Miksi Loviisan irakilaisperheelle ei voida antaa lentolippuja Turkkiin, josta tulivat Suomeen?

0
turkki-kartta
1.3.2018

Suomea ja Loviisan kaupunkia kuohutta irakilaisperheen tapaus, jossa monilapsista perhettä uhkaa palautus kotiin Irakiin.

Mikä on oleellista tapauksessa? Perheen tarina lyhykäisyydessään menee siten, että Albu Muhamed saapui vaimonsa ja neljän lapsensa kanssa Suomeen alkusyksystä 2015. He ovat siten olleet Suomessa 2,5 vuotta. Sinä aikana vaimo on synnyttänyt kolme lasta lisää. Vaimo oli raskaana perheen tullessa Suomeen.

Sinänsä perheen tilanne on surullinen. Isä kertoo joutuneensa pakenemaan shiiamiliisin tappouhkausta, koska hän ei suostunut kuljettamaan aseita ambulanssissaan eikä ottamaan osaa sunnien tappamiseen. Perheen lapset uhattiin tappaa kostoksi.

Tässä vaiheessa isä vei perheensä Turkkiin turvaan ja palasi itse Irakiin. Myöhemmin isä sitten itsekin muutti Turkkiin.

Tämä ja vain tämä on oleellista. Eikö Turkki ollut tarpeeksi turvallinen maa perheelle vaan heidän piti jatkaa pakenemista jopa Ruotsin läpi Suomeen. Maapallon toiselle puolelle?

Jos perheen karkoitus Irakiin tuntuu kohtuuttomalta, miksi ei voida ottaa käyttöön hieman humaanimpaa vaihtoehtoa. Perheelle voidaan antaa passit ja lentolippu Turkkiin. Koska vaihtoehtona on karkoitus Irakiin, annettakoot isälle vaihtoehdoksi matkustaa ensin Turkkiin.

Suomessa perhe elää loppuelämänsä veronmaksajien kustannuksella. Isä ei elämänsä aikana opi suomea niin paljon, että voi tehdä jotain työtä. Äidin sikiävyys taas kertoo vain siitä, että pieniä irakilaisia tupsahtelee Loviisaan tuolla tahdilla kymmeniä ennenkuin hedelmällisyysikä on ohi. Näin ollen äitikään ei tule ikinä muuta kuin elämään veronmaksajien kustantamaa elämää.

Sen sijaan Turkissa perheellä voi olla hyvä elämä. Kulttuuri on tutumpaa ja turkin kielitaidottomana he varmasti pärjäävät Turkin suuressa irakilaisyhteisössä.

Advertisements

13 thoughts on “Miksi Loviisan irakilaisperheelle ei voida antaa lentolippuja Turkkiin, josta tulivat Suomeen?

 1. Miksi pitää kustantaa mitään lentoja? Bussilippu Ruotsiin riittää. Käteen laminoitu lappu, jossa lukee ruotsiksi ”hejsan, vi är muslimer, ge min pengar just ny, eller Ikea och teknisk fel”. Satu ei mennyt läpi ja valehtelija roudaa perheensä minne sattuu huvittamaan. Ranska rakastaa kusettajamuslimeja, olisiko siinä oiva lomailukohde?

  ”Michael Jacksonit” saattaisi tepsiä myös, mutten todellakaan suosittele, saati kehota.

 2. Loviisassa jo askarrellaan paskarrellaan vallan julmia kylttiä ja mieltä osoitellaan kiihkijästi lauantaina 3.3. klo 14.00- Jopa naapurikylä Lapinjärvellä ollaan kovasti vastustelemassa tuiki tuntemattoman Iraki-perheen käännytystä. Pauttiarallaa tuon perheen elättäminen maskaa veronmaksajille 120 000 €/vuosi. Sillä rahalla elättää jo monta karvakankea Stop Deportation ryhmän aktivistien iloksi. Heitä Loviisan tapaus ei kiinnosta lainkaan, käy tsekkaamassa humisevaa hiljaisuutta. Nääs kohderyhmällä on väliä. Karvakanki on karvakanki ja net on niin ihquja. Askartelun tulokset: https://www.facebook.com/1662917037257056/videos/2107000592848696/

  1. Loviisan kaupunki voisi perustaa vaikkapa kehitysjohtajan viran irakilaisperheen isälle. Palkka voisi olla 32.000 euroa kuussa. Hakijan osaamista koskevat vaatimukset voitaisiin räätälöidä niin, että herra saisi paikan. Verojen jälkeen palkasta jäisi sen verran käteen, että mies voisi elättää perheensä.

   Luultavasti tällainen virka maksaisi kaupungille vuodessa miljoona euroa sisältäen palkan sivukuluineen, sihteerin, toimiston kalusteineen, rahat matka-, edustus- ja konsulttikuluihin.
   Luultavasti herra ei mitään osaa, mutta sehän ei ole este korkeaan virkaan.

   Loviisalaiset varmaankin innoissaan maksaisivat enemmän veroja. Se olisi ihan oikein heille.

   https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/242779-7-lapsinen-irakilaisperhe-sai-yllattavan-tukijan-loviisan-kaupunki-vastustaa

 3. Parhaimmillaan tulee bussilla Mansesta Tsadiin eurolla. Konsultoikoot, miten koko perhe pääse edullisesti kotopuoleen.

