Lidingön kunta teki päätöksen, että ei elätä ikuisesti sotapakolaisia

0
lidingobo3-0-jpg
Lidingö teki päätöksen, että ei elätä ikuisesti arabeja. Mahmoudia asia pännii.
2.3.2018

Lidingön kunta Tukholman kupeessa on mielenkiintoinen kunta siinä mielessä, että siellä tehtiin valtavirrasta hyvin poikkeava päätös, jota on nyt alettu toteuttamaan.

Kyse on siitä, että Lidingön kunnanhallitus teki viime syksynä päätöksen, jonka mukaan se tarjoaa kuntapaikan saaneille uusruotsalaisille korkeintaa kaksi vuotta ilmaista asumista. Laki velvoittaa kuntia ottamaan vastaan ns. kuntapaikan saaneet sotapakolaiset, mutta Lidingössä päätettiin, että se asuttaa heitä vain kaksi vuotta ja sen jälkeen ovat omillaan.

Kristillisdemokraattien kunnallisvaltuutettu Carl Johan Schiller kertoo SVT:n uutisissa:

– Kun henkilö tulee Ruotsiin ja saa oleskeluluvan niin henkilö voi seuraavat kaksi vuotta elää ns. kotouttamisohjelman avulla. Mutta sen jälkeen pitää henkilön olla juuri niinkuin muutkin ihmiset. Se tarkoittaa sitä, että ihminen on itse vastuussa esimerkiksi omasta asumistilanteestaan.

Tästä on nyt syntynyt riita monien uusruotsalaisten kanssa. Kun kaikki on tähän asti tullut ilmaiseksi, nyt yhtäkkiä joutuu asioista maksamaan ja tekemään sen eteen jotain,

Mahmoud Mamo tuli kahden lapsensa kanssa Ruotsiin ja saivat oleskeluluvan pari vuotta sitten. Kuntapaikka järjestettiin Lidingöstä. Nyt perheen pää on saanut ilmoituksen, että he eivät voi asua enää heille tarjotussa tilapäisasunnossa, vaan on itse hommatta itselleen oma asunto. Ilmaisen elämän päättyminen on tietenkin shokki.

– Lidingöstä sanottiin, että voimme asua tässä asunnossa niin kauan kuin haluamme, Mahmoud kertoo.

– Meidän on hyvä asua täällä. Mukavat naapurit jne. Nyt olemme vihaisia, kyllästyneitä ja shokissa. Olemme yrittäneet sopeutua yhteiskuntaan, mutta jos nyt joudumme muuttamaan ja aloittamaan kaiken alusta niin se on huono huono ratkaisu.

Advertisements
, ,

32 thoughts on “Lidingön kunta teki päätöksen, että ei elätä ikuisesti sotapakolaisia

  1. Joo sitä se on”. Mahmoud sanoo”NYT OLEMME VIHAISIA KYLLÄSTYNEITÄ JA SHOKUSSA” kun pitää alkaa elättään itsensä ja perheensä kahden vuoden ilmaiselämän jälkeen? Tuo on kyllä harvinaisen viisas päätös Lidingön kunnalta ,kun ottaa huomioon se,että päättäjät on ruotsalaisia.

   Silloin kun minä tulin ruotsiin muutama vuosikymmen sitte. Asunto oli itse hommattava ja muutenkin itsensä elättäminen alkoi ensimmäisestä päivästä.Siitä huolimatta en ollut vihainen kyllästynyt ja chokissa!

   On tuo ihme porukkaa,tullaan vieraaseen maahan ja aletaan vaatimaan loppuelämän elatusta vieraasta maasta.Tuohon ei pysty kukaan muu ,kun ”oikeauskonen” muslimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 1. Sosiaalidemokratia oli aikansa lapsi ja sillä rakennettiin aika pitkälle Suomen ja Ruotsin hyvinvointi eikä ketään jätetty pulaan. Knoppi on siinä, että järjestelmä rakennettiin oman maan kansalaisille, ei koko maailmalle. Silti niin svedut kuin härmäläiset ovat ulottaneet järjestelmän koskemaan kaikkia onnenonkijoita jotka vaan älyävät rajalla määkiä asylumia.
  Ruotsi natisee liitoksistaan. Viimeksi tänään lukaisin expressenin nettiversion ja poliisit ovat täysin vittuuntuneita vallitsevaan tilanteeseen. Jotain valoa tunnelin päähän tuo se, että mamunaiset naapurissa ovat alkaneet myös taistelemaan shariaa vastaan. Hallitustasollahan ongelmaa ei ole edes olemassa, sama pätee härmään.
  Ruotsissa ja myös meillä Suomessa on hallituksella, median säestämämä paradoksaalinen tapa vaientaa tai ignoorata jo maassa olevien, integroituneiden mamujen varoitukset uusista tulijoista ja heidän agendastaan. Heitä ei voi syyttää rasismista joten heidät vaietaan kuoliaaksi.
  Samaan aikaan HS nostaa jalustalle jonkin täysin käsittämättömän ja epäuskottavan tarinan Nigerialaisesta matonnuolijamimmistä, joka saa nyt sittenkin jäädä härmään gelagoldin elättämänä.
  Eikös noita vainottuja homoja lähempääkin löytyisi? Venäjällä saavat koko ajan pataan ja odotellaan muutama vuosi niin kaikki sveduhomot ja muut queersakit rynnii lahden yli tänne pakoon musuja.
  Yhtä kaikki, otan todella syvällisesti osaa mahmudin pöyristymiseen siitä, että pitää vaihtaa juhlapaikan osoitetta. Kun naapuritkin ovat niin kivoja. Ruotsin hallitukselle ja etenkin kyseisen kunnan päättäjille. Fy fan, ni är rasister.

