Skip to content
Mainokset

Kävlingessä kaksi sairaalaan ampumistapauksessa

Kuvakaappaus 2018-03-05 17-34-13.png
5.3.2018

Mamön pohjoispuolella sijaitsevassa Kävlingen pikkukunnassa käytiin iltapäivällä pienimuotoinen sotatoimi. Kaksi saatiin sairaalaan, ketään ei lautoihin eikä ainakaan toistaiseksi myöskään rautoihin.

Tapahtumat alkoivat klo 14.00 aikaan kun muuan mies soitteli hälytyskeskukseen, että jaloista oli mennyt kävelyvaihde. Oli tullut sen verran osumaa. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja mies toimitettiin sairaalaan leikkauspöydälle. Tiedotteen mukaan muutama laukaus oli osunut jalkaa. Uhrin mukaan tekijäkin oli mahdollisesti saanut jotain haavoja, sillä hän oli vuotanut verta poistuessaan tilanteesta.

Vähän ajan päästä sairaalaan saapui omatoimisesti mies. Mies oli myös saanut ampumahaavoja. Poliisi ei kuitenkaan kerro, tai tiedä, onko teoilla yhtäläisyyttä vaiko ovatko kaksi yksittäisampumatapausta.

Mainokset

3 Comments »

  1. Jospa kyseessä oli lännenelokuvien innoittama kaksintaistelu ? Kolmisormi Smith ja Reikärauta Brown ja tapahtumapaikkana oli Kävlinge town.

    Tykkää

  2. Noita rottia ei kanntaisi kovin hyvin paikkailla. Laastaria ja buranaa ja kehoitus tulla uudelleen jos henki vielä pihisee seuraavan päivänä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: