Kävlingessä kaksi sairaalaan ampumistapauksessa

0
Kuvakaappaus 2018-03-05 17-34-13.png
5.3.2018

Mamön pohjoispuolella sijaitsevassa Kävlingen pikkukunnassa käytiin iltapäivällä pienimuotoinen sotatoimi. Kaksi saatiin sairaalaan, ketään ei lautoihin eikä ainakaan toistaiseksi myöskään rautoihin.

Tapahtumat alkoivat klo 14.00 aikaan kun muuan mies soitteli hälytyskeskukseen, että jaloista oli mennyt kävelyvaihde. Oli tullut sen verran osumaa. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja mies toimitettiin sairaalaan leikkauspöydälle. Tiedotteen mukaan muutama laukaus oli osunut jalkaa. Uhrin mukaan tekijäkin oli mahdollisesti saanut jotain haavoja, sillä hän oli vuotanut verta poistuessaan tilanteesta.

Vähän ajan päästä sairaalaan saapui omatoimisesti mies. Mies oli myös saanut ampumahaavoja. Poliisi ei kuitenkaan kerro, tai tiedä, onko teoilla yhtäläisyyttä vaiko ovatko kaksi yksittäisampumatapausta.

Advertisements
, ,

3 thoughts on “Kävlingessä kaksi sairaalaan ampumistapauksessa

  1. Jospa kyseessä oli lännenelokuvien innoittama kaksintaistelu ? Kolmisormi Smith ja Reikärauta Brown ja tapahtumapaikkana oli Kävlinge town.

  2. Kyllä pitäs saada ammuntakoulutusta nuorukaisille,menee kallit patit hukkaan ja iso lasku perunanenille.

  3. Noita rottia ei kanntaisi kovin hyvin paikkailla. Laastaria ja buranaa ja kehoitus tulla uudelleen jos henki vielä pihisee seuraavan päivänä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.