Malmön hallinto-oikeus antoi myönteisen turvapaikkapäätöksen auto-onnettomuuden perusteella

0
overklagan.png
2.3.2018

Muuan 1985 syntynyt irakilaismies saapui vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa Ruotsiin syksyllä 2015 hakien turvapaikkaa. Perusteena turvapaikalle esitettiin Irakissa ajettu auto-onnettomuus. Maahanmuuttovirasto antoi kielteisen, mutta hallinto-oikeus päätti toisin ja perheelle myönnettiin elinikäinen oleskelulupa turvapaikkastatuksella.

Perheen pää oli ajanut Irakissa autollaan toiseen klaanin kuuluvan miehen päälle ja sen jälkeen paennut onnettomuuspaikalta. Päälleajettu oli loukkaantunut onnettomuudessa siinä määrin vakavasti, että oli saanut mm. liikuntakykyyn vaikuttavia elinikäisiä vammoja.

Tästä seurasi se, että onnettomuusuhrin klaanin muut miehet olivat nyt alkaneet vainota päälleajajaa. Häneen oli kohdistettu uhkauksia eli toisin sanoen kostoa vaadittiin.

Maahanmuuttovirasto antoi viime talvena kielteisen päätöksen ja kertoi perusteluissaan mm, että miehellä oli mahdollisuus maan sisäiseen pakoon toiseen kaupunkiin, jossa uhriksi joutuneen miehen klaanilla ei ollut vaikutusvaltaa.

Miehen kertomusta onnettomuudesta sinänsä pidettiin uskottavana ja sille oli olemassa joitakin irakilaisen tuomioistuimen papereita, jotka tukivat tarinaa. Maahanmuuttoviraston päätöksessä kuitenkin mainittiin, että mahdollisesti paperi oli ostettu todistus.

Kielteisestä päätöksestä valitettiin hallinto-oikeuteen, joka kumosi maahanmuuttoviraston päätöksen ja myönsi miehelle ja tämän perheelle elinikäisen turvapaikan.

Hallinto-oikeus perusteli asiaa samalla tavalla kuin maahanmuuttovirasto, mutta ne olivat nyt myönteisen turvapaikkapäätöksen perusteluina. HO katsoi lisäksi, että koska mies oli paennut onnettomuuspaikalta niin sen jälkeen kyseeseen tulee kunniakulttuurin vaatima kostotoimi, joka ei ole irakilaisten viranomaisten piirissä hoidettava asia niin se kattaa koko Irakin. Onnettomuutta tukeva tarina katsottiin uskottavaksi

Tällä perusteella viidelle irakilaiselle, joista kolme on siis pieniä lapsia ja yksi syntynyt jo Ruotsissa, myönnettiin elinikäinen turvapaikka.

Hallinto-oikeuden päätös:

UM_3123-17

Advertisements
, , ,

23 thoughts on “Malmön hallinto-oikeus antoi myönteisen turvapaikkapäätöksen auto-onnettomuuden perusteella

 1. 1)
  Tuo suvun kosto-oikeus on Irakissa vallitsevaa ja voimassa olevaa oikeutta.
  Siis:
  Mies on Ruotsissa oikeutta paossa.

  2)
  kunniakulttuurin vaatima kostotoimi, joka ei ole irakilaisten viranomaisten piirissä hoidettava asia niin se kattaa koko Irakin.
  Siis:
  Tuo kostotoimi kattaa koko universumin ja myös siihen kuuluvan Ruotsin. Se ei rajoitu pelkästään Irakiin.

  3)
  Ruotsi antaa turvapaikan sillä perusteella, että hakija joutuisi kärsimään rikoksesta seuraavan tuomion kotimaassaan. — Tuomio on myös sovitettavissa ilman fyysistä rangaistusta. Neuvottelemalla sopimus suvun kanssa.

  1. Niin se on! Kehitysmaalaisten mukana tulevat myös heidän alkukantaiset lakinsa ja tapansa.Turha kuvitella ,että ne lait jääsvät rajalle niiden saapuessa maahan.Mustalaiset on olleet Suomessa 500v ja tavat suurelta osin on vieläki verikostoineen voimassa.

