus siinä määrin shokeeraava, että äiti toimitti tyttären lääkärin tutkimuksiin. Tutkimuksissa tuli selville, että tyttöä oli käytetty useita kertoja seksuaalisesti hyväksi.

Afgaani kiisti kaikki syytökset. Mutta koska Mahdi oli tuolloin vain 13 ja Saksassa syytteen nostamisen raja on 14-vuotta, jäi asia silleen.

Syyttäjän mielestä poika oli kuitenkin oikeasti aikuinen mies, eikä mikään pikkupoika. Hän aloitti tutkimukset pojan oikeasta iästä. Syyttäjän mielestä mm. voimakas parrankasvu teki vaikutuksen pojan oikean iän olevan alakanttiin. Afgaani kieltäytyi kuitenkin  ikätesteistä ja häipyi maisemista.

Seuraavan kerran Mahdi löytyikin sitten Ruotsista Malmöstä uuden perheen luota. Tällä kertaa nimeksi oli tullut Ahmed ja poika oli entistä nuorempi. Tällä kertaa hän oli syntynyt 9. heinäkuuta 2005.

Asiasta kirjoitti mm. virolainen õhtuleht.

 

Advertisements
, ,

26 thoughts on “Afgaani asui saksalaisen perheen luona ja käytti 4-vuotiasta tytärtä hyväksi

 1. Tuon ”meillä on unelma” porukan lapset pitäisi ottaa huostaan automaattisesti kun mielisairauden ensi oireet ovat nähtävissä.Viimeistään siinä vaiheessa kun arabiloisia alkaa pyörimään asunnossa.

  1. Talon jälleenmyyntiarvo lähtee tuon jälkeen hyvään nousuun. Monikulttuurisuus on rikkaus.

   1. Tuo toki koskee vain oman asuinalueen ulkopuolisia paikkoja. On ihanaa, jos Itis näyttää Somalialta, mutta Westendin kuuluu näyttää purjehdusseuralta.

   2. Alex, juu ja mahdolliset ”pakolaisten” aiheuttamat vahingot talon interiööriin kustannetaan valtion varoista. Sipilä saa ilmaisen sisustusremontin taloonsa, näppärää….

 2. Ruotsissa vokkitäti hoivaa ja antaa pikkutytön leikkikaluksi. Matuhan leikkii aikansa. Matu tulee Suomeen pakolaiseksi ja vokkitäti antaa pikkutytön leikkikaluksi ja hellii. Matu hellii lasta ja ullatus! No, matu on syntynyt 2008, joten joutuu lastenkotiin raiskaamaan muita ikäisiään. Kyllä on pakolaisen kohtalo kova, aina annetaan lisää lapsia, vaikka ukko on pedofiili. Kunhan ei Ranskaan pakenisi, sieltä ei pois pääse (Suomeen ainakaan), joten joutuu jossain vaiheessa vankilaan, vaikka olisi vastasyntynyt. Itkettää ihan pedofiilin puolesta, jo 15 vuoden uran jälkeen saattaa tulla seurauksia. Onkohan pedarin vaimo ylpeä, luultavasti, koska kuuluu samaan kulttiin.

 3. No, eihän tässä voi lasta syyttää eikä hyvää tarkoittavia viranomaisiakaan. Syytetään siis vanhempia. Kummassakin maassa. Paitsi että kyllähän viranomaisia pitää syyttää sillä nehän eivät ole ottaneet kultamunasta edes sormenjälkiä. Niillä ahmed-mahdi olisi saatu kiinni jo Ruotsin rajalla.

  1. Eli jälleen todiste siitä, että ei rikastuttajia juurikaan tutkita, kun he tulevat ratkaisemaan niin huoltosuhteen kuin puuttuvat eläkekruunutkin – siis näin Ruotsissa ja miksi tätä vellihousuilua pitäisi Suomessa matkia!?

 4. Kotiinsa partalapsia majoittavilta suvakeilta tulisi todellakin ottaa lapset huostaan. Ei tämäkään tapaus ollut ensimmäinen eikä varmasti myöskään viimeinen. Nuo suvakkiämmät ovat vaan niin kehareita itsekkin, että eivät ilmeisesti aidosti edes välitä jos aikuiset mommamunat nussii niiden lapsia. Muulla ei tuota voi oikein selittää. Matulapsukaiset menevät vaan niinku ihquudessaan niiiiin ohi omien mukuloiden. Ällöttää nuo suvakit,ihmispaskoja. No islamisaation myötä nekin vaan harvenevat ja sinänsä oikein, että valikoituvat myös itse uhreiksi. Jokohan suvakilla uusi matuloinen nurkissa pyörimässä ja lasta pumppaamassa.

