Afrikkalainen nainen menehtyi lumihankeen, nyt kysellään kenen on vastuu

0
Kuvakaappaus 2018-03-01 18-11-47
1.3.2018

Ruotsissa on sattunut tapaus, joka on herättänyt suurta keskustelua vastuusta. Kyseessä on juuri-maahan-tullut turvpaikanhakijanainen, joka menehtyi lumihankeen ensimmäisen talvensa aikana. Mutta kenen on syy?

Kyseessä on 35-vuotias nainen, joka oli ollut Ruotsissa vasta neljä kuukautta. Hän tulee Burkina Fasosta. Nainen ja hänen kaksi lastaan asuivat Sävsjössä. Nainen oli ollut alkuviikosta Maahanmuuttoviraston palaverissa. Eilen nainen yhtäkkiä vain lähti vastaanottokeskuksesta kahden pienen lapsensa kanssa. Kolmikko oli lähtenyt kävelemään sakeassa lumipyryssä ja vähissä vaatteissa. Porukalla oli päällään vain ohuet sisävaatteet. Ei huiveja, pipoja, takkeja tms talvivaatteita. Eikä kenkiä.

Kolmikon kävellessä erään autoverstaan ohi oli työntekijä ihmetellyt kolmikkoa ja noukkinut 9-vuotiaan pojan sisälle. Äiti ja 8-vuotias tyttö kuitenkin jotenkin pääsivät jatkamaan kävelyä. Työntekijä soitti ambulanssin ja vakavasti kylmettynyt poika toimitettiin sairaalaan.

Poliisi laittoi päälle etsinnän ja äiti löydettiin tyttären kanssa lumikinoksesta myöhemmin yöllä. Äiti menehtyi aamulla paleltumisvammoihinsa. Tyttö säilyi hengissä.

Nyt siis kysellään kenen vastuulla tapahtuma on. Kantaako vastuuta maahanmuuttovirasto, joka on mahdollisesti kertonut naiselle ikäviä uutisia. Toisaalta maahanmuuttovirastosta kerrotaan, että perheen asia oli vielä kesken eikä mitään oltu päätetty suuntaan taikka toiseen.

Ainoa mikä tiedetään on se, että perheellä oli ollut jokin juhla-aika, jonka traditioihin kuului kulkea ilman kenkiä. Poliisi tutkii asiaa vamman tai vaaran aihettuamisena, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä rikoksesta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Afrikkalainen nainen menehtyi lumihankeen, nyt kysellään kenen on vastuu

 1. Oikein tuli hyvä mieli ja lämpöinen olo.Taidanpa maalata palmun seinään ja lisätä lämpöä.

 2. Iltalehti tai oliko se Iltasanomat kertoivat saman uutisen, mutta siinä ei kerrottu afrikkalaisuudesta.

  1. Piti tarkistaa missä uutinen oli. Iltalehtihän se ja mainitsi myös afrikkalsisuuden uutisen loppupuolella.

  1. Voi ollakin, sillä kyllähän Refugee Welcome -ihmiset houkuttelevat Ruotsiinkin kehitysmaalaisia maalailemalla ruusuisia tulevaisuudenkuvia. Kai siellä Unelmoijissa voi joku valkoinen lihansyöjäheterokin olla. Ehkä.

   Tällä kierroksella tuloksena oli yksi ruumis ja kenties muutama amputaatio. Sitten vaan ruletti uudestaan pyörimään. Asettakaa panoksenne.

  2. Kyllä, Charles Darwin joka keksi rasistisen teoriansa.

   Nyt hänen teoriansa pitää äkkiä käydä läpi rotu- ja
   sukupuolisensitiivinen marxilais-leninistinen analyysi
   sekä uudelleentulkinta ettei tällaisia meteorologisia
   makroagressioita tms. enää pääse tapahtumaan…..

   Tai jotain sellaista…..

 3. Viitakon taikarumpu on syyllinen. Äiti kuuli taikarummun kutsun Furkina Fasosta ja sen kutsu pakotti vaeltamaan läpi tuulen ja tuiskun. Alkuasukkaiden aistit ja vietit ovat herkät ja aiheuttavat hämmennystä meissä vaikka asia on heille aivan luonnollinen. Kun rumpu käskee niin silloin matka maistuu vaikka pakkasessa ilman kenkiä. Ketään ei oikeasti kiinnosta kuka tai mikä on syyllinen mutta se kiinnostaa kuka huolehtii lapsista ja missä ?

 4. Niin, nyt on kyllä heitteille jätetty vokkilaisten puolesta. Eivätkö he enää valvo asiakkaitaan. Järkiporukan toiminnalla perhe olisi ollut säilöönotossa käsittelyn ajan eikä täten olis voinut poistua rasistiseen lumimaailmaan haahuilemaan. Surullinen tapaus mutta olisi hyvä kirjata ylös siltä varalta että lapset myöhemmin kyselevät tapahtumien perään.

 5. Jos ei aikuinen ihminen tunne pakkasen aiheuttamaa kipua ja ymmärrä pysyä sen vuoksi sisällä tai laittaa lisää vaatetta päälle, niin se on Darwinismia parhaimmillaan. Luonto poistaa aina heikot yksilöt.

