Uppsalassa liikkeellä sarjahankiraiskaajia

0
Kuvakaappaus 2018-03-03 14-53-30
3.3.2018

Uppsalassa on liikkeellä useampia raiskaaja. Viikonlopun aikana on tullut esille yksi raiskaus ja useita raiskauksen yrityksiä.

Varhain launataiaamuna Gottsunda ongelmalähiössä raiskattiin 27-vuotias nainen. Kaksi naiselle entuudestaan tuntematonta miestä hyökkäsi naisen kimppuun ja kaatoi tämän lumikinokseen. Sen jälkeen suoritettiin raiskaustoimenpide.

Poliisi ei kuitenkaan halua kertoa tekijöiden tuntomerkkejä vaan toteaa vain, että tapahtui raiskaus. Se on mielenkiintoista. että Uppsalassa on nyt paljon lunta ja raiskaus tapahtui lumihangessa. Säällä ei siis näytä olevan hillitsevää elementtiä ns. puskaraiskauksissa.

Klo 03.00 aikaan aiemmin aamuyöllä hyökättiin 23-vuotiaan naisen päälle Uppsalana keskustassa. Tässä tapauksessa raiskaussuoritus keskeytyi toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Mies yritti repiä vaatteita naisen päältä, mutta teko keskeytyi. Niin ikään perjantai-iltana yritettiin raiskata nuori nainen, mutta tässäkin tapauksessa teko jäi yritykseksi. Tekokaava noudatti samoja merkkejä kuin aikaisempi.

Andrew Tomkinson Uppsalan poliisin johtokeskuksesta kertoo tiedotteessaan, että ei voida poissulkea, että tekijä ei olisi sama.

– Ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni teoista epäiltynä, mutta meillä on hyvät tuntomerkit ja teko varmasti ratkeaa nopeasti.

Advertisements

8 thoughts on “Uppsalassa liikkeellä sarjahankiraiskaajia

 1. Sarjahanki = karvakanki. Syön vaikka hattuni jos raiskaaja on valkonaama. Valkonaama ei raiskaisi hangessa vaikka mieli tekisi mutta matu tökkii Arktiksella eikä kylmyys haittaa ollenkaan.

 2. ”Hanki tai puska- meillä panotuska. Puska tai hanki- ei koskaan lepää karvakanki!”

 3. Muslimi villiintyy parista folköölistä niin että ei haittaa hanki eikä helvetin tulet! Muslimin raivokas pillunkiima on kaunis ja luonnollinen asia.

 4. Seksuaalinen hätä, saa deletoida tavattaessa. On nillä saatanoilla himo kun pakkasessa panettaa.Löis lerssinsä kiinni johonkin rauta-esineeseen pakkasessa ja tempasesi.

 5. Tuota noin, ymmmärrän kyllä että ”karvaranne” saattaa olla ”karvakanki” kuvauksen taustalla mutta sinä missä ”karvaranne” on rodullisesti ja kulttrellisesti oikein niin ”karvakanki” on täysin virheellinen viittaus kyseessä oleviin villeihin eliöihin. Sillä niiden ”kulttuuriin” kuulluu että että niin häpykarvat kuin kainalokarvat pidetään posliinina: https://www.google.com/search?as_q=muslim+pubic+hair&as_epq=&as_oq=&as_eq=&as_nlo=&as_nhi=&lr=&cr=&as_qdr=all&as_sitesearch=&as_occt=&safe=images&as_filetype=&as_rights=not+filtered+by+licence

  1. Kiitos Alpolle tiedosta. Tuo auttaa muslmien tunnistamista, jos sellaiseen tarvetta on heidän muodostamansa ongelman ratkaisemisessa. Vaan ehkäpä nuo ovat niin ovelia, että ryhtyvät kasvattamaan munakarvoja harhautustarkoituksessa.

   1. Asialle on luonnollinen selitys. Pippeli vaikuttaa karvoittamattomana heti 1-2cm pitemmältä, kuin se todellisuudessa onkaan. Rohkaisen kokeilemaan, mutten ongelmanratkaisua samassa yhteydessä. Myös ”kumppani” tykkää.

 6. Avautuvatkohan raiskatut tai heidän läheisensä tuntomerkeistä sosiaalisessa mediassa? Aihe on tietysti monille niin arka, että se salataan täysin. Mutta joku sielu on saattanut kypsähtää erityisesti siihen, millaiset ne tuntomerkit ovat ja siihen, ettei poliisi julkaise mitään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.