Yksintulleet eivät saaneet autokyytiä-särkivät talon

0
Kuvakaappaus 2018-03-01 17-12-48.png
1.3.2018

Etelä-Ruotsissa oli alkuviikosta kunnon lumipyry, joka aiheutti useilla paikkakunnilla vaikeuksia mm. liikenteessä. Lunta tuli muutaman tunnin aikana useita kymmeniä senttejä ja aavoilla lumi pakkautui isoiksi kinoksiksi. Monilla tieosuuksilla liikenne pysätytettiin kokonaan näkyvyyden ja kinostumisen takia.

Tiistai-iltana sai Tomelillan poliisi hälytyksen yksintulleiden sotalasten asumisyksikköön, jossa yksintulleet olivat alkaneet rikkomaan paikkoja. Yksintulleet olivat ennen poliisin tuloa särkeneet pöytiä, tuoleja ja astioita. Kaikki, mikä saatiin rikki, rikottiin. Poliisi saapui paikalle useiden partioiden voimin ja tilanne saatiin rauhoittumaan.

Mutta mikä sai yksintulleet raivon valtaan? Nimittäin lapset olisivat halunneet autokyydin Ystadiin kylille, mutta koska lumipyry oli katkaissut liikenteen, eivät lapset päässeet isolle kirkolle ja siitä alkoi raivostuminen.

Poliisi otti kiinni muutamia yksintulleita ja heitä epäiltiin vahingonteoista, virkamiesten vastustamisesta ja huumausainerikoksista, sillä monilta löytyi huumausaineita.

Advertisements
,

11 thoughts on “Yksintulleet eivät saaneet autokyytiä-särkivät talon

  1. Lumi on valkoista joten kyseessä oli rasismin vastainen taistelu jota täytyy vain tiedostaen ymmärtää.

  2. Olis jättänyt yksintulleet lapsukaiset sinne sekasotkunsa keskelle ja tullut paikalle vasta seuraavana aamuna. Siinä olis sitten koittanu värilliset liimailla lautasia kasaan että olis puuro pysynyt jossain astiassa. Tai katsellut videon välityksellä kun porukka olis juonut suoraan vesihanasta, niinhän ne kotonakin. Hiljaista olisi ollut myös tv-salissa jos telkkari olisi ollut rikki ja tuolit säpäleinä. Ei ne kauaa olis jaksanut seisoskella.

  3. Talvihan on rasistinen, RHC-klittanhinkkausringissä joku diskokunkku oli asian jo näin muotoillut ananstorttu kiihkosta väpisten

  4. Tapa se on tuokin saada kyyti keskustaan. Tiesivät että poliisit tuskin torua uskaltavat.

  5. MV?! Profeettasi käskee, silloin liikkuu. Ei ole mitään tekosyytä fasistiseen kieltäytymiseen ollut. Jos sydämessä on yhtään hyvää tahtoa koskaan ollutkaan, ali-ihminen vokkiorja vaikka paskantaa moottorikelkan ja rekiretkelle pikkulapset iloisesti vie. Toivottavasti umpirasistilta henkilökunnalta viedään omaisuus kolmanteen polveen, eihän nuo muuten mitään opi. Jaxuhaleja ihanille pakolaispojille.

  6. Myllärin Swedun uuntisissa mylläri toteaa, että näille ihmisille ei saa sanoa ”ei”. Taitaa pitää paikkansa. Kohta 31:26 videolla.

    1. Mahmoud Mamulla on kunnan maksama kaksio, 65 neliötä, rakennettu 1984. Omistusasuntojen neliöhinta alueella on 60000 kr eli 65 neliön kämpän arvo on noin 4 miljoonaa kruunua jos sitä lähtee itse ostamaan.

  7. Eihän tuo Skånen/Ystadin lunki meno ole tarpeeksi nopiaa näille hiekka-aavikon kuumille orhille. Jos ei heti miellytetä niin paikka paskaksi. ”Kiitollinen? Miksi?!””

  8. Jos paikallisten naisten kopelointituokiot jäävät yhdeltä illalta väliin ja se saa aikaan tuollaiset reaktiot niin jokainen varmaan ymmärtää millainen on riski vähän vakavammille kepposille kun käteen lyödään negatiivinen turvapaikkapäätös.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.