  2. Jos tästä tulee ennakkopäätös, niin sitten on taas tie tasoitettu kaikille tulla ja lisääntyä ruotsalaisten piikkiin.

   Suomen kannalta vastaava tilanne on Loviisassa: hallinto-oikeus on pysäyttänyt seitsenlapsisen perheen käännytyksen. Jos se siitä kääntyy turvapaikaksi, alkaa argumentit yhtään minkäänlaisen käännytyksen aikaansaamiseksi olla käytetty. Allahin tahdosta perhe on jaksanut lisääntyä kolmella lapsella. Irakin sota nyt kuitenkin on päättynyt, urheilusarjat pyörivät, mutta jos kaiken maailman verikostot todetaan turvapaikkaperusteeksi oikeuden päätöksellä, ollaan taas huomattavasti syvemmällä kusessa.

  3. Luulisi, että molemmilla osapuolilla olisi kilpajuoksu rakettien kehittämisessä. Yliajaja suunnittelee tietysti pakorakettia ja klaanilaiset omaa rakettiaan. Kunniamurhan estoyrityksissä ja yrityksissä kaikki keinot ovat sallittuja.

   Episodi ei onneksi leviä muualle universumiin. Imaamit lienevät vakuuttaneet osapuolet maan litteydestä ja täten kaikenlainen rakettiteknologia on turhaa. Jos ihmiskunta leviää joskus Marsiin, niin siellä ei tule olemaan yhtä ainutta ählyä.

   Ei liene mahdotonta, että joku klaani vielä törmää Ruotsiin viemään prosessin loppuun. Siinähän sitten on turvapaikkaa kerrakseen.

   1. Johtuneeko aikaisesta ryyppäämisestä, vai alhaisesta älykkyysosamäärästä, mutta saanpahan nauraa. Austin Powers Big boy-rakettia näyttää mielikuvitus ja myös South Parkin anaalisondia. Molemmat ovat tuiki tarpeellisia muslimein välisissä mittelöissä.

 2. Alunperin tuo lista turvapaikkaan oikeuttavista syistä oli vain pari riviä Geneven sopimuksessa. Sitä on sitten näppärästi laajennettu sivukaupalla, näköjään auto-onnettomuuskin riittää. Ja ilman muuta – kun nyt ikävästi ajetaan ihan vaan vahingossa jonkun päälle -se sattuu hups olemaan vihollisklaanin edustaja. Ei mitään tahallisuutta, tietenkään. Ja kun se ”tuntematon” uhri siinä auton alla verissään makaa, niin salamannopeasti uhrin tunnistaa ja eikun lipettiin. Kuka ihme uskoo näitä satuja paitsi hyvinvoinitivaltion kansa ja viranomaiset? Nämä luottamusyhteiskunnan idiootit.

  Lapset ovat aina hyvä syy saada jäädä maahan. Loviisassa 2,5 vuotta sitten maahan saapunut nelilapsinen irakilaisperhe on tuossa ajassa onnistunut lisääntymään jo kolmella lapsella ja käännyttää ei saa koska iskä oli ambulanssikuski vailla vertaa. Myöskään ei saanut käännyttää miestä joka oli ”Bagdadin ainoa korruptoimaton poliisi”. Hänet sitten julmasti heti murhattiin, koko 30-miljoonainen Irakin kansa oli vain odotellut koska tämän murhatyön voisi tehdä. Suomeen yhtäkkiä tupsahtanut tytär joka alta aikayksikön löysi irakilaisen puolison esitti muutaman kuukauden kuluttua isänsä kuolintodistuksen. Mutta syntymätodistuksia on mahdotonta saada näille 13 v. partasuille, niinkö?

  Nyt on muotia myös kääntyä kristityksi. Allah ei sitä paheksu kun tarkoitus eli islamin maailmanvalloitus on syynä. Kirkko ja varsinkin helluntalaisseurakunnat iloitsevat uusista jäsenistään. Kun/jos oleskelulupa napsahtaa, kato käy ennenkuin ehdit edes krist sanoa.

  Homoseksuaaliksi kääntyminen on myös melko varma keino, vrt. yllä Allahin paheksumattomuus. Saa sanoa jossei ihan oikeesti tarkoita. Ja onhan niitä muitakin: pari siperilaista homoa haki turvapaikkaa Suomesta. Jotenkin visioin nuo kaksi seisomassa Siperian suurilla lakeuksilla käsi kädessä huutamassa nelkyt asteen pakkasessa,hei, me ollaan homoja, miksei kukaan kiinnitä meihin mitään huomiota. Ja nyt kyllä lähdetään Suomeen!