  11
 2. Uhriutuminen on ymmärrettävää: naapurikunnan Ahmoud Mahmud on lepäillyt jo pari vuosikymmentä ja itseltä vaaditaan heti parin vuoden jälkeen sohvalta nousemista.

 3. Eli siirtyvät maahanmuuttovirastosta sosiaakihuollon piiriin? Ja ovat shokissa. Nämä tulevat pelastamaan taloutemme, korjaamaan väestörakenteen ja elävöittämään kusisen kulttuurimme.

 4. Hirveää rasismia ja islamophobiaa! !!! Tukikonserttia pystyyn!!!!!!!!! Who’ with me???

 5. Kovaa on, joutuu täyttämään sossuun ilmoituksen halustaan ilmaiseen elämään.

  1. Jep rankkaa on, sossulappu täytetään sossutädin opastuksella KERRAN, sen jälkeen ilmaisraha tulee automaattisesti tilille joka kuukausi vuodesta toiseen. Voi iisisti vuokrata hienon kämppänsä kymmenelle kaveri-Mohammedille ja itse olsekella kotona irakissa leveesti. Tulee vuokrarahaa ja sossupalkka juoksee! Eikä tarvinnut muuta kun matkustaa Ruotsiin ja sanoa ASYL, niin loppuelämä on kustannettu. Tyhmähän se on joka ei tuota yritä.

   1. Parahin RUNKKU

    Sanoisi erehdyksessä aito suomalainen yhteislista, niin putkareissuhan siitä tulisi ja perseenronkkiminen kaupan päälle. Siinähän sitten pakenet aina Huippuvuorille saakka, jossa jääkarhun väijytykseen jäisit. Kova kohtalo, kuin ruisleipä.

 6. ”Olemme yrittäneet sopeutua yhteiskuntaan” MUUUUUAAAAAHHHHAAAAAHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! VITTU MITÄ PASKAA.

 7. Tämä ”kupru” on monella VOK paikkakunnalla edessä myös Suomessa. Valtion piikki menee kiinni jossain vaiheessa ja matut jäävät kunnan huoleksi. Moni kunta on ottanut ahneuksissaan matuja valtion rahan houkuttimena, ja kun se loppuu ongelma on tosi asia. Kuntien päättäjät elävät yritys maailmasta tuttua kvartaalitaloutta joka ei sovi kunta talouteen. esim. muutenkin kuihtuva Kauhava on kusessa kun tuet loppuvat. Diskorahat loppuvat kun kelan taikaseinä sulkeutuu ja sekös vituttaa helppoon elämään tottuneisiin kotikokkeihin, kun joutuvat syömään samaa laitosruokaa kuin vanhukset ja lapset. Puurokapinat taas yleistyvät ja pahimmassa tapauksessa henkilökunta saa muutakin kuin peilistä päähänsä.

  1. 1929 konikapina, 1932 Mäntsälän kapina, 1939 makkarakapina…

   2016(?) puurokapina, joka jatkuu tappiin saakka.

 8. Kelpaa 4 millin kämpässä hiihdella päivät päästään kun kantis tekee työt ja maksaa kulut sanoo:

  Mamu 29v. on taatusti kuvitellut että asunto on hänelle lahjoitettu ja että hän voi sen myydä (arvo noin 4 miljoonaa kruunua) tai vaihtaa vaikkapa hienoon omakotitaloon. Tai muutamaan Porsche Cayenneen. Kaksi vuotta on kulunut ja Mamu ei ole muuta saanut aikaiseksi kuin ajokortin joka sekin hänelle hommattiin valtion/kunnan varoista. Ei työtä ja uskonto sama kuin pakohetkellä. Kuinka moni 29v. työssäkäyvä kantis saa kunnalta asunnon Lidingössä? Ei yksikään ainoa.

  1. Poliittinen kokemattomuus aiheutti Sipilällä tuon älyvapaan julistuksen ,antaa asuntonsa pakolaisille silloin kun niitä maahan ryykäsi Haaparannalta satoja päivässä.Tottakai siitä oli heti tieto kehitysmaissa ,että tänne vaan ,täällä on varsinainen ääliöiden valtakunta nimeltä Suomi.
   Takuu varmasti tuo möläytys on Sipilällä ollut katumana jälkeenpäin.Vaikea sanoa minkäverran se pääministerin möläytys toi lisää matuja juuri Suomeen,mutta ei se ainakaan niitä vähentäny,se on varmaa.

 9. Nå mutta! Äkkia vaimo raiskaaksi ja 10 lasta liukuhihnalta lisää plus kolme lisävaimoa kehiin lapsineen niin eiköhän se siitä järjesty. Ei tarvitse muuttaa, paitsi isompaan, eikä mennä töihin kun kerran muutenkin aika kuluu.

 10. No, Ruotsin itänaapurissa on Hölmölä, joka lahjoittaa tällekin discoählylle ilmaisen loppuelämän

 11. Äijä väittää sopeutuneensa. Syksystä 2015 lähtien ollut ilmainen asunto ja ylläpito, mutta mikään työ ei ole maistunut. Kuffareillehan ei kunnon muslimi saa töitä tehdä. Voi xxxxx, mitä paskaa tuokin kädellinen suoltaa.

  1. Ja sopeutunut orja-akkansa istuu tuppisuuna vieressä nyrkinkantaman päässä iloisena uuteen säkkiin kietoutuneena.

 12. Täyttä pasKaa!!! Melkein jokaisessa Euroopan maassa elää tänne jo viime vuosituhannen puolella tulleita ns. Turvapaikanhakijoita jotka ovat vieläkin ja hamaan loppuun asti sossun a’siakkaita ja näin……

 13. Yllättävää, että Lidingö rohkeni lopettaa Mahmoudin perheen ilmaisen asuttamisen kahden vuoden jälkeen. Hänen voi olla vaikeaa löytää oikeaa työpaikkaa, joten yhteiskunta saanee jatkaa perheen elättämistä. Ehkä hänelle järjestetään joku näennäinen, tarpeeton yhteiskunnan rahoittama työpaikka. Samahan se on käyttääkö yhteiskunta rahaa hänen perheensä saamiin tukiin vai antaako palkkaa.

  ”– Lidingöstä sanottiin, että voimme asua tässä asunnossa niin kauan kuin haluamme, Mahmoud kertoo.”

  Tässä kohden lienee tapahtunut väärinkäsitys. Tulijoille pitäisi hyvin selkeästi kertoa säännöt. Elokuvissa näkee silloin tällöin, kuinka alokkailta otetaan luulot pois.
  ”full metal jacket intro monologue” https://www.youtube.com/watch?v=71Lft6EQh-Y

  Matuille tulisi hyvin selkeästi kertoa, mitä heiltä odotetaan.

 14. Lidingö lupasi että tämä on minun asuntoni ikuisesti. Lidingö valehteli. Minä tapan Lidingön.

 15. Minullakin on ruotsalainen ajokortti joka tuli aikoinaan maksamaan 14000 kr eikä valtio tai kunta antanut siihen äyriäkään. Tämä mies ei ole edes välittänyt opetella ymmärrettävää ruotsia vaikka on kaksi vuotta ollut joutilaana.

  ”Om Mahmouds bostad
  Mahmoud bor i en hyresrätt med två rum på 65 kvadratmeter. Den är större än de flesta av grannarnas lägenheter i fastigheten. Fastighetens byggår är 1984. Mahmouds lägenhet ligger på tredje våningen.
  Just nu finns det tio bostäder till salu i närheten, den dyraste kostar 16 900 000 kr. Kvadratmeterpriset i området ligger på ca 59 463 kr.”

  Ja tässä ne mukavat naapurit joista Mamu kertoo eli arabeja ja suvakkeja:

  https://www.hitta.se/adress%3Abaggeby+g%C3%A5rds+v%C3%A4g+1+liding%C3%B6/personer/2

 16. Minkä mittarin mukaan se on Kaiken uudelleen aloittamista, jos joutuu etsimään uuden asunnon aivan itse..sitähän kantaruotsalaiset tekevät koko ajan. Taitaa se shokeeraavin tieto olla, että täytyisi aloittaa työt itsensä elättämiseen…kun lähtötieto oli, ettei töitä tarvitse ikinä tehdä…vääräuskoiset hoitaa ne ikävät velvoitteet ja kunniaideologian tunnustavat kuorivat pelkästään kermaa päältä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.