 6. Syyllinen on tie tenpin autokorjaamon työntekijä.
  Kun ei noukkinut koko sakkia talteen.

 7. Ruotsissa on useita tapauksia (joista vaietaan), missä esimerkiksi kristityt ovat kadonneet vastaanottokeskuksista ja tätä epäkohtaa ei tunnusteta islamofobian pelossa. Yhtä lailla tuntuu täysin vastuuttomalta, että yksinsaapuneet äidit lapsineen majoitetaan keskuksiin missä pääosa potilaista on miehiä islamilaisista maista. Nämä ilman aviomiestä olevat naiset kun ovat laillista riistaa herra Muhammedin mukaan – mutta sitä ei saa sanoa ja kun sitä ei tunnusteta niin ongelmaakaan ei ole.
  En väitä, että tämä traaginen tapaus olisi seurausta tästä ajattelumaailmasta, mutta en tosin kovasti yllätyisikään.

  1. Hyvä pointti. Wikipedian mukaan Burkina Fason väestöstä muslimeja on 60,5 %, katolisia 19 %, animisteja 15,3 %, protestantteja 4,2 %. Joten saattoi olla kristittykin. Silti täyttä idiotismia lähteä harhailemaan sisävaatteissa ja ilman kenkiä. Luulisi nyt itsesuojeluvaiston vievän takaisin, vaikka kokikin pohjolan talven ensimmäistä kertaa elämässään.

 8. Merkillinen tapaus. Lieneeköhän kyse tosiaan itsemurhasta ja laajennetun itsemurhan yrityksestä? Jotain on sattunut ja se on saanut naisen sekaisin. Ei kyse taatusti ole ollut siitä, että nainen olisi ollut niin tyhmä, että ei tajua pakkasen olevan hengenvaarallinen lapsille ja hänelle itselleen ilman kunnollista vaatetusta.

  1. Nää kikrut ei paljoo itsemurhia tee, kun niiitä ei turha maailmantuska vaivaa

  2. ”Ei kyse taatusti ole ollut siitä, että nainen olisi ollut niin tyhmä, että ei tajua pakkasen olevan hengenvaarallinen lapsille ja hänelle itselleen ilman kunnollista vaatetusta.”

   Niinpä.
   Mutta kyllä tuo eukko nyt vaan hyvin hyvin tyhmältä vaikuttaa. Täytyy sanoa, että syytä on myös Ruotsin RHC-clubia vastaavien, ”intopiukea”-tättähäärien ja muiden hyysärimaniaan sairastuneiden toimissa. Luodaan paratiisia parasiiteille, houkutellaan oikein taikaseinällä.
   Meidän rassistien neuvoja kuuntelemalla nämäkin neuvokkaat ”turistit” olisi pidetty lukkojen takana. Kuten asiallista on!

 9. Afrikaanojen ajattelutapa on niin erilainen. Tunne menee järjen edellä ja käytännön tietotaito on vähäistä. Monessa maassa on kaikenlaisia voodoojuttuja ja uskomuksia jotka putkahtavat esiin kun sitä vähiten ehkä odottaa. Silloin unohtuvat kristinusko ja mahdollinen sivistys. Olen tämän kokenut työnantajana.

 10. Afrikassa karsastetaan albiinoja. Ovatko germaanit afrikkalaisten mielestä jollakintapaa albiinoja ja aiheuttaako se jotakin heidän ajattelutavassaan. Nyt albiinomaan albiininen lumi, teki tapon, joten ovatko kenties germaanit syyllisiä tähän tapahtumaan?

 11. Jos muuten ei pakkasista tykkää niin on tehnyt todella hyvää matujen kuvitelmille pohjoismaisesta paratiisista jossa on aina lämmintä ja kaikesta pidetään huolta.Kunnon paukku pakkasten toivoisin jatkuvan vaikka toukokuulle. Saksa ja Ranska alkavat näyttää paratiiseilta kylmään pohjolaan verrattuna. Minulla oli Saksalainen karateopettaja aikanaan jonka sukujuuret olivat etelä-amerikasta (syntynyt Saksassa) ja vaikka asui suomessa yli 20 vuotta, kertoi aina ettei tottunut Suomen talveen koskaan. Saunasta piti kuin hullu puurosta koska siellä oli mukava vaikka päivittäin lämmitellä. Siinä suhteessa oli omaksunut Suomalaisten pyhimmän tavan. Muutti tässä kymmenen vuotta sitten takaisin Saksaan. Saattoi katua koska jo silloin kun asui saksassa piti siirtolais politiikkaa sairaana ja inhosi arabeja koska he aiheuttivat lähes AINA ongelmia.

 12. Meillä ei ole resursseja valvoa jokaista aikuista ihmistä aivan kuin he olisivat pikkulapsia. Eikä meitä myöskään voida pitää vastuussa siitä jos ihmisellä ei ole sen vertaa älyä, että lähtee kylmään tai mihinkään muuhunkaan ilmastoon ilman asianmukaista vaatetusta tai varustusta. Luonto karsii pois yksilöt jotka eivät kykene sopeutumaan muuttuneeseen ympäristöön selviytyäkseen. Burkina Faso:n keskimääräinen ÄO on 68.

  Vähän asian sivusta mutta liittyy tuohon Darwinismiin; Etelä-Afrikka on toistamassa Zimbabwen virheet: https://www.youtube.com/watch?v=odFnOOfkYCs&list=PLzGgCddcNWWmpnUTdy7HZnMOwT0VPNTzt&index=1

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.