  Afrikkalaisuus sinänsä (vrt. somalit) on jo kova sana. Ikuisia siirtomaauhreja, sadanteen sukupolveen. Tänään hesari veti pörssin huippuun: nigerialainen lesbo, voiko sen ihanampaa uhria ollakaan. Lapsikin hänellä oli. Ja nyt massiiviset tukijoukot on valjastettu ja asianajansa mielestä Suomi on niin epis jollei lupaa heru. Ei huolta, kyllä se heruu. hesari ja ylehän nämä päättävät, migri lopetettakoon tarpeettomana.

  Suurimmassa osassa tapauksista on täysin mahdotonta saada mitään pitävää tietoa ko. maista. Jos Suomessa viranomaispäätökset tehdään vain satuilijoiden omien kertomusten mukaan, niin olemme todella in deep shit.

 3. Tuo Irakilainen unohti mainita myös että Sauronin porukat myös vainoavat ja mies on vaarassa joutua örkkien surmaamaksi. Tämä vaara on pahin, senhän tietää jokainen maahanmuuttovirkailija, koska tällaista varmaa tietoa on tullut RHC:n suunnalta.

 4. Malmön hallinto-oikeudessa on herätty hakemaan suosikin paikkaa uusien isäntien sylikoirana. Kuka saa olla kynnysmatto? Kenellä on oikeus lipoa kengät?

 5. Äkkiä nyt tietoa uhrin klaanille siitä missä tämä liikennerikkoja asuu!

  1. Vatsa on hellänä ja poskiin koskee… Toimintatapanne on vähintäänkin oikea. Asuu niitä klaanilaisia vähän joka puolella, heippa ja pakoon mars. Galaksin tuolla puolen jossakin olet turvapaikkaa hakemassa.

 6. Tämähän on loistava uutinen kaikille juhlapaikkaa hakeville kehareille. Ei muuta kuin auton ratttiin, jalka suoraksi ja kaikkia päin. Avot, juhlapaikka kelagoldeineen saavutettu.

 7. Tämä pakolaisten ja mustalaisten laki on vastaavasti täällä meillä vallitsevaa oikeutta. Sitä ei ole eduskunnan suostumuksella kirjoitettu paperille ja leudolla etelätuulella heitetty ilmaan kaikkien säädösten mukaisessa järjestyksessä, joten tätä lakia ei valtio noudata. Mutta kansa noudattaa.

  Kyseessä ei ole mikään alkukantainen laki vaan tuhansien vuosien aikana koeteltu ja hyväksi havaittu omassa kulttuuripiirissään. Paljon vanhempi oikeuskäytäntö kuin yksikään Suomen valtion säätämä laki.

  Kansa, joka ei luota valtion kykyyn toimia oikein, ottaa käyttöön omat lakinsa. Ja myös noudattaa niitä.

  Niin kuin on olemassa Jin ja Jan, oikea ja väärä, musta ja valkoinen, jne. on tällä suuren enemmistön luottamuksella lakiin myös toinen ääripää: Valtion harvalukuiset johtajat itse eivät luota valtion kykyyn toimia oikein. Tästä aiheesta kirjoitti juuri Juha Hämäläinen:
  Merkelin avoimien rajojen politiikka tuhonnut oikeusvaltion

 8. Upeaa ihmisoikeuksien ylläpitoa. Ja näin ruotsistania antaa kovan luokan ammattilaiselle (ei toki kirurgi mutta kuiteski) elinikäisen elatuksen. Veronmaksajat haltioissaan ja perse kohti avaruutta. Muslimiterroristi tuotto-odotus (vähintä 25 kersaa/jätesäkkiämmä) tän keissin yhteydessä aivan superia. Scania, Volvo tai MAN tälle terroristille myötäjäisiksi.

 9. Eihän siitä ole varmuutta, että kerrottua päälleajoa on tapahtunutkaan. Jos on, oikeustajuni mukaan mies on palautettava kotimaahansa leivättömän pöydän ääreen,

  1. Lautamiehet pois käräjäoikeudesta ja varsinkin islamistisellaiset. Ruotsissa vallitkoon Sveriges Rikes Lag eikä shariaoikeus. sanoo:

   Islamisti oli mukana tekemässä skandaalituomiota jonka takia pahoinpitelevä mies vapautettiin koska vaimo ei tullut yhtä hienosta perheestä kuin mies ja koska naiset ”usein valehtelevat uhkauksista ja väkivallasta”. Vaimon olisi pitänyt kääntyä paikkakunnan shariaoikeuden puoleen jos nyt muka tykkäsi tulleensa pahoinpidellyksi:

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xR7yBV/solna-tingsratt-friade-make-i-misshandelsfall–for-han-var-av-god-fam

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.