Video Loviisan mielenilmauksesta

0

Seppo Trahagenin videokuvaa Loviisan irakilaisperheen karkottamista vastaan järjestetystä mielenilmauksesta.

Advertisements

9 thoughts on “Video Loviisan mielenilmauksesta

 1. Olipas siellä porukkaa. Se taas taitaa tarkoittaa turvapaikkaa. On se outoa ja noloakin, että aikuiset ihmiset käsittelevät turvapaikka-asioita tunteillaan – järjestelmää kun ei todellakaan ole luotu johonkin sukujen välisten, paikallisten verikostojen ratkaisuun, eikä tällaisessa asiassa pitäisi olla mitään epäselvää palautuksen suhteen.

  Toivottavasti jäävät edes Loviisaan ja lisääntyvät niin perkeleesti. Menisi kustannukset edes oikeaan osoitteeseen.

 2. Koskahan nämä videoijat saisivat hankittua ihan oikealla kuvanvakaajalla varustetun kameran tai sitten hankkisivat sellaisen telineen jossa kuva ei hyppisi ja käntyisili koko ajan. Se että video on nykivää-kuvaa (vissiin 16 tai 18 framea/s) menee silloin kun ei ole liikettä, mutta liikkeessä sekin häiritsee. Nämä ”kännykkä kuvaukset” on hirvittäviä katsella. Minulle tulee niiden tärinästä paha olo.

  Mutta sitten itse asiaan… Kuka katsoi mielenosoittajien jakaumaa? Eikös poikkeuksetta mielenosoittajat koostuneet naisista? Oli sielä muutama mieskin, mutta näköjään hoivavietti on se joka on vallalla tällä hetkellä Loviisassa. Kun katsoo tätä tyhmyden määrää jota horooniryöpyt käskyttävät, niin ymmärrän hyvin miksi muslimimaissa naiset peitetään kaapuihin ja niiden paikka on kotona nyrkin ja hellan välissä.

 3. Jos menen poliisilaitoksella käymään, ei niitä kiinnosta. Miksi ne palvelevat iraqeja? Miksi pitäisi palvella vielä entistä enemmän?

  1. Koska hallitus käskee. Mutta miksi se käskee tällaista? Koska Bryssel käskee. Mutta miksi hallitus tottelee Brysselin käskyjä, kun eihän esim. Unkarikaan tee niin?

   Siinäpä sitä onkin miettimisen aihetta…

   1. Miksi pääministerimme juoksevat kilpaa nuolemassa Merkeleen pyllyä? En ole tähän mennessä tainnut nähdä yhtään uutispätkää SVTssa jossa ei Merkelen vieressä tai takana seiso virnuileva omakotitalon omistaja.

 4. Katselin videoita sieltä täältä. Sattumalta osuin jonkun kirkkoherran puheeseen. Mielestäni loviisalaisilla ja etenkään kirkkoherralla ei ole mitään ongelmaa. He voivat omista rahoistaan auttaa keitä ikinä haluavatkaan missä ikinä avustettavat sitten haluavatkaan elää.

  Tapahtuman todellinen tavoite oli saada muut kuin hyväntekijät maksamaan hyväntekeväisyys.

 5. Loviisalaiset tättähäärät haluavat ilmeisen kiihkeästi myös lisää muslimimudiksia tuppukyläänsä. Matulasteja Loviisaan, tack!

 6. Näitä ja katukoirien pelastajia vaivaa sama tauti. Haluvat pelastaa koko maailman tuhomalla oman kulttuurinsa ja maansa. Se on vain aivan mahdoton tehtävä ja tuovat vain vaihinkoa toimillaan ja tuhovat omien kansalaisten kovalla työllä tuotetun hyvinvoinnin ja kansat taantuvat. mm. katukoirien roudaajat tuovat maahan kovan työn tulokset selätetyt harvinaiset sairaudet ja taudit.Tässä matujen hyysäämisessä käy samoin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.