 5. Olen kerta kaikkiaan sanaton tämän luettuani. Saksalaiset ovat tulleet hulluiksi. Taitaa vieläkin syyllisyys painaa kollektiivisesti mieltä ja mennään sitten toiseen ääripäähän. Kas kun nelivuotias on kuitenkin otettu vakavasti.

  Varoitettu on, lukuisia kertoja. Mutta taitaa olla niin, että varoittelu on rasismia ja siksi sitä ei oteta kuuleviin korviinsa. Mutta kun tuo todellisuus kirpaisee, niin saattaa itsesuojeluvaisto kuitenkin heräilee ruususenunestaan.

 6. Kuvittele itsesi valehtelevan, naisia hakkaavan, lapsia raiskaavan muslimimiehen asemaan. Tulet maahan etkä sano yhtäkään totuuden sanaa, sinua lellitään ja hoivataan. Ruokaa, vaatteita, tavaraa, rahaa suorastaan tyrkytetään joka paikassa. Sinut roudataan turistinähtävyyksiä katselemaan ilmaiseksi, bussimatkat ja ryhmätaksit ovat sinulle ilmaisia, myöskin salilla peilien edessä instagramhomoilu on ilmaista, saat käydä aikuisena miehenä koulua nuorten pikkuhuorien kanssa jotka ovat kaikki sinua varten. Ne kaikki odottavat, suorastaan vaativat salaa että raiskaat heidät. Sitten sinut laitetaan pikkulasten kanssa puuhastelemaan yksin, järkihän siinä menee kiimasta sekaisin! Et voi uskoa tätä onnenkantamoista, olet saapunut paratiisiin! Jos jäät jostain kiinni, ja joku vähän paheksuu sairaita tekojasi niin väläytät rasistikorttia ja leikit tyhmää että et muka tiennyt että täällä ei saa tehdä noin. Muista myöskin mainita että olet vielä lapsi niin jos jonkun ihmeen syystä sinua rikoksistasi rangaistaan, niin rangaistus on lievin mahdollinen. Lottovoitto ei ole mitään verrattuna tähän. Allahu Akbar!

 7. Multikulti-Bananenrepubliken saa vääjäämättä sitä mitä tilaa. Niin muualla kuin meilläkin.

 8. Sakemanniperhe sai ansionsa mukaan. Sääli vain, että lapsi joutui maksamaan hinnan vanhempiensa halusta esiintyä hyvinä ihmisinä. Eipä silti, luultavasti kyseisessä perheessä on jo uusi afgaani asumassa.

 9. Mahdi on tosiasiassa yli 20. Siinä sai tyttö hyvän alun elämälle, ei voi olla jättämättä jälkiä. Noilta äärisuvakeilta pitäisi ottaa kersat huostaan, kaikilta. Eikö näitä esimerkkejä ole maailmalta ja erityisesti Ruotsista tarpeeksi paljon jossa ”alaikäinen” hoidokki raiskaa perheen lapset heti kun silmä vältää.Sairaita vanhempia, sama kun veisi kersansa leijona häkkiin ja jättäisi sinne ja toivoisi ettei käy mitenkään.

 10. Öhtulehden uutisen mukaan perheeseen oli otettu toinenkin afgaani ja hän oli näkemässä kun tämä ensimmäinen käytti tyttöä hyväkseen. Vasta asian ilmitultua vanhemmat vaativat afgaanille ikätestejä joista hän kieltäytyi. Ei lasten ja nuorten ikää ole aina helppo arvioida mutta kyllähän nyt jokainen tajuaa että 12-vuotiaalle ei kasva parta. Minkä takia vanhemmat eivät aikaisemmin epäilleet mitään? Koska afgaanille teon tehdessään oli virallisesti 13 v, ei syytettä voinut nostaa

  1. ”Minkä takia vanhemmat eivät aikaisemmin epäilleet mitään? ”

   Sakemannit olettivat, että kohtelemalla hyvin afgaania ja olemalla epäilemättä tämän puheita, afgaani on vastavuoroisesti hyvä heitä kohtaan.

   Moku-uskovaisuus on jotain, jota tosiasiat ja omat havainnot eivät voi horjuttaa. Tulee mieleen Amy Biehlin kohtalo, vanhemmat antoivat anteeksi ja tukivat tyttärensä murhaajia.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Biehl

 11. Sai just, mitä tilas! Eikä mitään sympatiaa ketään kohtaa jotka pitävät näitä paskanruskeita ihmisapinoita ihmisinä. Minun puolesta saavat raiskata kaikki heitä auttavat ihmiset ja myös heidän alaikäiset lapsensa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.