 4. ”Sinänsä perheen tilanne on surullinen. Isä kertoo joutuneensa pakenemaan shiiamiliisin tappouhkausta, koska hän ei suostunut kuljettamaan aseita ambulanssissaan eikä ottamaan osaa sunnien tappamiseen. Perheen lapset uhattiin tappaa kostoksi.”

  Heille pitäisi sanoa, että Suomi ei ole turvallinen, sillä Suomessakin on shiiamuslimeja.

 5. Tuo muslimi akkahan on oikea super synnytyskone. Veronmaksajat kiittää uusista elätettävistä jos saavat jäädä maahan. Nuo voisi paluttaa dublinin sopimuksen peruusteella ensi sijaisesti Ruotsiin, tehköön Ruotsi mitä lystää, vai mitä Soini ja urpoorpo.

 6. Niin, nämä muslimithan tulivat Suomeen Ruotsista. Sinnehän ne ensisijaisesti pitäisi palauttaa. Toisaalta, jos ne on itse rustanneet lappuun että ”tullaan Irakista” niin silloin Karma puree peruksiin valhtelusta. Ja sen johdosta ne ovat menossa Irakiin. Tosin, tappaminen on sielä päättynyt jo vuosi sitten, joten ei sielä ole mitään henkeen kohdistuvaa uhkaa. Varsinkaan jos menee sellaiselle alueelle jossa on samanhenkisiä uskonveljiä.

  Itse epäilen enemmän että perheen isä on maassa etsintäkuulutettu sotarikoksista. Ja siksi ei halua sinne palata koska tietää että joutuu vankilan ja saa rottingista. Mitähän tuonkin perheen todellisista taustoista löytyy jos alettaisiin kaivelemaan.

 7. Tässä on muslimivalehtelijoille isot rahat nyt kyseessä, loppuelämän sossufyrkat SEKÄ 7 lapsilisää. Ja tämä valehtelija-akka sylkee kakaroita uumenistaan jatkuvalla syötöllä joten on aiheellista olettaa että seuraavan 10 vuoden aikana on tullut 12 lasta lisää. Nyt ei puhuta enää ihmisyydestä eikä säälistä, jos nuo valehtelijat saavat jäädä niin se maksaa MEILLE miljoonia. Jos ollaan järkeviä ja mennään sääntöjemme mukaan, nämä JO NELJÄ KIELTEISTÄ PÄÄTÖSTÄ saaneet valehtelijat heti maastamme ulos. On ekonominen itsemurha taipua tässä tapauksessa suvakkien tahtoon, sillä viidakkorumpu soi tehokkaasti muslimivalehtelija-maailmassa, kohta on rajoillamme jonossa satoja tuhansia suurperheitä: Suomessa ei tarvitse turvapaikkatarinan olla edes vähäsen sinnepäin tai edes puolittain hyvä, Suomessa riittää että mukana matkassa on monta kakaraa ja että veivataan vokissa monta lisää. Kannattaa myös muka-nimetä lapsi Finland-nimiseksi, niin Suomalaisten sydämet ja lompakot aukeavat. Muslimien oveluudella/röyhkeydellä ei ole mitään rajaa, ihme kun eivät kehdanneet nimetä lastaan Turuksi..

  1. Samaan syssyyn ehdotan että joku ekonomi laskee tasan kuinka paljon tämä perhe tulee Suomelle seuraavat 50 vuotta maksamaan. Sen jälkeen otetaan se summa, jaetaan se Loviisan kaupungin asukkaiden lukumäärällä ja lähetämme jokaiselle Loviisalaiselle henkilökohtaisen laskun. Emme ole sydämettömiä, Loviisalainen saa maksaa laskunsa 10 vuoden osamaksulla, sillä eihän kenelläkään ole 10.000 euroa ylimääräistä turvis-maksufyrkkaa nurkissaan lojumassa. Kun seuraavat 50 suurperheet ilmestyvät ensi kuussa humanitääriseen paratiisiin nimeltä Loviisa, toistamme saman kuvion. Tämä on reilua ja solidaarista. TE nämä haluatte, TE tämän maksatte.

   1. Suomeen asettunut kehitysmaalainen maksaa elinaikanaan veronmaksajille suunnilleen miljoona euroa.

    1. Jos ei tapa eikä raiskaa ketään. Otetaan huomioon että 80% tänne luikertelevat käärmeet ovat panomurhamiehiä. Loput 20% ovat vielä päättämättömiä että pitääkö täälläkin raiskata. Saatana rankkaa duunii.

 8. Vielä hullummaksi tämä soppa (veronmaksajien silmissä) tulee kun edelleen mietitään kielteisen turvapaikkahakemuksen saaneiden PALKKIOIDEN korotusta (=kotiinpaluuraha) jos lähtevät vapaaehtoisesti. Milloinkahan suorastaan vääryydellä tehtyä (=aiheeton turvapaikkahakemus) huijausyritystä on aiemmin palkittu minimissään 1000 euron ”taskurahalla”? Jos kakaroita on tai sopiva ”lähtömaa” (Irak, Afganistan, Somalia), niin taskurahat vielä tästä tuplaantuvat..
  Jos ehdit ja viitsit, niin kaivaisitko tarkat faktat uskollisille lukijoille., kiitos!

 9. Toisaalta, tänne jäädessään asettaa tämä musulmaani perheensä ehkä vielä suurempaan hengenvaaraan kun pelaamalla turkkiin. Ihan pian kun muslimien poistoyksikkö aloittaa toimintansa.silloin ei sääliä tunneta ja veri virtaa…..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.